Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, beta jest po to by poprawiali błędy a oni zamiast je naprawiać - instruują jak je mamy omijać.

Brak potek, butów wiatru na start - idz i kup u handlarki
Cofa na wierzchowcach które mają zbyt duży speed - "musicie umiejętnie się nimi poruszać . Kilka kroków do przodu i stop i tak dalej"
Prośba o usuniecie śmieci z mobów - nikomu nie przeszkadza więc zostanie

I tak dalej i dalej....
Nie wiem czy oni kupili te pliki i nie mają zamiaru ich edytować bo nie umieją czy jak ale zachowują się jednoznacznie - jak dzieciaki a szczególnie Beastor. Widać to także w postach tutaj w temacie uzytkownika "Presentation" ktory kulture ma na niewysokim poziomie.
Nawet ta beta nie wiele pomoże temu serwerowi, nie polecam.

sygnatura.png

Opublikowano

Chlopaku :) Ale po co taki ferment siejesz? Masz radoche jak syf za soba ciagniesz? Widocznie lubisz... Sluchaj nie pasuje to po co wchodzisz? Prosze cie grzecznie opusc zapowiedz i nawet nie wracaj skoro dla ciebie to gowno:) ok?

To moja osobista opinia o serwerze, mam prawo. A skoro masz ból dupy o to i flejmisz, zamiast pokazywać dobre strony to znak, że nie nadajesz się do robienia serwerów. Co jeszcze bardziej utwierdza mnie w przekonaniu, że serwera nie można polecić. Bo skoro ktoś nie może sobie poradzić z hejtem to nie poradzi sobie z serwerem. Co z supportem, będzie? Wszyscy piszą "będzie, będzie", gówno jest. :lenny:

A przepraszam, jakie "dobre strony"? ^^

Opublikowano

Nie polecam, beta jest po to by poprawiali błędy a oni zamiast je naprawiać - instruują jak je mamy omijać.

Cofa na wierzchowcach które mają zbyt duży speed - "musicie umiejętnie się nimi poruszać . Kilka kroków do przodu i stop i tak dalej"

I tak dalej i dalej....

Nie wiem czy oni kupili te pliki i nie mają zamiaru ich edytować bo nie umieją czy jak ale zachowują się jednoznacznie - jak dzieciaki a szczególnie Beastor. Widać to także w postach tutaj w temacie uzytkownika "Presentation" ktory kulture ma na niewysokim poziomie.

Chyba smieszny jestes kolego? Bledy ktore juz sa poprawione sa w temacie na forum to po pierwsze.

Jak bys przeczytal temat to bys wiedzial ze buty wiatru zostaly wycofane a w zamian za to dostajesz +30 speeda na 365 dni po starcie.

Wierzchowiec bydlak zostaje wycofany z gry dla graczy bo jedynie na nim cofa...

Jesli o drop smieci chodzi to bedzie poprawiany jeszcze kolego...

A o kulture to moze martw sie swoja. Zegnamy cie kolego serdecznie:)

syg2.png

Opublikowano

Ja serwer polecam ;) Z teamem idzie sie dogadac (Cocaine), sporo rzeczy do poprawy narazie ale serwer ma potencjal ;) Jedyne co mi nie przypadlo do gustu to ilosc ulepek... Od 0-9 potrzeba ulep do kazdego epik itemu.

Pozdrawiam DraG :)

@lizaczek321

beta jest do sprawdzania serwa a nie dla zabawy, wierz mi nikt tu nie gawedzi w m1 czy buja sie po miescie bijac nobkow z 15lvlem..

66344506193801885041.png

Widzimy się na 1.9

Opublikowano

Nie tylko na bydlaku cofało, na kilku innych także przykład insekt.

" pelerynke jesli chodzi to zobaczcie kochani : pc . give_item2 ("70038") powinno dawac jedna ale problem siedzie gdzies glebiej raczej,

bedziemy jeszcze dogladac tu pelerynki, ale czy serio tak ciezko wam rozlaczyc pelerynki i zostawic sobie jedna?"
Tutaj mamy popis technika, podejrzewam, że to pierwszy raz kiedy bawi się plikami :D

sygnatura.png

Opublikowano

" pelerynke jesli chodzi to zobaczcie kochani : pc . give_item2 ("70038") powinno dawac jedna ale problem siedzie gdzies glebiej raczej,

bedziemy jeszcze dogladac tu pelerynki, ale czy serio tak ciezko wam rozlaczyc pelerynki i zostawic sobie jedna?"

Tutaj mamy popis technika, podejrzewam, że to pierwszy raz kiedy bawi się plikami :D

Czarny no serio o techniczna wiedze sie nie martw... Bo jak widzisz ze jest jedna pelka przydzielona a nadaje 20 to co?

Ale nikt cie nie zmusza na granie u nas, powaznie:) Nie pasuje to zegnam:) Jesli na wierzchowcu cofa to najwyzej zostana one wycofane i nie wiem po co sie tak denerwujesz kolego :) Wracajac jeszcze do pelerynki to tak ciezko ci na chwile obecna rozlaczyc i zostawic sobie jedna? A tak jestes zbyt leniwy aby to zrobic i lubisz miec wszystko pod gebe podstawione:) Jak by co to zakanczam z toba rozmowe w tym momencie na mpc:)

syg2.png

Opublikowano

Prezentacja nie zachwyca - to fakt. Jednak tak przeglądając ją a raczej jej zawartość, to Wam powiem, że to może być nawet spoko serwerek. Jest w miare rozwinięty, administracja w prezentacji jest aktywna więc na serwerze pewnie też tak będzie. Jedynie co mi nie pasuje to zmieniony wygląd okienek tych skilli. 

Zobaczymy co z tego wyjdzie ;) 

Opublikowano

Prezentacja jest tak straszna że nie wiedziałem że ktoś z taką chce startować, a nazwa już podbija skalę tego servera na - Nie zagram nie polecam nie znam teamu, raczej szału nie zrobi. ­ xD 

A to teraz sie gra tylko u osob ktore sa rozumiem popularne na mpc? Nom coz , pozdrawiam i sukcesow zycze na innym serwerku:)

Prezentacja nie zachwyca - to fakt. Jednak tak przeglądając ją a raczej jej zawartość, to Wam powiem, że to może być nawet spoko serwerek. Jest w miare rozwinięty, administracja w prezentacji jest aktywna więc na serwerze pewnie też tak będzie. Jedynie co mi nie pasuje to zmieniony wygląd okienek tych skilli.

Aj sie harnasiu czepiasz prezki, sadze ze do najlepszych nie nalezy , ale do najgorszych rowniez:)

Chyba juz widywalem gorsze prezentacje a jakos serwery sie rozwijaly...

syg2.png

Opublikowano

I tak dalej i dalej....

Ty chyba nie wiesz sam co gadasz oby jak najmniej takich leszczy jak ty . Gówno się tam pewno sam znasz a najwięcej pewno tam płaczesz ... Takie jak ty błędy wymieniłeś to założe się że ogarną w kilka godzin , skoro potrafili stworzyć taki serwer to z takimi błahostkami sobie poradzą w 100% .

Ty za to swojego pierwszego razu nie przeżyjesz bo masz pustkę w głowie . Czy ktoś kto ma pierwszy kontakt z plikami odpierdoczył by taką peterdę serwer? Puknij się w czoło może zmądrzejesz .

Zazdrość w oczy was kole wysłannicy serwerów i nasyłacie jakiś bohomazów na bete aby tylko skrytykował . Przejrzałem z ciekawości listę waszych błędów  opisanych śmiech na sali takie błędy jak wy wypisaliście to nie żadne błędy !!!!!!

Będą jakieś zmiany cen w IS?

Bo uważam, że są jakieś za dużo.

Zbroja hwang na 220lvl kosztuje 90zł. Kostium 30zł.

@Presentation

Zauważ ,że sporo SM można zdobyć w grze : Eventy, misje, Dungeony, metiny, karty bohaterów .  Myślę,że przy dobrych wiatrach w tydzień 2/3k Sm będzie można wyciągnąć na wyższym lvl

Prezentacja jest tak straszna że nie wiedziałem że ktoś z taką chce startować, a nazwa już podbija skalę tego servera na - Nie zagram nie polecam nie znam teamu, raczej szału nie zrobi. ­ xD 

Nom i bardzo dobrze kolejnego pachołka mniej , idź tam sobie pograj na inny serwerek i wszyscy będą zadowoleni :p

Uwierz mi ,że bywyały gorsze prezentacje na MPC , a prezka może  się nie podobać bo jest inna niż wszystkie.

Chyba o to chodziło Administracji ,aby ich serwer pod każdym względem był inny . Wielki + i widzimy się na starcie już nie mogę się doczekać .

Administracja aktywna to fakt ale myślę ,że nie tylko na zapowiedzi ale także przez cały czas od startu będzie stały kontakt i zaangażowanie z ich strony :)

Opublikowano

Jaja sobie robicie z tymi wierzchowcami? Zostana wycofane? No Panowie, nie wiem czy nie macie technikow w teamie (polecam zainwestowac), ale z tego co wiem, to wystarczy ustawic w kazdej kolumnie folder takowego wierzchowca np lion (lewik z data).

Idzcie i nie robcie posmiewiska, prosze.

Opublikowano

Ej chłopaki ale nie przejmować się. Od razu wam pisałem że będą szczekać dupami. Czują zagrożenie z waszej strony , że zamiast u nich

ludzie będą grać u was. Tak to już jest na mpcforum z nieudacznikami, nic sami nie potrafią zrobić , a jedynie szczekać potrafią. Te poprawki

co wymyślają to nie dlatego że im to niepasuje, po prostu hejtować musza bo mają to we krwi ;] Ale są to jedynie nieudacznicy życiowi i tylko

hejty im zostały. Nawet nie odpisujcie takim gnojom

Polecam serwer ! Wiem że na starcie oficjalnym bedzie min 1000 graczy :) Powodzonka, czekam na start.

Opublikowano

Jaja sobie robicie z tymi wierzchowcami? Zostana wycofane? No Panowie, nie wiem czy nie macie technikow w teamie (polecam zainwestowac), ale z tego co wiem, to wystarczy ustawic w kazdej kolumnie folder takowego wierzchowca np lion (lewik z data).

Idzcie i nie robcie posmiewiska, prosze.

Shererku mimo iz sa ustawione nazwy w moob_proto to i tak niektore wierzchowce cofa :/ Za duzo sie naczytales wiadomosci na devie kolego, nie dziala to w kazdym przypadku.

syg2.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngPresentation

Nie czytam deva. Po co mi on?

Ja uzywam tego sposobu z folderami od przeszlo 3 lat i jakos zaden wierzchowiec mi nie cofa ale co ja tam moge sie znac..

Ja cie rozumiem shererku ale rozumiesz ze sa ustawione nazwy folderow w moob_proto i mimo to niektore jednak cofa. Takie porady twoje

aby ustawic nazwe folderu to serio ale mozesz sobie schowac w kieszen bo to jest oczywiste. Nie mam nic do ciebie ale polecam ci zajac sie

100 reaktywacja twojego serwera:)

Ps. mozesz byc pewny shererku ze bedzie problem naprawiony:)

syg2.png

Opublikowano

dla mnie wprowadzono za dużo syfu ale życzę powodzenia może wejdę na start i się zobaczy :}

A wiesz mazda zalezy jak kto lubi:) Jedno wola mniej ,drudzy wiecej. Z racji tego iz serwer jest easy to nie sadze by bylo jakos za

duzo dodatkow:) Jedno jest pewne, kazdemu nie dogodzisz:)

syg2.png

Opublikowano

1. czy te kolorowe małże idzie otwierać ( jest z nich drop pokazany ?? ) 

2 . czy można dostać się jeszcze na bete ?

Na bete już nie można się dostać. 70 kont zostało już założonych. 

@Edit a to moj blad, przepraszam.

Poprawione.

Kappa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...