Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co was wzięło na tak magiczną, cudną prezentacje. Te dominujące fioletowe kolory, te motylki i architektura. Zakochałem się w tej prezentacji  :yay:  :yay:  :yay:  :lenny:  :lenny:  :lenny:

Opublikowano

bonusy.png

Kochani dziekujemy za rejestracje na beta testy. Rejestracja jest obecnie juz zamknieta:)

Na pierwszy rzut kazdy z beta testerow dostal 5k SM. Grajcie kochani sprawdzajacie wszystko i raportujcie wszystko na forum:)

Wszystko bedzie na biezaco poprawiane:) Jak dobijecie powiedzmy ten 80 czy 90 to dzwigniemy wam level

i posprawdzamy mapki +100. Administracja podczas bety bedzie kordynowac cala bete i wyciagac wnioski:)

Zapraszamy tych co sie zarejestrowali , jesli do jutra sie nie pojawia konta z bety ktore sa nieaktywne beda usuniete:)

Kochani malutki update dla was bonusow.

Opublikowano

Kochani kliencik juz jest na forum w newsach... Jesli ktos ma problem z binka polecam odwiedzic dzial download na stronce i poinstalowac te wszystkie directx oraz inne programy ktore sa niezbedna do poprawnego dzialania serwera:) Kochani jedna tama malutka zasada, jesli ktos wbil tylko na bete aby postac sobie czy pogadac na czacie zostanie z niej usuniety:) Balastu nam nie trzeba....

syg2.png

Opublikowano

A nie lepiej by było jakby beta była otwarta i wszyscy mogli testować.

Wiadomo że im większa liczba testerów tym szybciej znajdzie się wszystkie bugi no i nikt nie ukryje jakiegoś buga aby wykorzystać go na starcie serwa.

To jest tylko moje zdanie,ale jak chcecie aby tylko garstka go testowała to już wasz wybór.

Chociaż ciężko będzie to taką liczbą przetestować,bo widać dużo nowości i wgl.

Więc jeszcze raz proponuje abyście otworzyli reje i tak do 300 osób a nie marne 50.

Pozdrawiam i powodzenia ze startem :D

Opublikowano

­

A nie lepiej by było jakby beta była otwarta i wszyscy mogli testować.

Wiadomo że im większa liczba testerów tym szybciej znajdzie się wszystkie bugi no i nikt nie ukryje jakiegoś buga aby wykorzystać go na starcie serwa.

To jest tylko moje zdanie,ale jak chcecie aby tylko garstka go testowała to już wasz wybór.

Chociaż ciężko będzie to taką liczbą przetestować,bo widać dużo nowości i wgl.

Więc jeszcze raz proponuje abyście otworzyli reje i tak do 300 osób a nie marne 50.

Pozdrawiam i powodzenia ze startem :D

No ja nie wiem czy szybciej, popratrz na bete Ena*isa.

Była open z 400 graczy, a potem musieli naprawiać bugi.

Lepiej żeby była close beta max 50 osób, wtedy każdy wie co robić!

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

­

No ja nie wiem czy szybciej, popratrz na bete Ena*isa.

Była open z 400 graczy, a potem musieli naprawiać bugi.

Lepiej żeby była close beta max 50 osób, wtedy każdy wie co robić!

Ile razy było na serwerach że niby najlepsi testerzy są wybrani i nic nie umknie nim.

Też miało być że każdy wie co ma robić...

A co do czego wychodziło to jedna wielka klapa i bug na bugu.

Więc close beta też nie jest najlepszym rozwiązaniem.

Nie mówię tutaj o open becie tylko o tym aby zwiększyć ilość osób mogących się zarejestrować.

Opublikowano

­

Ile razy było na serwerach że niby najlepsi testerzy są wybrani i nic nie umknie nim.

Też miało być że każdy wie co ma robić...

A co do czego wychodziło to jedna wielka klapa i bug na bugu.

Więc close beta też nie jest najlepszym rozwiązaniem.

Nie mówię tutaj o open becie tylko o tym aby zwiększyć ilość osób mogących się zarejestrować.

I tak moim zdaniem na bete nie powinno być masówy tylko zaufani ludzie administracji powinni testować (rozumiem że nie każdy posiada).

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Czy jest możliwość zdobycia helikoptera w grze?

Czy zatruty miecz się przerabia?

Czy jest możliwość złapania drugiego gracza w pokeball"a?

Ile ludzi przewidujecie na start? 

Opublikowano

Czy jest możliwość zdobycia helikoptera w grze?

Czy zatruty miecz się przerabia?

Czy jest możliwość złapania drugiego gracza w pokeball"a?

Ile ludzi przewidujecie na start? 

Liczymy i bedziemy gotowi na 2k spokojnie:)

pliki serwerowe to : centurionmt2

Chlopcze ale co ty bredzisz bo nie bardzo rozumiem:)

Nie za duzo najebane przypadkiem?

Amulety, itd..

Ale i tak, serwer polecam, prezentacja 10/10

Powodzenia! :D

A wiesz w zaleznosci od upodoban.... Jedni wola malo ,drudzi wola rozbudowana gre.... Wszystkim sie nie dogodzi:) Ale dzieki ze prezka ci sie podoba:) Pozdrawiam

­

I tak moim zdaniem na bete nie powinno być masówy tylko zaufani ludzie administracji powinni testować (rozumiem że nie każdy posiada).

Zaufaj mi ze serwer przez administracje zostal sprawdzony doszczetnie. Natomiast na zimne trzeba dmuchac i niech gracze potwierdza to co juz zostalo sprawdzone... Jak to mowia przezorny zawsze ubezpieczony.

syg2.png

Opublikowano

kupiliście pliki po prostu od gościa co kiedyś miał serwer  CenturionMt2 , tam też były: karty  , i dokładnie tyle samo dungeonów , różnica jest tylko w systemie broni :) ale i tak zagram :D 

Opublikowano

Ciekawie wygląda może zawitam boje się jednego masa rzeczy masa bugów.

Spodobały mi się bardzo miasta takie poukładane :)

Co do prezentacji ładna i czytelna wszystko opisane, ale te kolory i jeszcze w grze ikonki... 

To jak byście się za dużo My Litte Pony naoglądali :D

837371446280124127260.png
Opublikowano

kupiliście pliki po prostu od gościa co kiedyś miał serwer  CenturionMt2 , tam też były: karty  , i dokładnie tyle samo dungeonów , różnica jest tylko w systemie broni :) ale i tak zagram :D

Wyjdz chlopcze bo sie w tym momencie osmieszasz ! A nawet jesli to co z tego , masz jakis problem? Zazdrosc ci dupsko sciska?

syg2.png

Opublikowano

Wyjdz chlopcze bo sie w tym momencie osmieszasz ! A nawet jesli to co z tego , masz jakis problem? Zazdrosc ci dupsko sciska?

nie , poprostu stwierdzam fakty 

Opublikowano

nie , poprostu stwierdzam fakty

Dla twojej informacji jesli juz tak bardzo karty bohaterow wspomniales to jest to system autorski presidenta kolego to po pierwsze. Po drugie dungeony jak bys mial kszte wiedzy to bys wiedzial ze icedungeon zostal podzielony na komnaty. A teraz wyjdz na piecie bo z burakami w gadki sie wdawac nie mam zamiaru:/ Twoja wiedza jest na poziomie -1.

Ale wiesz co powiem ci jedno kupilismy je ale ciebie stac nigdy na takie pliki nie bedzie:) Zadowolony? Teraz juz mozesz wyjsc i nie wracac ? Pheh

syg2.png

Opublikowano

Mi tylko nie podobają się miasta w m1 i m2, jakoś nie przypadły mi do gostu. Takie wielkie. Wolę standardowe ;D

Kochani zrobmy tak , po oficjalnym starcie jak bedzie duzo osob na serwerze zrobimy sonde odnosnie pozostawienia m1 badz zmiany , ok?

syg2.png

Opublikowano

Prezentacja wygląda to tak jakby ktoś nasrał i to gówno pomalował a jako wisienkę na torcie dodałby smalec

Wątpię że zrobił byś lepsza :)

Co do serwera ciekawie się zapowiada, pobieram clienta żeby obczaić betke :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...