Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostałam raka oczu od tej prezentacji. Szczerze - nawet nie da się czytać, więc treści nie ocenię.­

Najpierw przeczytaj inaczej takie posty będą raportowane za spam. Jeżeli masz raka to lepiej idź do lekarza, bo z tym nie ma zabawy. 

Spokojnie da się czytać i nie ma problemów. 

Kappa.

Opublikowano

Dostałam raka oczu od tej prezentacji. Szczerze - nawet nie da się czytać, więc treści nie ocenię.­

Bez przesady koleżanko ja wszystko dokładnie mogłem przeczytać i zobaczyć na prezentacji . Wszystko jest czytelne tylko trzeba jeszcze potrafić czytać to co jest tam napisane :p

@xGofer a ty co się do Bombla przyczepiłeś o drobną literówkę w wyrazie "Event" każdemu się może zdarzyć . Ty za to nie potrafisz używać jak widzę polskich znaków  :)

Już nie mogę się doczekać startu - widzimy się na starcie panie i  panowie :)

Opublikowano

Chwalisz serwer ktory nie wystartowal. Prezentacja spoko ale rozgrywka na becie to masakra byla. W grze to etetyka nie jest taka dobra.

Ewent? A co to takiego? Chyba ze chodzili Ci o event. Wiesz jaki event dostaniesz? Ban staly na konto. Po tym pisaniu cos czuje ze masz 13lat. Event zrobic na start serwera to jak strzelic sobie w kolano.

Moze zawitam jak m1 zostana zamienione bo w grze okropne

Sam naucz się pisać ,a dopiero poprawiaj innych kolego :)

Za nim zadacie pytania kiedy start warto wejść i sprawdzić na forum / stronę główną czy tam nie ma podanej informacji :)

Widzimy się na starcie ,który już jest niebawem :D

Opublikowano

Panowie wyluzujcie , bez spinek:) Wszystko idzie zgodnie z planem , poprawki naniesione na serwer. O miastach przypominam ze po ankiecie zdecydujemy

ktore miasta zostaja na serwerze. Kochani nie fochujcie sie poniewaz serwer w 100% musi byc zrobiony i wszystkie popraweczki naniesione:) Zostaje jeszcze testowanie maszyny pod natezeniem ruchu przychodzacego do serwera. Wszystko ma grac jak w zegareczku:)

syg2.png

Opublikowano

Panowie wyluzujcie , bez spinek:) Wszystko idzie zgodnie z planem , poprawki naniesione na serwer. O miastach przypominam ze po ankiecie zdecydujemy

ktore miasta zostaja na serwerze. Kochani nie fochujcie sie poniewaz serwer w 100% musi byc zrobiony i wszystkie popraweczki naniesione:) Zostaje jeszcze testowanie maszyny pod natezeniem ruchu przychodzacego do serwera. Wszystko ma grac jak w zegareczku:)

kiedy start >> 20 piszę więc ,hmm ?

Opublikowano

Zainteresowania nie ma to i serwera nie ma :D

sklejka z zagranicznych for, wszystko było

@topic: Nie zagram

Jak byście czytali poprzednie komentarze i inne newsy na forum tym i oficjalnym to byście wiedzieli... Zamiast narzekać to wystarczy poszukać.

Start oficjalny jest 22.11.2015 o godzinie 18. 

Kappa.

Opublikowano

Siemka... Starcik planowany byl na piatek ale tak naprawde beta decydowala o tym czy tak sie stanie, na str glownej jest info odnosnie startu w niedziele 18:00.

Wiesz jak to jest Inspektorze, wszystko musi byc dokrecone na najwyzszym poziomie:) Zbyt powaznie traktujemy wlasny projekt aby dac gafe, dlatego tez konieczne byly tak samo beta testy:) Wielu pisze rowniez aby w niedziele nie startowac tylko przeniesc na piatek, full weekend. Jedno jest pewne , serwer juz na dniach wystartuje z petarda:)

sklejka z zagranicznych for, wszystko było

@topic: Nie zagram

Pozdrawiam DevBolcie , zycze milego wieczoru:)

Zainteresowania nie ma to i serwera nie ma :D

Zainteresowanie jest jak najbardziej przyjacielu:) Pozdrawiam cie serdecznie...

syg2.png

Opublikowano

Dobra, niby ok, ale po co te glupie skiny skilli itd...

6/7 na exp tylko ? czy wart ataku ale bez silny/odp klasy?

Dlaczego uważasz że głupie skiny? Czas uciec od standardów. 

6/7 tylko na exp jest. Nie ma silny na klasy albo odp. 

Kappa.

Opublikowano

Dobra, niby ok, ale po co te glupie skiny skilli itd...

6/7 na exp tylko ? czy wart ataku ale bez silny/odp klasy?

Trzeba ruszać z biegiem czasu, czas posmakować czegoś nowego .

Wszystko na pierwszy rzut oka wydaje się dziwne i zbędne bo jest się przyzwyczajonym do standardów .

Jeżeli nie wejdziesz , nie pograsz i nie zobaczysz to zawsze będziesz przekonany tylko i wyłącznie do starych rzeczy i ciężko Ci będzie zaakceptować coś nowego :)

Ja miałem do pewnego czasu takie samo podejście ale z czasem zaakceptowałem fakt ,że trzeba iść z duchem czasu i dać szanse nowym rzeczom .

Wszystkim osobom ,które są przekonane tylko do standardów polecam spróbować również czegoś nowego . Ten serwer daje taką możliwość i szkoda by było zmarnować taką okazje ,

Pozdrawiam

Opublikowano

Chyba Was pojebało, że startujecie w niedziele haha. 

No to powodzenia

Masz racje, dlatego puscimy w piatek:) Od razu z ratami 200% oxx eventem oraz licznymi konkursami... Niedziela bedzie nieudana tak czuje:)

szkoda że w niedziele start , przecież dziś duzo gracz  wejdzie na teriosa i pewnie tam zostaną a tak jak był by start przed teriosem to co innego 

Damy w piatek 27:) To bedzie najlepsze rozwiazanie kochani poniewaz wielu mi rowniez pisalo na pw odnosnie niedzieli, ze to zly pomysl:)

syg2.png

Opublikowano

No to powodzenia

Nie musisz zaraz tak nerwowo podchodzić do tego :) Rozważaliśmy start na 27 listopada i tak też zrobimy .

szkoda że w niedziele start , przecież dziś duzo gracz  wejdzie na teriosa i pewnie tam zostaną a tak jak był by start przed teriosem to co innego 

My nie patrzymy na inne serwery tak dla Twojej wiadomości . Start odbędzie się w piątek za tydzień :)

Opublikowano

w piątek bez bugów . Nie wytrzymali presji serwerów które dzisiaj ruszają Te*** i Sher** :) w sumie bez szans.

Na serwerze nie było bugów , zostały wprowadzone drobne poprawki listę zmian na trwającej becie można zobaczyć na stronie głównej lub forum naszego serwera  . ItemShop to był największy problem ale już temu zaradziliśmy i serwer jest w pełni gotowy na start :)

Nie ciążyła na nas żadna presja poproszono nas o przełożenie startu na piątek. Po namyśle stwierdziliśmy ,że start w niedziele nie ma sensu skoro ludzie już w poniedziałek idą do szkoły/pracy .

Data startu już jest podana w Newsach na forum jak i na stronie głównej serwera. Pozdrawiam i zapraszamy serdecznie :)

Opublikowano

No to powodzenia

I po co się ziomek niepotrzebnie napinasz ? Przecież masz info ,że startują 27 listopada w piątek.

Zamiast kłapać niepotrzebnie dziobem patrz najpierw na informacje ,które są na stronie głównej i forum .

Ale po co typowy polak pierw coś robi później myśli . :lenny:

T**** to rework i nie sądzę żeby tam ludzie zbyt długo pozostali :)

Opublikowano

Sam naucz się pisać ,a dopiero poprawiaj innych kolego :)

Za nim zadacie pytania kiedy start warto wejść i sprawdzić na forum / stronę główną czy tam nie ma podanej informacji :)

Widzimy się na starcie ,który już jest niebawem :D

Pokaż mi gdzie kaleczę angielskim?

I po co się ziomek niepotrzebnie napinasz ? Przecież masz info ,że startują 27 listopada w piątek.

Zamiast kłapać niepotrzebnie dziobem patrz najpierw na informacje ,które są na stronie głównej i forum .

Ale po co typowy polak pierw coś robi później myśli . :lenny:

T**** to rework i nie sądzę żeby tam ludzie zbyt długo pozostali :)

Co z tego, że rework skoro wiele osób ma do tego serwera sentyment. Jeden z lepszych serwerów, tylko administracja była do bani. Klimat pozostaje ten sam :). Z resztą serwery surka cieszyły się zawsze duża liczbą graczy :)

Co do tego serwera. Czy ja wiem czy ma jakieś szanse ustać długo. To m1 strasznie mi się nie widzi i zostanie tylko zmienione po ankiecie? Chyba, że coś się zmieniło. Trzeba poczekać, aż króliki doświadczalne na starcie to przetestują i potem się zastanowie czy wbić :)

Opublikowano

Pokaż mi gdzie kaleczę angielskim?

Co z tego, że rework skoro wiele osób ma do tego serwera sentyment. Jeden z lepszych serwerów, tylko administracja była do bani. Klimat pozostaje ten sam :). Z resztą serwery surka cieszyły się zawsze duża liczbą graczy :)

Co do tego serwera. Czy ja wiem czy ma jakieś szanse ustać długo. To m1 strasznie mi się nie widzi i zostanie tylko zmienione po ankiecie? Chyba, że coś się zmieniło. Trzeba poczekać, aż króliki doświadczalne na starcie to przetestują i potem się zastanowie czy wbić :)

Z tego co widzę to nie wspominał nic o Twoim angielskim chyba miał na myśl moją wypowiedź o Twoich zjedzonych polskich znakach we wcześniejszym poście  :)

Wyraźnie też Administracja Serwera napisała ,że ankietę co do zmiany miast przeprowadzą po starcie serwera . Gracze muszą sami ocenić nowy wygląd miast .

Co do serwera surka to klimat pozostaje ten sam czyli śmierdzący ,na takich odgrzewanych kotletach grają tylko ludzie ,którym można wcisnąć ten sam kit tysiące razy :)

I widzę ,że polegasz tylko na opinii innych tak więc można Tobą manipulować . Wejdź i sam oceń ktoś CI na wrzuca kitu i co też uwierzysz ?

Start za tydzień i myślę ,że warto poczekać na taki serwer jak ten . Trzeba dać po prostu szansę :)

Opublikowano

Panowie spokojnie bez jakiś zbędnych wymian zdań. Wytrwajcie w cierpliwości do startu .

Kłótnie tutaj w niczym nie pomogą :)

Wyluzujcie się troszeczkę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...