Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

##########################################################################################

##                        !!! Witamy panstwa bardzo serdecznie !!!

##                Mamy zaszczyt zaprosic panstwa na otwarcie serwera Monstrum.eu

##                Otwarcie serwera planujemy na 20 listopada ale nim to sie stanie

##                na serwerze odbedzie się zamknięta beta która rusza już dziś o 18:00.

##                A więc jak to bedzie sie odbywało? Na chwile obecną rejestracja jest

##                włączona i pewna ilość kont może się zarejestrować. Gdy osiągniemy

##                pewny pułap zarejestrowanych kont, powiedzmy niech bedzie to 50 kont.

##                Administracja zamknie rejestracje na serwerze i zacznie sie beta.

##                Komunikacja na becie i przed nią odbywać sie bedzie na serwerze

##                glosowym teamspeak. Konta bety na pewnym etapie bety dostana po 100tys

##                smoczych monet aby dokladnie sprawdzic full opcje serwera.

##                !!!Uwaga!!! Jesli masz zamiar palic glupa na beta testach oszczedz nam

##                straconego czasu ,bo może zajmujesz jedynie miejsce dobrym testerom.

##                !!!Uwaga!!! Oczywiscie z tej 50 kont zapewne wieksza polowa odpadnie

##                bo nie beda spelniac naszych oczekiwan lub nie pojawia sie na serwerze.

##                Prosimy jednak w chwili obecnej o rejestracje osob które na powaznie

##                chcą uczestniczyć w beta testach serwera.Dla osob które beda sie

##                staraly przewidujemy konkretne nagrody juz na samym starcie serwera.

##                Jest możliwosc dolaczenia do teamu serwera jako moderator forum i ts3.

##                        !!! Zapraszamy panstwa bardzo serdecznie !!!

##                                Z poważanie team monstrum.eu

##########################################################################################

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

6.png

7.png

8.png

9.png

10.png

11.png

syg6.png

syg5.png

syg4.png

syg3.png

syg2.png

syg1.png

WERYFIKACJA DLA MPCFORUM

1.jpg

2.jpg

syg2.png

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Widać że podbijecie rynek MPC.

A te grafiki petarda macie.

Ja już po samej nazwie wiedziałem że to jakiś żart a nie poważny projekt!

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Ale o czym ty mowisz kolego? Jak to niepowazny? Jak najbardziej powazny przyjacielu projekt.... Zapraszamy na start.

syg2.png

Opublikowano

Oj petarda,petarda,petarda:) Wiedzialem ze monstrum poleci. Zaraz sie hejtery zleca bo widac konkurencja nie do pobicia:)

Zaraz szczekanie dupami sie zacznie:/ Masz mnie na starcie , wiedzialem ze bedzie jebniecie konkretne :)

Opublikowano

Mnie osobiście prezentacja się podoba jest czytelna i wszystko da się dobrze przeczytać/zobaczyć. Widzę sporo nowostek ,których dotychczas nigdzie nie widziałem .  Serwer zapowiada się naprawdę dobrze i na pewno zawitam na starcie.  Macie moje wielkie ++ :)

Opublikowano

Ach będzie się działo konkretnie:) Nareszcie wychodzi coś gdzie można zatrzymać się na dłużej:)

Prezentacja ogień ! Zawitam na start 100%. Pozdrawiam...

Opublikowano

Gdzie ty tutaj masz żarty w projekcie , gdzie ty masz w ogóle oczy ? Każda Twoja opinia na temat jakiegoś serwera jest negatywna skoro potarfisz najlepiej to zrób własny serwer według własnych upodobań wtedy będziesz miał miodzik serwer ...

Co do samego serwera to na reszcie jakiś konkretny projekt , będzie można w końcu gdzieś na dłużej zawitać.

Mam jeszcze 2 pytania jak na razie od nośnie serwera .

1. Ile miejsc przewidujecie do team za wzorową prace na becie ?

2. Czy rzeczy dostępne w IS będzie można nabyć w grze ?

Opublikowano

Serwer ten traktujemy bardzo poważnie i nie mamy zamiaru zaprzepaścić pracy jaką włożyliśmy w powstanie tego serwera . Jeżeli nie chcesz nie musisz grać masz pełno innych serwerów aczkolwiek zapraszamy również Ciebie gorąco na start serwera może wtedy zmienisz zdanie . Co do grafiki serwera nom cóż są gusta i guściki poza tym o gustach się nie dyskutuje :) Gorąco zapraszamy na start serwera jak i na betę . Pozdrawiam 

Opublikowano

SOM METKI? ;v

Jasne ze sa metki :) Na prezentacji masz wszystko pokazane co jest, jednak ze moglismy zapomniec jeszcze o czyms:) Ale zapewne uzupelnimy prezentacje...

Włończczcczie registrację bo bym se kurka popykał na jakimś prifie, haki pewno nie bedo działać ale co tam lecimy k***a tutaj.

Dajcie a zasysne se klient.

Ty Sielu przeciez rejestracja jest ON. Juz kilku sie zarejestrowalo...

syg2.png

Opublikowano

Ach będzie się działo konkretnie:) Nareszcie wychodzi coś gdzie można zatrzymać się na dłużej:)

Prezentacja ogień ! Zawitam na start 100%. Pozdrawiam...

Zapraszamy serdecznie również na betę nie tylko na start oficjalny . Mamy nadzieję że serwer przypadnie i będziecie się dobrze bawić :)

Opublikowano

Gdzie ty tutaj masz żarty w projekcie , gdzie ty masz w ogóle oczy ? Każda Twoja opinia na temat jakiegoś serwera jest negatywna skoro potarfisz najlepiej to zrób własny serwer według własnych upodobań wtedy będziesz miał miodzik serwer ...

Co do samego serwera to na reszcie jakiś konkretny projekt , będzie można w końcu gdzieś na dłużej zawitać.

Mam jeszcze 2 pytania jak na razie od nośnie serwera .

1. Ile miejsc przewidujecie do team za wzorową prace na becie ?

2. Czy rzeczy dostępne w IS będzie można nabyć w grze ?

1.Wiesz nie ma konkretnej liczby miejsc. Po prostu jesli ktos bedzie ogarniety, przede wszystkim dobrze wychowany,

bedzie dobrym pomocnikiem na serwerze i bedzie mozna na nim polegac to znajdzie miejsce w team:)

2.Itemki z IS beda dostepne w grze , napewno beda organizowane czeste eventy tak by gracze byli zadowolenie.

Z reszta sam drop kaski na serwerze to jest elegancki. Nie jestesmy pazerni na grosze. Wolimy zagoscic 2k wiary na serwie

ludzi ktorzy nie laduja w ISa nizeli 200 takich co beda ladowac.

Opublikowano

Takie coś na starcie powinno w koszu lądować... Do tego jeszcze prezka sama w sobie nie działa... Nie mam pytań do tego co ludzie zaczynają robić z serwerami... 

Każdy pisze "Konkretny projekt, konkretny serwer, alternatywa, super"  widząc same obrazeczki ( albo i nie jak w tym temacie ) , a później okazuje się tylko jedno - szkoda było czasu nawet na ściąganie klienta. 

Lepiej już dajcie sobie spokój z serwerami, i z ich robieniem, a reszta z pisaniem takich bzdur bo szkoda czasu , nerwów i mięśni brzucha na śmiech. 

A do tego jeszcze jedno - prezka zrobiona na "świeżym" nowym koncie... Czyli można łatwo i przyjemnie wydedukować jedno - ktoś po prostu boi się przyznać do tego serwera, a takich ludzi lepiej unikać , jak i ich serwerów. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Takie coś na starcie powinno w koszu lądować... Do tego jeszcze prezka sama w sobie nie działa... Nie mam pytań do tego co ludzie zaczynają robić z serwerami... 

Każdy pisze "Konkretny projekt, konkretny serwer, alternatywa, super"  widząc same obrazeczki ( albo i nie jak w tym temacie ) , a później okazuje się tylko jedno - szkoda było czasu nawet na ściąganie klienta. 

Lepiej już dajcie sobie spokój z serwerami, i z ich robieniem, a reszta z pisaniem takich bzdur bo szkoda czasu , nerwów i mięśni brzucha na śmiech. 

A do tego jeszcze jedno - prezka zrobiona na "świeżym" nowym koncie... Czyli można łatwo i przyjemnie wydedukować jedno - ktoś po prostu boi się przyznać do tego serwera, a takich ludzi lepiej unikać , jak i ich serwerów. 

Na naszym forum prezentacja działa prawidłowo z tymi samymi linkami ,które zostały również wrzucone tutaj do prezentacji .

Prosimy o nie sianie fermentu nie zniechęcaj do gry na serwerze innych użytkowników . W naszym team nie ma wykwalifikowanego grafika , jak na jego brak prezka nie na leży do najgorszych wszystko zostało opisanie jak trzeba i jest czytelne. Prezentacja to tylko śmietanka na torcie ,jeżeli chcesz zobaczyć wisienkę na tej śmietance to zapraszamy na oficjalny start serwera .  Serwer sam w sobie jest dużo lepszy wystarczy wejść na start pograć trochę a dopiero oceniać ,niż pisać takie bzdury jak właśnie ty miałeś okazje napisać :)

Opublikowano

Jak można tak spartaczyć nawet prezentacje ludzie to nawet "Asfen robi lepszom"..

Raport i weźcie się za składanie klocków Lego.

A co Ci się w prezentacji nie podoba? jest nie czytelna ? nie jest nic w niej opisane ? zastanów się nad tym co piszesz . Na razie wypowiadają opinie tylko osoby ,które już coś próbują własnego lub zostali zgarnięci przez inny serwer . Dla nas liczą się opinie prawdziwych graczy . O gustach się nie dyskutuje ale bez przesady ....

Opublikowano

Jak można tak spartaczyć nawet prezentacje ludzie to nawet "Asfen robi lepszom"..

Spartaczoną to ty masz głowę , prezentacja jest czytelna i mnie się podoba z resztą co do samego serwera to widać ,że włożyli sporo roboty w niego więc warto nawet właśnie dlatego wejść i sprawdzić co w trawie piszczy . Ale jak się nie jest obiektywnym to tak już jest. Nie ma to jak hejt od innych serwerów nam nie poszło to ,a co im też nie damy ... Jednym słowem patologia !!

Serwer ma potencjał i moim zdaniem zasługuje na to aby wejść , zagrać i sprawdzić . Kto wie może nie zdarzy już się serwer z tyloma ciekawymi systemami :)

Opublikowano

Prezentacja nie działa :/

Kolego jak to nie wiadomo kto robi serwer ? Patronem jest President wiec w czym masz problem? Obsrales sie juz i kisiel ci poszedl po rajtach?

Sorka za prezke ale cos z hostingiem bylo nie tak. Juz wszystko bedzie extra widac teraz.

Przyjacielu prezki nie bylo widac z przyczyn od nas niezaleznych:/ Dziwna sprawa bo na naszym forum widac bylo normalnie tylko na mpc nie:/

syg2.png

Opublikowano

Co ci nie pasuje śmieciu w prezentacji? Prezka jest czytelna i bardzo dobrze zrobiona :) Tylko takie kurwisko jak ty może teraz poszczekać warami.

Zazdrość dupsko ściska, powiedz lepiej od kogo ty przychodzisz lamusie, kto cię nasłał aby wypisywać te brednie ?

Za ile się sprzedałeś prostytuto? A ujjjj tam , raz to nie cwel co dzifffko? Czekam na raporta od ciebie lachoniku:)

Serwerek polecam bo wiem co mówię :) Każdemu może się wkraść bląd w prezce, najważniejsze że już działa:)

Eeeee hejterki wielki soczysty wam w ryjki !!! ahahahahhaahh

Serwer roku, 1356 roku... oczywiście pne

Serwer roku 2016 przyjacielu ! Tak właśnie będzie , ale znając lamusów już czują sie zagrożeni i hejty się zaczną.... Yoł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...