Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko fajnie tylko zmienić m1 na standardowe (z doświadczenia wiem że gracze preferują te stare miasta), oraz usunąć mapę handlową - wejdzie nowy gracz, zobaczy że nie ma sklepów, pomyśli że gra mało osób i wyjdzie.

Opublikowano

Wszystko fajnie tylko zmienić m1 na standardowe (z doświadczenia wiem że gracze preferują te stare miasta), oraz usunąć mapę handlową - wejdzie nowy gracz, zobaczy że nie ma sklepów, pomyśli że gra mało osób i wyjdzie.

Na starcie serwera pojawi się ankieta, i to gracze zadecydują czy zmienić miasta czy nie. Jeżeli większość będzie na tak, to miasta zostaną zmienione. 

Kappa.

Opublikowano

Mapa handlowa pozostaje bez zmian, gracze będą mieli 3 miejsca możliwości handu Aukcje/ Miasta M1 oraz Mape Handlową - sama nazwa mówi Handlowa :)

Nie musisz się martwić o to naprawdę :)

Zapraszamy na start :)

Opublikowano

Lepiej ograniczyc mapy handlowe moim zdaniem, żeby były 2 miejsca jako skupisko handlowe, a nie :D

Aukcje i handlowa dobrze bd

Opublikowano

Monstrum - "Tylko dla najlepszych kozaków"  

Dowidzenia xD­

Jak już piszesz to proszę Cię uzasadnij swoją wypowiedź i napisz dlaczego nie chcesz zagrać?

Kappa.

Opublikowano

Fajne obrazki.

No to gdzie ta prezentacja, bo Ja tu się skupiam na tej oprawie?

Czy serwer wygląda identycznie jak prezentacja?

Sklejka wszystkiego co internet mógł dać.

Opublikowano

Fajne obrazki.

No to gdzie ta prezentacja, bo Ja tu się skupiam na tej oprawie?

Czy serwer wygląda identycznie jak prezentacja?

Sklejka wszystkiego co internet mógł dać.

Na serwerze jest dokladnie tak samo jak na prezentacji.... Wiesz jakos nie zauwazylem nigdzie sklepu za range, tak samo systemu furii, tak samo systemu kart bohaterow, tak samo prestizu, etc... Pozdrawiam , milego wieczorka zycze:)

syg2.png

Opublikowano

Serwery dziś się nierozwijają ponieważ każdy sie obawia że będą bugi , dlatego developerzy niewykorzystują potencjału i wolą robić gówna ;/

Ale z tego co mi wiadomo to na becie wszystkie poprawki zostały naprawione i od momentu startu serwera będzie on ością w niejednym gardle:)

Możecie spinać dupska o to że zbyt wiele tego jest ale ten co nic nie robi ten nic nie ma, proste. Ja serwer polecam , stabilność jest gwarantowana.

Opublikowano

Wlasnie zakonczylismy beta testy serwera monstrum :) Wszystkie bledy zostaly poprawione i wyeliminowane z gry:) Zapraszamy na oficjalny start w piatek o 18:00.

Dziekuje beta testerom za udzial w becie, po starcie prosze sie zglosic do administracji serwera by otrzymac upominki za trud i czas poswiecony przy beta testach:)

syg2.png

Opublikowano

Beta testerzy również dziękują ;) za owocną oraz miłą współprace ;)!!!  do zobaczenia na starcie. Zapraszam wszystkich bardzo Serdecznie :P jako iż będzie się działo.

Opublikowano

Wlasnie zakonczylismy beta testy serwera monstrum :) Wszystkie bledy zostaly poprawione i wyeliminowane z gry:) Zapraszamy na oficjalny start w piatek o 18:00.

Dziekuje beta testerom za udzial w becie, po starcie prosze sie zglosic do administracji serwera by otrzymac upominki za trud i czas poswiecony przy beta testach:)

Żeby się nie skończyło jak na enarisie gdzie tez niby bugi wyłapane a kto znalazł coś na czym mógł zarobić jak bug z sm czy bug na yangi na dungu to nic nie mówił siedział cicho a potem korzystał ^^

banner5.gif

Opublikowano

Hazard mnie przyciąga, kiedy startujecie? Pokażecie może ss z ulepszaczy ( ile ich jest i jak wygląaja )

Startujemy jutro o godzinie 18:00 .

Ulepszaczy jest 9, a prezentują się tak:

za2btobdxyfm.png

Żeby się nie skończyło jak na enarisie gdzie tez niby bugi wyłapane a kto znalazł coś na czym mógł zarobić jak bug z sm czy bug na yangi na dungu to nic nie mówił siedział cicho a potem korzystał ^^

Wczoraj wszystkie dungi jakie są na serwerze zostały ostatecznie przetestowane nie ma możliwości o bugowaniu yang czy też SM'ów  .

Opublikowano

Gdzie reklama ?

u YT nic nie widze/Kto bedzie miał serie ?>

Po starcie bedziemy rozmawiac z youtuberami przyjacielu... Lepiej miec z 2 konkretnych nizeli 100 slabych.. A wiadomo jak to sie konczy z youtuberami, konczy youtuber koncza gracze youtubera, kasa wyrzucona w bloto itd wiec wiesz...

syg2.png

Opublikowano

Powodzenia wam życzę. Mam nadzieję, że w pełni odbugowaliście te pliki, bo są strasznie zasyfione  :v .

Tak? A skad ty mozesz wiedziec o tym skoro nawet na becie nie byles? A tak, tak widac wrozbita Maciej nam rosnie kolejny xD Dzieki, pozdrawiam:)

syg2.png

Opublikowano

Tak? A skad ty mozesz wiedziec o tym skoro nawet na becie nie byles? A tak, tak widac wrozbita Maciej nam rosnie kolejny xD Dzieki, pozdrawiam:)

Wiem to, ponieważ pliki są na mpcforum już od dawna i były serwery na tych plikach nie raz i bugów było pełno  :yay: . 

Poprawiliście expa do 100 lvl ? Czy exp na 99 będzie leciał 0.2-0.5 za spota  :lenny: ?

Black Market w pełni odbugowany? (btw. nazwa ta sama co na plikach udostępnionych (nawet nie zmieniona  :v))

Jak tam VIPshop ?

Kiedy reklama i jaka :)) ?

Dzięki za komplement :)). Nazywali mnie tak w szkole i się sprawdzało :)).

Opublikowano

Wiem to, ponieważ pliki są na mpcforum już od dawna i były serwery na tych plikach nie raz i bugów było pełno  :yay: . 

Poprawiliście expa do 100 lvl ? Czy exp na 99 będzie leciał 0.2-0.5 za spota  :lenny: ?

Black Market w pełni odbugowany? (btw. nazwa ta sama co na plikach udostępnionych (nawet nie zmieniona  :v))

Kiedy reklama i jaka :)) ?

Nie bądź taki pewny ;) Nawet jeżeli coś wyjdzie to od razu wiesz, zostanie naprawione! :) 

Black Market został przetestowany i działa poprawnie. Jedyne co potrzeba to ulepszacze i można to samo tam kupić co znajduje się w VIPSHOPIE za yangi.

Wejsć można raz, obkupić się i wyjść. Potem trzeba zbierać ulepki od nowa. 

Reklamą zajmie się główny administrator Cocaine. Ale to dopiero po starcie. 

Kappa.

Opublikowano

Nie bądź taki pewny ;) Nawet jeżeli coś wyjdzie to od razu wiesz, zostanie naprawione! :)

Black Market został przetestowany i działa poprawnie. Jedyne co potrzeba to ulepszacze i można to samo tam kupić co znajduje się w VIPSHOPIE za yangi.

Wejsć można raz, obkupić się i wyjść. Potem trzeba zbierać ulepki od nowa. 

Reklamą zajmie się główny administrator Cocaine. Ale to dopiero po starcie. 

Dzięki za normalną odp. Co do VIPshop i black market to wiem ze tak działało :)). Mam nadzieję, że poprawili tylko vipshop:)).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...