Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawione :

3 dni pierscien expa

3 dni rekawica zlodzieja

3 dni moneta

Na atlantydzie podniesiony exp za mooba o 100%

Skille od teraz po odebraniu profesji mozemy odebrac od razu na P u mistrza walki

Usuniete buty wiatru ze sklepu

Szybkosc ruchu po zalogowaniu sie pierwszym + 30 na 365 dni

Bronie na 65 level ustawione tak samo jak na globalu

Bronie na 75 ustawione tak samo jak na globalu

Bronie na 80 ustawione tak samo jak na globalu

Czerwona roska cena poprawiona - widoczne od nastepnego restartu serwerka

O pelerynke jesli chodzi to zobaczcie kochani : pc . give_item2 ("70038") powinno dawac jedna ale problem siedzie gdzies glebiej raczej,

bedziemy jeszcze dogladac tu pelerynki, ale czy serio tak ciezko wam rozlaczyc pelerynki i zostawic sobie jedna?

Jezyki Jinno i Chunjo dodane do handlarki roznosci

Okienko kupowanie przedmiotow - Nie jest zbugowane, pozwolcie ze wam wyjasnie jak to dziala. Jesli w sklepie mamy

np 200 szt czerwonych potek i w okienku wpiszemy np 5 to dosteniemy 5 pakietow po 200 szt potek.

Runy juz sa opisane od ktorego levelka sa

Wisiorki juz opisane od ktorego levelka sa

Dzis wieczorkiem serwer bedzie wylaczony od 23... do ktorej nie wiem....

A tu dla was locale_pl do klienta z poprawkami wyzej wypisanymi....

Info z forum o mini patchu. Chyba nie zostało tutaj udostępnione. 

Kappa.

Opublikowano

http://scr.hu/73ow/vibxnty to nazywasz prezentacją serwera ?

Jak na razie to nadal Mostrum to jest ale prezentacja ;)

Marchewka problemy na hostingu byly a z racji tego ze polozylem sie spac bo bylo bardzo pozno to wyszlo jak wyszlo.

Zostalo to naprawione juz z ranka wiec? Marchewka daj spokoj, co? łobuzie xD

na niekturych serwerach tak kombinują , już nie mogę sie doczekac , kiedy można się spodziewac 1 lets play ?

Aj nie wiem nawet, pierw beta testy:)

syg2.png

Opublikowano

Marchewka problemy na hostingu byly a z racji tego ze polozylem sie spac bo bylo bardzo pozno to wyszlo jak wyszlo.

Zostalo to naprawione juz z ranka wiec? Marchewka daj spokoj, co? łobuzie xD

Aj nie wiem nawet, pierw beta testy:)

Dobra looklem prezentacje na waszym forum, moze zagram :D choc tyle tych systemow ze az troche odpycha :D

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Dobra looklem prezentacje na waszym forum, moze zagram :D choc tyle tych systemow ze az troche odpycha :D

Owszem jest sporo systemów ale jest to tylko zaleta serwera zapewne coś jeszcze wejdzie w życie ale z tym poczekajmy :)

Opublikowano

Zagraj zagraj ja też tam zawitam zgrane kilka osób . Coś czuje ,że będzie się działo .

Chciałem jeszcze zapytać jak idą Beta Testy w jakiej fazie są :)

Jeżeli ktoś z bety wypowiada się w prezentacji to prosił bym o sprawdzenie prestiżu , to mnie najbardziej zaciekawiło .

Mam nadzieje ,że po zresetowaniu lvla będę posiadał swoje eq ,które wcześniej zrobiłem :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Kolejne poprawki zagościły na naszym serwerze v2:

Loganie z gry podczas smierci zostalo naprawione

Dropienie itemka z ekwipunku podczas smierci zostalo naprawione

Exp na mapie +100 zostal ustalony
Pelerynka zostala odbugowana
Poprawka u cesarza odnosnie wbijania skili zostala naniesiona
Okno peta na chwile obecna zostalo wycofane ale tylko chwilowo
Zwiekszona szansa na wejscie NNO w tarczy
Lizak pokazuje od ktorego levela mozna go uzyc
Fasolki mozna juz laczyc
Itemki od handlarki FMS zostaly przeniesione do handlarza zbroja

Handlarka FMS zostala usunieta z M1
Srebrny miecz zostal usuniety z poczatkowego ekwipunku
Mnisia zbrojka została usunieta od handlarza
Sila +10 w bonach

Int   +10 w bonach

Zre  +10 w bonach

Wit  +10 w bonach

Cena roski juz jest poprawiona
Drop śmieci jest poprawiony na tych mniejszych mapkach

Aby zmiany działały jak trzeba niezbędny jest patch ,dostępny link do pobrania paczki znajduje się na naszym forum pod tym linkiem - kliknij ,aby przenieść się do działu na forum

Czekamy na kolejne pomysły bądź tez poprawki:) Pozdrawiam.

Opublikowano

Prace widzę idą pełną parą z niecierpliwością wyczekuje na start .

Mnie również jak kolegę wyżej tj. Bombel93 zaciekawił ten System Prestiżu znaczki wyglądają całkiem przyzwoicie jestem ciekaw jak będzie się to prezentowało w grze :)

Jeszcze mam pytanie odnośnie dungeonów ,czy są jakieś dungi ,które można robić solo ? Czy tylko wejście z jakąś ilością osób w pt ?

Opublikowano

Kurde, serwer cud, miód malina. Niestety nie przepadam za serwerami gdzie jest zbyt duża ilość systemów i itemków, lecz może się skuszę jak mi się znudzi mój aktualny serwer xD

Śmiać mi się chcę jak użytkownicy z sygną tego syfu od mpc najeżdżają na każdy serwer xddd

Powodzenia.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Przeglądając prezentacje, przy opisie bossów natknąłem się na określenie "mniejsza połowa". Może ktoś mi wytłumaczyć ile to jest?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Przeglądając prezentacje, przy opisie bossów natknąłem się na określenie "mniejsza połowa". Może ktoś mi wytłumaczyć ile to jest?

Jest to mniej niz polowa.

Kurde, serwer cud, miód malina. Niestety nie przepadam za serwerami gdzie jest zbyt duża ilość systemów i itemków, lecz może się skuszę jak mi się znudzi mój aktualny serwer xD

Śmiać mi się chcę jak użytkownicy z sygną tego syfu od mpc najeżdżają na każdy serwer xddd

Powodzenia.

No troszke szkoda bo akurat tak sie sklada ze wlasnie maja sygnaturki serwera mpc:) Ale to nic , staramy sie olewac puste niepotwierdzone

komentarze:) A i dobrze ze mpc robi swoj serwer, szkoda tylko ze o jakies 3 lata za pozno... Zapraszamy na start serwera;)

syg2.png

Opublikowano

Jest to mniej niz polowa.

Dalej nie wiem ile to jest "mniejsza połowa".. Zawsze byłem pewien, że połowa to 2 równe części tworzące całość, a tu proszę...

Okazuje się, że połowa żeby być połową nie musi być równa 2 części...

Heh ;) człowiek się uczy całe życie :P

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

Dalej nie wiem ile to jest "mniejsza połowa".. Zawsze byłem pewien, że połowa to 2 równe części tworzące całość, a tu proszę...

Okazuje się, że połowa żeby być połową nie musi być równa 2 części...

Heh ;) człowiek się uczy całe życie :P

Oj nie czepiaj sie powiedzmy że to co tu jest przedstawione to 40% tego co jest w grze

Opublikowano

zagralbym no ale te bronie i zbroje są tak paskudne ze jednak sobie odpuszczę

Nie zagrasz pomimo wyglądu broni albo innych parti eq? Bez przesady. To jest dodatek tylko. 

A grywalność przez to się nie zmieni.

Kappa.

Opublikowano
dobra w sumie zagram, ale nie chce mi się czytać całej prezki wiec spytam

jak tam z marmurkami? są u handlarki czy cos?

czy bm da radę na godnym poziomie dropic/expic/robic dungi solo? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...