Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta prezentacja mnie odrzuca ale widać, że na serwerze jest dużo nowości które chciałbym wypróbować.
Obawiam się też tego, że właśnie przy tak wielkiej ilości urozmaiceń serwer jest jednym wielkim bugiem.
czekam na start z chęcią wejdę i pogram.

2i6eukk.jpg

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

K***a serwer petarda. Z*******a prezentacja przykuwa oko, dlatego będzie tutaj sporo graczy jeśli nie zjebiecie startu bugami itd.. TYLKO JEDNA SPRAWA ZMIEŃCIE MIASTA NA PODSTAWOWE :). Kiedy start?

Opublikowano

K***a serwer petarda. Z*******a prezentacja przykuwa oko, dlatego będzie tutaj sporo graczy jeśli nie zjebiecie startu bugami itd.. TYLKO JEDNA SPRAWA ZMIEŃCIE MIASTA NA PODSTAWOWE :). Kiedy start?

Planujemy starcik na 20 ale jak to bedzie to sie okaze:) Po dzisiejszym dniu betki nie ma wiele do poprawki:) Jesli o miasta chodzi to po starcie oficjalnym gracze zdecyduja na jakich miastach chca grac:)

do plików serwerowych , jak i do  was nic nie mam , pyt: czy raty expa i yangów zostały zwiększone ?

Ratki pewnie ze zwiekszone sa:) Zapraszam na start

Ta prezentacja mnie odrzuca ale widać, że na serwerze jest dużo nowości które chciałbym wypróbować.

Obawiam się też tego, że właśnie przy tak wielkiej ilości urozmaiceń serwer jest jednym wielkim bugiem.

czekam na start z chęcią wejdę i pogram.

Nie masz sie czego obawiac:)

syg2.png

Opublikowano

Czy to nie Last Chaos czasem? grafika dymi w oczy, czy w pozytywnym, czy negatywnym znaczeniu nie powiem, ale jak wypali to będzie super. Widziałem tryliard cukierkowych prezentacji, z czego 1 server postał parę dni tylko <woow> :D

Opublikowano

Czy to nie Last Chaos czasem? grafika dymi w oczy, czy w pozytywnym, czy negatywnym znaczeniu nie powiem, ale jak wypali to będzie super. Widziałem tryliard cukierkowych prezentacji, z czego 1 server postał parę dni tylko <woow> :D

wszystkie gwiazdy na niebie wskazuja na to ze serwer normalnie poleci bez najmniejszych problemow:) Nie ma zadnych niepokojacych bledow w grze a wiec jest elegancko:) Nawet jesli cos sie trafi to bedzie naprawione:) Prosze szykowac sie na oficjalny start serwera:)

syg2.png

Opublikowano

Beta serwera przebiega jak na razie po naszej myśli poprawek jest nie wiele i większych błedów jak na razie nikt z Testerów nie napotkał . Zapraszamy serdecznie na oficjalny start :)

Opublikowano

Jedyne o co sie boje to o to co napisał jakiś ziomek parę postów wyżej. Wprowadziliście dziesiątki nowych atrakcji co może wiązać się z setkami bugów, a tych 50 beta testerów + Wy, jako administracji na 100% nie sprawdzicie wszystkiego w takim czasie i przy takiej ilości rzeczy. Mam nadzieję, że wszystko wypali i widzimy, słyszymy się na starcie.  :lenny:

quebocoelho

Opublikowano

do plików serwerowych , jak i do  was nic nie mam , pyt: czy raty expa i yangów zostały zwiększone ?

Skontaktuję się z pewnymi osobami, aby usunęli Ci ten nickname...

wszystkie gwiazdy na niebie wskazuja na to ze serwer normalnie poleci bez najmniejszych problemow:) Nie ma zadnych niepokojacych bledow w grze a wiec jest elegancko:) Nawet jesli cos sie trafi to bedzie naprawione:) Prosze szykowac sie na oficjalny start serwera:)

Jeżeli chodzi o serwer to chciałbym nadmienić iż, wszystko wygląda wyśmienicie i na pewno zobaczycie mnie na startcie. Ile czasu zajął państwu cały projekt?

I czy jest możliwość skontaktowania się z administratorem serwera po przez prywatną wiadomość na gg bądź forum?

Ps. Nie dojrzałem panelu pobocznego?

Kappa.

Opublikowano

Serwer naprawdę super. Zobaczymy jak to wyjdzie na starcie. Osobiście zagram i trzymam kciuki, aby wypaliło.

Za wszelkie zachowania z ostatniego roku przepraszam. Jeżeli Cię uraziłem wybacz. ~ Cannzas.

Opublikowano

Jak można tak spartaczyć nawet prezentacje ludzie to nawet "Asfen robi lepszom"..

Raport i weźcie się za składanie klocków Lego.

Zamknij, k***a morde cepie prezętacja jest z*******a

Osoba która kreuje ten projekt tym bardziej serwer nie będzie na miesiąc - cztery ale więcej! Pozdro President!

Cyrk.png

Opublikowano

Czuje się jak w sylwestra! I ten wonsz! Czekam na start, bo będę nawalać w Wisielca. 

Włończczcczie registrację bo bym se kurka popykał na jakimś prifie, haki pewno nie bedo działać ale co tam lecimy k***a tutaj.

Dajcie a zasysne se klient.

Krzysiu, spokojnie. Pogramy w wisielca, będzie w porzadeczku. 

Opublikowano

Okej okej, jest mnóstwo nowości, nowych map itd, ale czy serwer jest rozplanowany na długi okres gry? Widać mnóstwo włożonej pracy, więc dajcie coś czego szybko się nie przejdzie. Co do samej prezki to jeszcze jednorożców brakuje. W stopce jest walący po oczach błąd - copyWright.

Opublikowano

Jest szansa, ze odpalicie serwa wczesniej niz 20 listopada?

Raczej nie będzie wcześniejszego startu ,chcemy wszystko dokładnie sprawdzić oraz przygotować się odpowiednio do oficjalnego startu .

Jedyne o co sie boje to o to co napisał jakiś ziomek parę postów wyżej. Wprowadziliście dziesiątki nowych atrakcji co może wiązać się z setkami bugów, a tych 50 beta testerów + Wy, jako administracji na 100% nie sprawdzicie wszystkiego w takim czasie i przy takiej ilości rzeczy. Mam nadzieję, że wszystko wypali i widzimy, słyszymy się na starcie.  :lenny:

Przed wystartowaniem z betą jak i wrzuceniem prezki sprawdzaliśmy każdy system po kilka razy czy aby na pewno działa . Nie puszczamy niczego w ciemno nie sprawdzając tego . Owszem może się zdarzyć wszystko ,dlatego jest właśnie beta i miejmy nadzieje ,że tak jak do tej pory wszystko przebiegnie Ok.

Skontaktuję się z pewnymi osobami, aby usunęli Ci ten nickname...

Jeżeli chodzi o serwer to chciałbym nadmienić iż, wszystko wygląda wyśmienicie i na pewno zobaczycie mnie na startcie. Ile czasu zajął państwu cały projekt?

I czy jest możliwość skontaktowania się z administratorem serwera po przez prywatną wiadomość na gg bądź forum?

Ps. Nie dojrzałem panelu pobocznego?

Wiadomości Prywatne do nas są odblokowane więc możesz śmiało pisać .

Zamknij, k***a morde cepie prezętacja jest z*******a

Osoba która kreuje ten projekt tym bardziej serwer nie będzie na miesiąc - cztery ale więcej! Pozdro President!

Oczywiście ,że serwer nie jest na msc jak każdy inny ,mamy spore plany wobec serwera ,jeżeli gracze dopiszą ,a spodziewamy się licznego przybycia to serwer będzie rozkwitał z miesiąca na miesiąc :)

Czuje się jak w sylwestra! I ten wonsz! Czekam na start, bo będę nawalać w Wisielca. 

Krzysiu, spokojnie. Pogramy w wisielca, będzie w porzadeczku. 

Zapraszamy do korzystania ze wszystkich atrakcji serwera nie tylko wisielca :)

Okej okej, jest mnóstwo nowości, nowych map itd, ale czy serwer jest rozplanowany na długi okres gry? Widać mnóstwo włożonej pracy, więc dajcie coś czego szybko się nie przejdzie. Co do samej prezki to jeszcze jednorożców brakuje. W stopce jest walący po oczach błąd - copyWright.

Na główną prezentacje poprawimy jakieś nieliczne ubytki aczkolwiek nie zamierzamy zmieniać całej prezentacji , Mamy jeszcze sporo asów w rękawie na kolejne Up o to się martwić nie musicie .

Zapraszamy wszystkich gorąco na start . Pozdrawiam

Opublikowano

Nie mam nic do serwera ale ten co Wam robił tą prezentacje to niezły grafik z niego - masakryczna pixeloza  :(( Nie hejtuje tylko moglibyście w cos konkretnego zainwestować.

Sam serwer nie wydaje się najgorszy - dużo rzeczy dodanych wiec zapewne będzie co robić na serwerze i potencjalny player nie bedzie się nudził

Powodzenia  :yay:

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Nie mam nic do serwera ale ten co Wam robił tą prezentacje to niezły grafik z niego - masakryczna pixeloza  :(( Nie hejtuje tylko moglibyście w cos konkretnego zainwestować.

Sam serwer nie wydaje się najgorszy - dużo rzeczy dodanych wiec zapewne będzie co robić na serwerze i potencjalny player nie bedzie się nudził

Powodzenia  :yay:

O to też nam chodziło połączenie przyjemnego z pożytecznym jest co robić i tak też będzie przez cały czas , Zapraszamy gorąco na start :)

czy będą dodawane updaty ? , szkoda że tak mało broni jest :(

Planujemy jakiś Up ale to z biegiem czasu ,mamy kilka ciekawostek jak i nowe sety broni ,zbroi etc :)

Zapraszamy Serdecznie :)

Opublikowano

UP ,

1. ty jesteś w team ?

2. w prezentacji są wszystkie bronie pokazane ?

3. czy dojdą przed startem jeszcze jakies ?

4. wszystkich ulepszaczy jest 9 ( na  epiki  : bizu , zbrj, broń ) ?

Opublikowano

Prezentacja mi się nie podoba za dużo wszystkiego, lecz z doświadczenia wiem, że nie po prezentacji ocenia się serwer, lecz trzeba go sprawdzić żeby dać opinię i wtedy stwierdzić, czy serwer podoła.

Oczywiście życzę powodzenia w Jego rozwoju ;D

Opublikowano

Ale o czym ty mowisz kolego? Jak to niepowazny? Jak najbardziej powazny przyjacielu projekt.... Zapraszamy na start.

Człowieku, ten "projekt" wygląda jak gówno, zbroje to gówno, bronie to gówno, prezka to gówno, nazwa to gówno. Wbiję, napierdolę 1kkk hajsu w godzinę jak na Almarisie i opierdolę na alegro, będę miał na 2 piwa. :v

Opublikowano

Prezentacja mi się nie podoba za dużo wszystkiego, lecz z doświadczenia wiem, że nie po prezentacji ocenia się serwer, lecz trzeba go sprawdzić żeby dać opinię i wtedy stwierdzić, czy serwer podoła.

Oczywiście życzę powodzenia w Jego rozwoju ;D

Ach dziekuje serdecznie:)

UP ,

1. ty jesteś w team ?

2. w prezentacji są wszystkie bronie pokazane ?

3. czy dojdą przed startem jeszcze jakies ?

4. wszystkich ulepszaczy jest 9 ( na  epiki  : bizu , zbrj, broń ) ?

Tak on jest w team, bronie sa pokazane, tak by wychodzilo ze jest 9 ulepek....

Człowieku, ten "projekt" wygląda jak gówno, zbroje to gówno, bronie to gówno, prezka to gówno, nazwa to gówno. Wbiję, napierdolę 1kkk hajsu w godzinę jak na Almarisie i opierdolę na alegro, będę miał na 2 piwa. :v

Zapomniales dodac ze ty rowniez gownem jestes....

syg2.png

Opublikowano

Gówno masz na ryju.... Pajacu:)

Ps. Serwer petarda, będzie ogień na starciku:)

Opublikowano

Ach dziekuje serdecznie:)

Tak on jest w team, bronie sa pokazane, tak by wychodzilo ze jest 9 ulepek....

Zapomniales dodac ze ty rowniez gownem jestes....

Gówno masz na ryju.... Pajacu:)

Ps. Serwer petarda, będzie ogień na starciku:)

A i Administracja też gówno, dziecinne. B)

Opublikowano

A i Administracja też gówno, dziecinne. B)

Chlopaku :) Ale po co taki ferment siejesz? Masz radoche jak syf za soba ciagniesz? Widocznie lubisz... Sluchaj nie pasuje to po co wchodzisz? Prosze cie grzecznie opusc zapowiedz i nawet nie wracaj skoro dla ciebie to gowno:) ok?

syg2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...