Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki za normalną odp. Co do VIPshop i black market to wiem ze tak działało :)). Mam nadzieję, że poprawili tylko vipshop:)).

Vipshop został w pełni naprawiony i już nie trzeba klikać kilka razy na pierścień. Teraz kupuje się skrzynke z is i aktywujemy pierścień a potem to już sama formalność ;)

Zapraszamy Cię serdecznie na serwer. Jeżeli ktoś nie chce np: kupować vipshopa z is to może zawsze uzbierać ulepki na serwerze i potem iść na blackmarket i kupić tam za yangi.

Oczywiście wszystko jest na jakiś lvl ;)

Kappa.

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powodzenia wam życzę. Mam nadzieję, że w pełni odbugowaliście te pliki, bo są strasznie zasyfione  :v .

Wracaj skąd przyszedłeś praszywcu . Przysłali Cie pizdeczko z innego serwera żeby siać ferment .

Gryźcie tam ziemie patałachy, że wam się nie udało to zaraz kit tutaj wciskasz baranie .

Wiem to, ponieważ pliki są na mpcforum już od dawna i były serwery na tych plikach nie raz i bugów było pełno  :yay: . 

Poprawiliście expa do 100 lvl ? Czy exp na 99 będzie leciał 0.2-0.5 za spota  :lenny: ?

Black Market w pełni odbugowany? (btw. nazwa ta sama co na plikach udostępnionych (nawet nie zmieniona  :v))

Jak tam VIPshop ?

Kiedy reklama i jaka :)) ?

Dzięki za komplement :)). Nazywali mnie tak w szkole i się sprawdzało :)).

Ty chyba masz klapki na oczach wg, pliki są tego właściciela i jeszcze nie widziałem, aby były podobne pliki.

Puknij się gościu w czoło nie wiesz a pierdzielisz głupoty.

Idź do kościoła bo chyba Boga u Ciebie w domu brakuje :p

Opublikowano

Nie wiem jak można wygadywać takie głupoty nie mając o tym zielonego pojęcia . Żadne podobne pliki nie zostały opublikowane . Więc proszę Cię nie siej fermentu .

Opublikowano

No a jak nie jak tak :)). Pliki były na mpc więc ty się nie ośmieszaj :)). Na tych plikach już było dziesiątki serwerów :)). Gdybym pamiętał nazwy to bym podał, ale z tego co wiem to nawet Tm-react miał na nich serwer ;)), ale co ja tam wiem :v.. Tylko nie mów mi jeszcze, że sam robiłeś te pliki z kolegami :v.

Opublikowano

Nie wiem jak można wygadywać takie głupoty nie mając o tym zielonego pojęcia . Żadne podobne pliki nie zostały opublikowane . Więc proszę Cię nie siej fermentu .

Siedzę już tu z 5 lat (mpc i pliki serwerowe i starty przeróżnych serwerów) i nikt mi tu nie wkręci, że nie było serwera na tych plikach.

Opublikowano

No a jak nie jak tak :)). Pliki były na mpc więc ty się nie ośmieszaj :)). Na tych plikach już było dziesiątki serwerów :)). Gdybym pamiętał nazwy to bym podał, ale z tego co wiem to nawet Tm-react miał na nich serwer ;)), ale co ja tam wiem :v.. Tylko nie mów mi jeszcze, że sam robiłeś te pliki z kolegami :v.

Mogę Cię zapewnić że te pliki są administratora Cocaine. Nie masz solidnych dowodów kolego więc proszę Cię nie oskarżaj nas o nic. Jeżeli nie wierzysz to twoja sprawa ale zostaw opinie dla siebie. 

Czy posiadacie reklamę w końcu, czy nie oraz jak wygląda skład wasz na obecną chwile były degradacje itp, czy raczej to samo? :) 

Reklamy jeszcze nie ma ale pewnie po starcie coś się pojawi. Skład jest pełny administracji, degradacji nie było doszły tylko 2 osoby. 

Kappa.

Opublikowano

Czy posiadacie reklamę w końcu, czy nie oraz jak wygląda skład wasz na obecną chwile były degradacje itp, czy raczej to samo? :) 

Dobraliśmy z Cocaine 2 osoby, które się w jakiś sposób wyróżniły podczas trwającej bety . Co do samej reklamy to nic pewnego, szukamy odpowiednich osób do prowadzenia całych serii z serwera bez przerywania jej w połowie .

Degistive - KidModerator

Travis - KidModerator oraz Junior Admin TeamSpeak 3

Są na razie na próbę nie ukrywamy tego, jeżeli się spiszą to przewidujemy wyższą range Moderatora, ale to jeszcze daleka droga do tego :)

Jutro start ? :) O której ? <3

Startujemy Punktualnie o 18:00.

Informujemy również, że rejestracja na forum został już włączona . Zapraszamy

Opublikowano

Mogę Cię zapewnić że te pliki są administratora Cocaine. Nie masz solidnych dowodów kolego więc proszę Cię nie oskarżaj nas o nic. Jeżeli nie wierzysz to twoja sprawa ale zostaw opinie dla siebie. 

Reklamy jeszcze nie ma ale pewnie po starcie coś się pojawi. Skład jest pełny administracji, degradacji nie było doszły tylko 2 osoby. 

Możliwe, że to są jego pliki bo coś mówi mi ten nick, ale niech nie wkręcają kitu, że nie były na mpc forum.

Cóż. Życzę powodzenia i do zobaczenia na starcie :)).

Opublikowano

Jak dropią ulepszacze :)? Metiny, bossy, dungi?

Ulepszacze dropią bez problemu, z metinów, potworów i bossów. Dungi zostały opisane wyżej. Można je robić solo a także w party.

Zagram :)

Widzimy się jutro:D

Super, to widzimy się jutro.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...