Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prezentacja i serwer wzięty z pokemonów, co to za tęczowy s**t? Nie polecam widać, że ludzie tworzący "serwer" mają po 10 lat jak fascynują się mangą i innymi tęczowymi jednorożcami xD

Nie wiem gdzie tutaj widzisz jakieś jednorożce tak czy inaczej zapraszamy na start może zmienisz swoje zdanie :)

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z balansem postaci? Polecam jutro otworzyć betę dla wszystkich, nie zawsze 50 osób sprawdzi wszystkie możliwe opcje na serwerze.

Raczej nie ma takiej koniecznosci... Balans postaci jest ok, a nawet jesli cos by bylo nie tak to co za problem podkrecic troszke postac jedna czy druga?

Oby zadnego poslizgu nie bylo i startnelo w ten piatek :)

Najwazniejsze aby wszystko bylo sprawne , a jesli sie start przesunie delikatnie to nic sie nie stanie. Priorytetem jest stabilnosc serwera:)

syg2.png

Opublikowano

Mogę wiedzieć kiedy start ? 

Jak z reklamą ?

Narazie nie rozmawialismy z YT poniewaz na chwile obecna najwazniejsze sa beta testy oraz poprawki. Start planujemy na 20 ale moze byc poslizg, zobaczymy jak to wyjdzie:)

syg2.png

Opublikowano

Jak widzę tych naiwnych ludzi którzy jarają się serwer to aż mnie w sercu ściska :D Jeśli ktoś piszę że serwer z*******y a nie był na becie to współczuję bo na starcie się ostro przejedziecie o ile wgl. wystartuje w co wątpię ;) Jedyną osobą która coś robi na tym serwie to Cocaine, jedyną pracą beastora jaką zauważyłem to pisanie durnych poradników na forum oraz spamowanie na sb, jeden z graczy chcący dostać lvl pisał do niego na co ten mu odp. że nawet nie ma do tego prawa więc pozdrawiam jeśli serw jest stawiany przez jedną osobę.

Teraz kilka argumentów przeciwko serwerowi :

-Prezentacja wyjęta z dupy jednorożca ( grafika, treść... ) 

-Sto tysięcy zjeba*** systemów, które są zbugowane a administracja nawet ich nie tknie bo to nie ich robota lecz sklejka z mpc i epvp

-Pliki gotowiec, przynajmniej tak wyglądają. Jedno jest pewne nie zrobiła ich administracja.

-Strona zerznięta lub darmowa nie wiem dokładnie ( taka sama jest na metin-legend* )

-Serwer jest oparty na jednym wielkim bugu... Wraz z paroma kumplami śmialiśmy się z tego że nic tu praktycznie nie działa. Nawet po dedzie serw musi nas kicknąć i pewnie do tego czasu nie zostało to naprawione.

-Rozgrywka na serwerze jest po prostu słaba.. Do 90 nie powiem fajnie się gra ale zrobienie jakiegokolwiek eq graniczy z cudem potrzeba po pizdyliard ulepków na każdy item.

-Bossy i metki są za mocne i tak samo zbugowane z metka na mapie 100+ respią się małpy i generały z av2? 

-Serwer nastawiony na full is wszystko tam znajdziecie a co najlepsze bez niego nie zrobicie tutaj KOMPLETNI NIC.

-Olewanie graczy i błedów serwa jeden z cytatów na temat zbugowanej szybkości mounta "trzeba umiejętnie jeździć parę kroków do przodu stop parę kroków i tak dalej.." ~Beastor 

-Zbanowali wczoraj pół forum w tym beta testerów i z ok. 30 graczy zostało może z 2? Nawet nie wiem ;) 

Podsumowując 

Administracja poszła po prościźnie nawet żal wam było wydać parę stów na stronę i grafikę do prezki a ciekawe jaką tam maszynę macie pewnie za 5 dych ;) To samo tyczy się braku licencji na ts, myślicie że tego nie widać? 

Ja to widzę tak dwóch idiotów wpadło na pomysł aby postawić serwer ( nie wiem czy można to nazwać stawianiem serwa, lepiej brzmi wypuścili gówno ) aby zarobić na marnych graczach. 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Jak widzę tych naiwnych ludzi którzy jarają się serwer to aż mnie w sercu ściska :D Jeśli ktoś piszę że serwer z*******y a nie był na becie to współczuję bo na starcie się ostro przejedziecie o ile wgl. wystartuje w co wątpię ;) Jedyną osobą która coś robi na tym serwie to Cocaine, jedyną pracą beastora jaką zauważyłem to pisanie durnych poradników na forum oraz spamowanie na sb, jeden z graczy chcący dostać lvl pisał do niego na co ten mu odp. że nawet nie ma do tego prawa więc pozdrawiam jeśli serw jest stawiany przez jedną osobę.

Teraz kilka argumentów przeciwko serwerowi :

-Prezentacja wyjęta z dupy jednorożca ( grafika, treść... ) 

-Sto tysięcy zjeba*** systemów, które są zbugowane a administracja nawet ich nie tknie bo to nie ich robota lecz sklejka z mpc i epvp

-Pliki gotowiec, przynajmniej tak wyglądają. Jedno jest pewne nie zrobiła ich administracja.

-Strona zerznięta lub darmowa nie wiem dokładnie ( taka sama jest na metin-legend* )

-Serwer jest oparty na jednym wielkim bugu... Wraz z paroma kumplami śmialiśmy się z tego że nic tu praktycznie nie działa. Nawet po dedzie serw musi nas kicknąć i pewnie do tego czasu nie zostało to naprawione.

-Rozgrywka na serwerze jest po prostu słaba.. Do 90 nie powiem fajnie się gra ale zrobienie jakiegokolwiek eq graniczy z cudem potrzeba po pizdyliard ulepków na każdy item.

-Bossy i metki są za mocne i tak samo zbugowane z metka na mapie 100+ respią się małpy i generały z av2? 

-Serwer nastawiony na full is wszystko tam znajdziecie a co najlepsze bez niego nie zrobicie tutaj KOMPLETNI NIC.

-Olewanie graczy i błedów serwa jeden z cytatów na temat zbugowanej szybkości mounta "trzeba umiejętnie jeździć parę kroków do przodu stop parę kroków i tak dalej.." ~Beastor 

-Zbanowali wczoraj pół forum w tym beta testerów i z ok. 30 graczy zostało może z 2? Nawet nie wiem ;)

Podsumowując 

Administracja poszła po prościźnie nawet żal wam było wydać parę stów na stronę i grafikę do prezki a ciekawe jaką tam maszynę macie pewnie za 5 dych ;) To samo tyczy się braku licencji na ts, myślicie że tego nie widać? 

Ja to widzę tak dwóch idiotów wpadło na pomysł aby postawić serwer ( nie wiem czy można to nazwać stawianiem serwa, lepiej brzmi wypuścili gówno ) aby zarobić na marnych graczach. 

Prosze pokazac dowody a nie tylko puste slowa to raz

Jak bys czytal to co jest poprawione to wiedzial bys ze naprawilismy wyrzucanie podczas smierci

Wiem ze chcial bys miec wszystko pod ryj podstawione i najlepiej jak bys do 90 lvl juz mial 3kkk i mogl handlowac na allegro

O mountach tych 3 co cofa juz wspomniane bylo ze zostana wycofane badz dodane do dropu za free

Kurcze wiem ze mozes sie smutac o bana , ale coz trzeba bylo nie szczekac i nie obrazac wszystkich dookola

Nie pasuje to nawet nie wchodz na serwer , tzn wejsc i tak juz nie wejdziesz :) Milego dnia ci zycze szczekaczu:) Full lista jest na stronce co bylo poprawiane szczekaczu:) Zegnaj hejterku:)

syg2.png

Opublikowano

Prosze pokazac dowody a nie tylko puste slowa to raz

Jak bys czytal to co jest poprawione to wiedzial bys ze naprawilismy wyrzucanie podczas smierci

Wiem ze chcial bys miec wszystko pod ryj podstawione i najlepiej jak bys do 90 lvl juz mial 3kkk i mogl handlowac na allegro

O mountach tych 3 co cofa juz wspomniane bylo ze zostana wycofane badz dodane do dropu za free

Kurcze wiem ze mozes sie smutac o bana , ale coz trzeba bylo nie szczekac i nie obrazac wszystkich dookola

Nie pasuje to nawet nie wchodz na serwer , tzn wejsc i tak juz nie wejdziesz :) Milego dnia ci zycze szczekaczu:) Full lista jest na stronce co bylo poprawiane szczekaczu:) Zegnaj hejterku:)

Ty do mnie mówisz o szacunku? Traktuje was tak jak wy graczy ;) Na co Ci mam dać dowód? Porobiłbym parę żałosnych ss ale niestety za późno ;) Każdy kto grał na becie potwierdzi moje słowa choćby hastageasy / ballantines / rafello / patol i pewnie inne osoby ;)

Hmm dowód na brak licencji ts? Ktoś kto się na tym zna wejdzie do was i na pewno zauważy

Stronka zerżnięta z metin-legend? Można sprawdzić sobie nie będę tu dawał linków ;d 

To że nic nie robisz oprócz spamowania na forum? Wszyscy gracze bety też o tym wiedzą

Nie będę was już pogrążał sami to robicie od początku tej prezki ;)

@ lizaczek321

Masz tu dowód choćby na podjebaną stronę : 

http://scr.hu/2fr7/9eb9o

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Ty do mnie mówisz o szacunku? Traktuje was tak jak wy graczy ;) Na co Ci mam dać dowód? Porobiłbym parę żałosnych ss ale niestety za późno ;) Każdy kto grał na becie potwierdzi moje słowa choćby hastageasy / ballantines / rafello / patol i pewnie inne osoby ;)

Hmm dowód na brak licencji ts? Ktoś kto się na tym zna wejdzie do was i na pewno zauważy

Stronka zerżnięta z metin-legend? Można sprawdzić sobie nie będę tu dawał linków ;d 

To że nic nie robisz oprócz spamowania na forum? Wszyscy gracze bety też o tym wiedzą

Heh, wymieniłeś swoich kolegów co grali na becie i tylko potwierdzą Twoją teze, żaden dowód... Po prostu dupka Cie boli, że komuś projekt wyjdzie a Ty nic z tym nie zrobisz hehe, jedynie co Ci zostało to tylko pisać jakieś farmazony.. było to już mówione dużo razy - nie podoba Ci się ? to wyjdź i nie wchodz na serwer, proste :) Żegnamy, papa

Opublikowano

@ lizaczek321

Masz tu dowód choćby na podjebaną stronę : 

http://scr.hu/2fr7/9eb9o

Ludzie, Nie słuchajcie tych bredni ;) Kolesiowi żal w dupe ściska, że udało się komuś zrealizować taki projekt, Nie wiem co chcesz osiągnąć Tym swoim zachowaniem. Serwer jak najbardziej dopracowany, A jak są jakieś błędy to do cholery po to jest beta żeby je usunąć/poprawić, Pierw byś popatrzył na Siebie a później pisał takie rzeczy na temat serwera oraz Administracji ;) Jesteś nikim człowieku i idź lepiej się ucz bo jutro szkołę masz;) 

MAJNKROOFT NA Ciebie czeka a nie tutaj wszystkim dupe zawracasz ;) Idź się pobaw w tym Swoim kwadratowym świecie ;)

3xc5om.jpg

Pozdraawiam MAJNKROOOOFFT'CIE ;) Wracaj tam skąd przyszedłeś

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Ludzie, Nie słuchajcie tych bredni ;) Kolesiowi żal w dupe ściska, że udało się komuś zrealizować taki projekt, Nie wiem co chcesz osiągnąć Tym swoim zachowaniem. Serwer jak najbardziej dopracowany, A jak są jakieś błędy to do cholery po to jest beta testy żeby je usunąć/poprawić, Pierw byś popatrzył na Siebie a później pisał takie rzeczy na temat serwera oraz Administracji ;) Jesteś nikim człowieku i idź lepiej się ucz bo jutro szkołę masz;) 

Warumku odpusc , nie warto szczepic sie na takiego prostaka:) Chlopak potrzebuje z krzyza spuscic sobie i tak widzisz to wyglada... Niewychowany nastolatek obrazajacy wszystkich dookola. Ale to swiadczy tylko i wylacznie o patologi jaka wynosi z domu.

Jest anty exp na dungi trzeba w pt ? czy można solo 

Adas wiesz co , masz 3 dungi o ile dobrze pamietam w PT. Jest to baronowa, kreta  i co tam jeszcze, reszta atakujesz solo:)

DeLajt - Jeszcze taka mala prosbe mam do ciebie chloptasiu.... Radzil bym zwazac na slowa odnosnie kradziezy strony bo na to paragrafy sa chloptasiu:) A to zes dowodami zajechal , no szacun dla ciebie niewychowany prostaku:)

syg2.png

Opublikowano

Ludzie, Nie słuchajcie tych bredni ;) Kolesiowi żal w dupe ściska, że udało się komuś zrealizować taki projekt, Nie wiem co chcesz osiągnąć Tym swoim zachowaniem. Serwer jak najbardziej dopracowany, A jak są jakieś błędy to do cholery po to jest beta żeby je usunąć/poprawić, Pierw byś popatrzył na Siebie a później pisał takie rzeczy na temat serwera oraz Administracji ;) Jesteś nikim człowieku i idź lepiej się ucz bo jutro szkołę masz;) 

MAJNKROOFT NA Ciebie czeka a nie tutaj wszystkim dupe zawracasz ;) Idź się pobaw w tym Swoim kwadratowym świecie ;)

Niezłe funboye z was xD

Szkołę skończyłem już jakiś czas temu, poza tym co Cie obchodzi moja osoba jak wyrażam się o serwie? To forum ogólnodostępne i będę pisał co chce byle by nie łamać regulaminu problem? :D Ciekawe gdzie widzisz tu jakąś brednie, same fakty ;d. Masz jakieś obiekcje co do mnie to zapraszam na rozmowę ts / skype przegadamy sprawę ;)

Presentation grozisz mi paragrafami? #lel widać poziom Twojej inteligencji. Gdybyś był choć trochę mądry to odpisałbyś normalnie na mój post a nie jeszcze mnie cisnął ;) Dobrze wiesz że to prawda co napisałem ^.^ "Nie wychowany prostaku?" tak samo mogę ci wyjechać z paragrafem o publicznym obrażaniu, dalej się pogrążasz ;)

@edit ?WarumHure?? widać kto tu ma obsesje na punkcie mc. ;> Porozmawiamy na ts? ;) 

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano
Mam parę pytań i bardzo bym prosiła o odpowiedź

jest to w końcu ESAY, MEDIUM czy HARD?

Prezentacja sama w sobie jest taka magiczna jest taka fajna i szczerze aż chce się zagrać, ALE właśnie jest ALE

czy nie jest aby ten serwer troszkę przekombinowany? O co mi chodzi ? O ikony wyglądu skili, ikony królestw.

Te miasta to serio nie jest doby pomysł bo wygląda to jak zamek w harrym potterze. Arena ma jakieś grzyby. 

Mapa handlowa wygląda jak z bajki "Alicja w krainie czarów", Wszędzie są GRZYBY ja nie wiem czy nie powinniście

zrobić nwm minecrafta bądź NOWĄ grę mmorpg bo to nie jest szczerze Wam mówie klimaty metina mimo że macie nowości.

Zastanawia mnie czy nie jest za dużo doungeonów. Karty są wgl nie potrzebne i nie wiem za bardzo czemu ma to służyć,

za dużo dodaliście w ten serwer i za dużo jest tych nowości. szkoda że jest aż tyle tego nasrane.

Troyamt2 startowała tak bajecznie że padła po 2 tygodniach no może trzech a znałam tam HA bdb i uwierz mi robienie

serwerów z bajki nie jest dobrym sposobem, więc lepiej mieć mniej rzeczy ale bez bugów niż mnie nasrane i mieć serwer zbugowany jak Troya i nie mówcie mi że

sprawdziliście każdą rzecz która macie, każdy szczegół który dodaliście, bo wydaje mi się że jest to niemożliwe. Sama invoria ma bugi i na pewno Wy też je będziecie mieć.

PS. kareta jest zaj3bista.

Ale jeśli się dowiem jaki to typ w końcu to w 100% zagram ( o ile będziecie mieć dużo ludzi )

A i szykuje się na hejty bo pewnie zaraz przyleci Bambos aka armia Antaris i się zacznie jazda bez trzymanki, niestety tak bywa że jak konkurencja wejdzie to robi się źle ( uważajcie aby nie działy się tutaj magiczne paranormalne rzeczy xD)

BARDZO WAŻNE, NIE WIEM KTO WAM ROBIŁ FORUM ALE NIE DA SIĘ KONTA ZAŁOŻYĆ 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Prezentacja sama w sobie jest taka magiczna jest taka fajna i szczerze aż chce się zagrać, ALE właśnie jest ALE

czy nie jest aby ten serwer troszkę przekombinowany? O co mi chodzi ? O ikony wyglądu skili, ikony królestw.

Te miasta to serio nie jest doby pomysł bo wygląda to jak zamek w harrym potterze. Arena ma jakieś grzyby. 

Mapa handlowa wygląda jak z bajki "Alicja w krainie czarów", Wszędzie są GRZYBY ja nie wiem czy nie powinniście

zrobić nwm minecrafta bądź NOWĄ grę mmorpg bo to nie jest szczerze Wam mówie klimaty metina mimo że macie nowości.

Zastanawia mnie czy nie jest za dużo doungeonów. Karty są wgl nie potrzebne i nie wiem za bardzo czemu ma to służyć,

za dużo dodaliście w ten serwer i za dużo jest tych nowości. szkoda że jest aż tyle tego nasrane.

Troyamt2 startowała tak bajecznie że padła po 2 tygodniach no może trzech a znałam tam HA bdb i uwierz mi robienie

serwerów z bajki nie jest dobrym sposobem, więc lepiej mieć mniej rzeczy ale bez bugów niż mnie nasrane i mieć serwer zbugowany jak Troya i nie mówcie mi że

sprawdziliście każdą rzecz która macie, każdy szczegół który dodaliście, bo wydaje mi się że jest to niemożliwe. Sama invoria ma bugi i na pewno Wy też je będziecie mieć.

Ale jeśli się dowiem jaki to typ w końcu to w 100% zagram ( o ile będziecie mieć dużo ludzi )

A i szykuje się na hejty bo pewnie zaraz przyleci Bambos aka armia Antaris i się zacznie jazda bez trzymanki, niestety tak bywa że jak konkurencja wejdzie to robi się źle ( uważajcie aby nie działy się tutaj magiczne paranormalne rzeczy xD)

Te ikony skilli pojawiły się już na kilku serwerach, w niczym to nie przeszkadza, po prostu nowość, jakaś świeżość. Z resztą, o to samo chodzi z przekombinowaniem - ja wiem, że duża część z Was ma jakąś blokadę w mózgu cd. nowych rzeczy, ale ile można trwać na TYCH SAMYCH RZECZACH, najlepiej Wam postawić po 50 reworków Pandory, Ascariala i Xenoxa, żebyście tam grali, tak? W sumie to konkretnie wyrwałem bekę przy stwierdzeniu 'nie za dużo tych dungeonów?', piszę z podłogi. A, no i oczywiście perełeczka:

Mógłbym Ci napisać cały artykuł o tym, czemu nie masz racji, ale mam dzisiaj dobry dzień.

@1361622928-U485574.pngPresentation i reszta teamu

Co jest w tym VIP shopie, to sklep za PO, yang, czy o co chodzi? 

Opublikowano

Juz ci odpowiadam:) Serwer easy lecz progi levelove podczas expa wystepuja. Jesli chodzi o drop samego szmalu to dropi przepieknie:) Mowisz ze za duzo naladowane ale uwiez ze zostalo wszystko sprawdzone i dziala wysmienicie, oczywiscie zawsze sie moze cos trafic , ale nie przejmuj sie , bedzie wszystko fixowane w razie czego:) Nie mowimy ze jestesmy bogami bo kazdy popelnia jakies tam bledy, ale mozesz byc spokojny:) Dorobione sa full logi pod hacki.

Widzisz ty mowisz ze serwer bajeczny ale zauwazyles ze na prostych serwerach pustkami wieje? Ludzie placza pozniej ze nie maja co robic, a u ans gwarantuje nudzil sie nie bedziesz. Chcemy wykorzystac nowe mozliwosci jakie przynioslo nam source i nie mamy zamiaru zmieniac. Miasta jestesmy przychylni zmienic po starcie jak gracze zdecyduja ze im nie pasuja obecne miasta to zaden problem. Zapraszam na starcik , wejdziesz , zobaczysz jak to wyglada i zdecydujesz , mysle ze to najlepsze rozwiazanie:)

Wszystko fajnie pięknie, ale jak dla mnie bronie dla woja są nie za ładne 

Jeden powie ze ladne a drugi powie ze brzydkie. Wszystkim nie da sie dogodzic.

Ps. My rowniez kochani nie zmuszamy do gry u nas, jesli wam sie nie podoba to szukajcie takich serwerow ktore beda wam pasowac w 100%. Ale obawiam sie ze moze byc ciezko:)

syg2.png

Opublikowano

Presentation

Juz ci odpowiadam:) Serwer easy lecz progi levelove podczas expa wystepuja. Jesli chodzi o drop samego szmalu to dropi przepieknie:) Mowisz ze za duzo naladowane ale uwiez ze zostalo wszystko sprawdzone i dziala wysmienicie, oczywiscie zawsze sie moze cos trafic , ale nie przejmuj sie , bedzie wszystko fixowane w razie czego:) Nie mowimy ze jestesmy bogami bo kazdy popelnia jakies tam bledy, ale mozesz byc spokojny:) Dorobione sa full logi pod hacki.

Widzisz ty mowisz ze serwer bajeczny ale zauwazyles ze na prostych serwerach pustkami wieje? Ludzie placza pozniej ze nie maja co robic, a u ans gwarantuje nudzil sie nie bedziesz. Chcemy wykorzystac nowe mozliwosci jakie przynioslo nam source i nie mamy zamiaru zmieniac. Miasta jestesmy przychylni zmienic po starcie jak gracze zdecyduja ze im nie pasuja obecne miasta to zaden problem. Zapraszam na starcik , wejdziesz , zobaczysz jak to wyglada i zdecydujesz , mysle ze to najlepsze rozwiazanie:)

Spokojna * xD

ja rozumiem że pustki pustkami, ale  co potem będziecie dodawać ? Nie uważasz że lepiej wszystko stopniowo ? Co jest z forum bo nie da się zarejestrować? 

veimiK pozdrowienia dla Twojego tępego mózgu człowieczku. jak leżysz na podłodze to współczuje że nie masz łóżeczka, czytanie ze zrozumieniem się kłania

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Wszystko ok tylko za to już nie metin :) za dużo najeebane tych, że tak powiem ŚMIECI mam na myśli m1, nowy wygląd skili, i umiejętności te np 10% na potwory(księgi) to jest chuuujowe.

Jak z is? Będzie mozna normalnie ogarnac czy nie bardzo?

Opublikowano

Wszystko ok tylko za to już nie metin :) za dużo najeebane tych, że tak powiem ŚMIECI mam na myśli m1, nowy wygląd skili, i umiejętności te np 10% na potwory(księgi) to jest chuuujowe.

Jak z is? Będzie mozna normalnie ogarnac czy nie bardzo?

nie chcesz nie graj :)

Opublikowano

nie chcesz nie graj :)

A czy ja coś mowie ze nie chce grać? tylko po prostu mowie to co myśle :D ze za duzo najeebane smieci i tyle o graniu z tego co widze nic nie napisalem 

Opublikowano

A czy ja coś mowie ze nie chce grać? tylko po prostu mowie to co myśle :D ze za duzo najeebane smieci i tyle o graniu z tego co widze nic nie napisalem

Pewnie , masz prawo do wlasnej opini:) Jak najbardziej ja akceptujemy i jesli o miasta chodzi sprawa sie wyjasni juz po oficjalnym starcie.

Ps. Kochani nie piszcie juz o bete poniewaz rejestracja na bete jest juz zamknietea:)

syg2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...