Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bombel zostaw , lamuskowi gulik skacze :) Nic nie poradzisz , najlepiej ignorujcie takich ludzi:) Niech dalej stawia swoje serwery na vpsach

i puszcza gowna:) O takim serwerze jak nasz moze jedynie sobie pomarzyc:) Daj mu spokoj:)

Fakt gówna się nie rusza bo śmierdzi  ale irytują mnie ludzie ,którym nic nie wyszło, a teraz chodzą po prezentacjach i sieją jakiś ferment .

Do pieca z takimi ludźmi ja tylko mam prośbę do innych graczy/użytkowników ,aby nie podlegali takim wypociną . Wejdźcie na serwer sami oceńcie ,jeżeli wam się nie spodoba trudno .

Hejterskie ścierwa ,którym nic w życiu nie wychodzi wyżywają się w komentarzach bo sami  nic nie potrafią osiągnąć .

Dlatego też ludzie polecam chociaż wejść na serwer i pograć ,a może znajdziecie na tym serwerze to czego szukaliście :) Pozdrawiam

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę prezentacja nabrała tępa ,poza tymi hejterskimi komentarzami ale cóż tak to jest jak zazdrość w oczy kole :)

Życzę wszystkiego dobrego na starcie i oby wam serwer wypalił widać tutaj duże zaangażowanie .

Hejterami się nie przejmujcie jeszcze sami do was przylecą zagrać to jest pewne , ciekawość ich zżera od środka .

Powodzonka i widzimy się na starcie .

Opublikowano

Prezentacja czytelna, trochę mnie oczy bolą od ilości elementów, ale to nic czekam na betę bo ten serwer zapowiada się kozacko. Życzę powodzenia. Pozdrawiam.

Opublikowano

Się zastanawiam czy to jeszcze metin...

Zapewniam cie ze w dalszym ciagu:) Jak wiem ze wlasnie niektore osoby nie lubi a wrecz niecierpia az tylu dodatkow.

No ale jest to serwer easy i stanelismy na wysokosci zadania:) Zapraszam cie na serwer, zobaczysz jak ladnie wszystko lata:)

syg2.png

Opublikowano

Ogólnie to metin przestał być metinem od kiedy wprowadzono na PL'u bronie na 105 i zbroje, tego psa lykana, i dodali nowe mapy dla mnie od tamtego czasu metin2 zmienił się w nową część czyli metin3. A takie serwerki to pokaz umiejętności ludzi, którzy je tworzą. Ja gram na privach bo dużo ludzi ma lepsze bardziej adekwatne pomysły niż to co robią na PL'u

Opublikowano

No spoko. Rozumiem, że to serwer easy, ale po co np. te nowe ikony skilli i umiejętności typu polimorfia, przecież to wygląda jak gówno i jest oczojebne w dodatku.  :((

g0Tef.jpg

Opublikowano

Ten serwer to nie Metin2 tylko ( Monstrum ) , jeśli piszecie że za dużo syfu to po prostu nie grajcie są ludzie którzy popierają klasykę Metina a są tacy co uwielbiają innowacje w tej grze nie można żądnej z tych grup ludzi obrażać tylko dlatego że ktoś ma odmienne zdanie do twojego .

Opublikowano

No spoko. Rozumiem, że to serwer easy, ale po co np. te nowe ikony skilli i umiejętności typu polimorfia, przecież to wygląda jak gówno i jest oczojebne w dodatku.  :((

Pograsz to przyzwyczaisz się do nich ważne abyś widział na ile masz wbita umiejętność ,przyzwyczailiście się do starych ikonek czas coś zmienić :)

Opublikowano

­

Gdzie ty tutaj masz żarty w projekcie , gdzie ty masz w ogóle oczy ? Każda Twoja opinia na temat jakiegoś serwera jest negatywna skoro potarfisz najlepiej to zrób własny serwer według własnych upodobań wtedy będziesz miał miodzik serwer ...

Co do samego serwera to na reszcie jakiś konkretny projekt , będzie można w końcu gdzieś na dłużej zawitać.

Mam jeszcze 2 pytania jak na razie od nośnie serwera .
1. Ile miejsc przewidujecie do team za wzorową prace na becie ?
2. Czy rzeczy dostępne w IS będzie można nabyć w grze ?

Ja weszłem w ich zapowiedź pare minut po wstawieniu i grafiki się nie wczytywały, a z resztą nie będę się tłumaczyć.

A co do serwera to może będę stawiał hamaka, więc jak chcesz to wpadnij :D.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

edit. ;v

Bazyliszku nie mogl bym tego zrobic Lajkowi :) DObry, pomocny kumpel z niego:) Natomiast ty nie wiem dlaczego ale szukasz smrodu. hmm?

super serwer , udało mi się zarejestrować , czy to oznacza ze będę brał udział w beta testach?

jaki macie ts3 ?

Tak bedziesz mogl wziasc udzial w becie:) Zapraszam...

syg2.png

Opublikowano

Traktowaliśmy prezentację, jako głupiego trolla, bo w ogóle grafiki nie było widać, ale teraz jak patrzę na prezentację z grafikami to muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony. Jednak z powodów, których nie będę wymieniać, bo mogłaby być to reklama i/lub spam, za co dostałbym kolejne ostrzeżenie, nie zagram na serwerze, chociaż nie ukrywam, że chętnie bym to zrobił. Ale powodzenia Wam życzę.

giphy.gif

Kocur™

Opublikowano

Traktowaliśmy prezentację, jako głupiego trolla, bo w ogóle grafiki nie było widać, ale teraz jak patrzę na prezentację z grafikami to muszę przyznać, że jestem pozytywnie zaskoczony. Jednak z powodów, których nie będę wymieniać, bo mogłaby być to reklama i/lub spam, za co dostałbym kolejne ostrzeżenie, nie zagram na serwerze, chociaż nie ukrywam, że chętnie bym to zrobił. Ale powodzenia Wam życzę.

Ale to wiesz... Moze nie dzis, nie jutro,za tydzien ale wpadnij za miesiac:) Dziekujemy za mile slowa:)

syg2.png

Opublikowano

Prezentacja ciekawa :D

A co do serwera to pierwszy tydzień zajmie mi ogarnięcie serwa potem gra na nim :D

To fakt jest inaczej niz wszedzie :) Ale to dlatego wlasnie u nas bedzie cool:) Roznimy sie od innych i widac to golym okiem:)

syg2.png

Opublikowano

Rozumiem, ale wiesz czym, więcej rzeczy tym więcej może wyniknąć z tego problemów (bugów).

Może się obejdzie bez bugów :p

Wbij na gg -.-

Opublikowano

A co to by był serwer na którym bugów nie znajdziesz , od tego będzie beta , dlatego tak ważne jest by na owej becie znaleźli sie ludzie uczciwi

Opublikowano

Reje już off? Trochę kpina jak chcecie aby 50 os. sprawdziło cały serwer... Sam chciałem wbić no ale trudno. Tak samo ts3 off.. 0 informacji na ten temat.

@Edit czemu macie epvp na stronie? 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Reje już off? Trochę kpina jak chcecie aby 50 os. sprawdziło cały serwer... Sam chciałem wbić no ale trudno. Tak samo ts3 off.. 0 informacji na ten temat.

@Edit czemu macie epvp na stronie?

Ts jest wlaczony , ludzie siedza:) Specjalnie dla ciebie wlaczona jeszcze na chwile rejestracja:)

syg2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...