Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla moich oczów trudno oglądało się tą prezentacje

Powodzenia ;)

Opublikowano

Jesli o reklame chodzi u YT to interesuje nas tylko walander z tej calej ekipy. Na chwile obecna mailing do 50 tys kont jest w trakcie:)

Uwazamy rowniez ze serwer jest w stanie sie sam obronic bez youtuberow. Kazdy wie jak koncza sie wspolprace z youtuberami, odchodzi

youtuber, odchodzi wraz z widzami swoimi, a administracja wyrzuca pieniadze w bloto. Po becie jednak zlozymy kilka ofert dla YT.

Wallander zakończył karierę z metinem i yt.

Więc gdzie będzie ta reklama?

­

Opublikowano

Wallander zakończył karierę z metinem i yt.

Więc gdzie będzie ta reklama?

­

Nie wiem, jak juz pisalem. Bedziemy sie zastanawiac po beta testach:) Na chwile obecna beta testy to priorytet:)

syg2.png

Opublikowano

Możliwości reklam na yt i nie tylko są bardzo szeroke na pewno kogoś sie zawsze znajdzie , a ten serwer jest na tyle dobry że na pewno obeszło by się bez większych reklam ale na pewno team je u kogoś załatwi o to bym sie nie na bał :) Ps. Serwer PRO :)

Opublikowano

Klasy są zbalansowane czy nie 

Będziesz mógł się sam przekonać na becie staraliśmy się ,aby wszystkie klasy maił takie same szanse ,a jak wyszło dowiemy się na becie . Nie zapominajcie również o dopalaczach pod pvp ,które są dostępne w grze jak i ItemShopie ,aby mieć full odpał do pvp trzeba się postarać :)

Opublikowano

No i w końcu coś godnego spojrzenia . Może skuszę się na powrót do Metina, polecam . !

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

Przez ostatnie ostatnie lata nie widziałem tak dobrego serwera  , ten serwer to będzie coś nowego  z nutką dobrego metin2 ;)

Opublikowano

Serwer ładny, widać że dużo pracy włożyliście :) Ja jednak nie zawitam na nim, czekam jeszcze na coś innego, dla mnie za dużo bajerów. 

Opublikowano

Więcej syfu na zagranicznych forach nie było?

Napchaliście czego się dało... A co będzie na serwerze? Znając życie same błędy.

najpierw niech serwer wystartuje a potem wystawiaj mu opinie o błędach , bo może sie okazać że owych na ogólnym starcie nie będzie poza tym od dzis masz bete która potrwa  kilka dni wiec spokojnie .

Opublikowano

Napchaliście czego się dało... A co będzie na serwerze? Znając życie same błędy.

Ja rozumiem ze moze ci zal duspko sciskac ze ty tego nie masz :) Dodajemy wszystko to co uwazamy za stosowne kolego:) A tobie jak nie pasuje

to zegnam cie ,nawet wchodzic tu nie musisz :)

Musze cie zmartwic kolego , wszystko bylo sprawdzane przez administracje 100 razy i dziala perfekcyjnie:)

Serwer ładny, widać że dużo pracy włożyliście :) Ja jednak nie zawitam na nim, czekam jeszcze na coś innego, dla mnie za dużo bajerów.

Dziekujemy , ale mimo wszystko zapraszamy cie na starcik :)

Nazwa naprawdę odnosi się do serwera, możliwe że to będzie monstrum roku <3

Wbiję na start, może i na bete, jeśli można :)

Mozna mozna ;) zapraszam do rejestracji , dzis start bety:)

syg2.png

Opublikowano

Ja rozumiem ze moze ci zal duspko sciskac ze ty tego nie masz :) Dodajemy wszystko to co uwazamy za stosowne kolego:) A tobie jak nie pasuje

to zegnam cie ,nawet wchodzic tu nie musisz :)

Musze cie zmartwic kolego , wszystko bylo sprawdzane przez administracje 100 razy i dziala perfekcyjnie:)

Dziekujemy , ale mimo wszystko zapraszamy cie na starcie

Może zrobilibyście bete trochę wcześniej (w razie w) ? :)

x

Opublikowano

Serwer jest w tym momencie przygotowywany na pierwsze wejscie beta testerow :) zobaczymy jak sie ze wszystkim wyrobimy:)

No spoko, czekam na bete, chciałbym Wam pomóc dojść do jeszcze zajebistszej perfekcji. Pozdrawiam.

x

Opublikowano

Nie ważne ile tego mamy ważne jak to działa , a że nie potrafią ludzie naprawić tych błędów ,które można napotkać w systemach i odpowiednio ich wykorzystać to już nie nasza wina :)

Będziemy dodawać na serwer ile tylko się da ,aby graczom dobrze się grało, chcemy zapewnić ludziom dobrą grę i to jest dla nas najważniejsze . Hejterzy  mogą się chować robimy swoje ,a że przy okazji zadowolimy graczy to sprawia nam przyjemność dalszego rozwijania serwera .

@1361622928-U485574.pngPresentation o której client do bety będzie? I O której start bety?

Beta ruszy w raz z ukazaniem się klienta , klient planowany jest między 18 a 19 zobaczymy jak to wyjdzie w praniu .

Opublikowano

Jaki masz do tego problem? Chce to mam dedyka. xD

Rozjebała mnie ta prezka robiona z psd strony, psd prezki i jeszcze jednej prezki jak się nie myle. ;d

Gdybyś czytał uważniej komentarze ,a mnie spinał poślady to byś wiedział skąd PDS. A teraz wyjazduj z baru bo tylko robisz niepotrzebny zamęt Tobie nie wyszło daj innym się wykazać ,a nie jak pies ogrodnika się zachowujesz :) 

Opublikowano

Gdybyś czytał uważniej komentarze ,a mnie spinał poślady to byś wiedział skąd PDS. A teraz wyjazduj z baru bo tylko robisz niepotrzebny zamęt Tobie nie wyszło daj innym się wykazać ,a nie jak pies ogrodnika się zachowujesz :) 

Bombel zostaw , lamuskowi gulik skacze :) Nic nie poradzisz , najlepiej ignorujcie takich ludzi:) Niech dalej stawia swoje serwery na vpsach

i puszcza gowna:) O takim serwerze jak nasz moze jedynie sobie pomarzyc:) Daj mu spokoj:) Jedno jest pewne, jak Kuba Bogu tak i

Bog Kubie:) Poczekamy sobie na jego kolejny z reszta serwerek i troszke sie zabawimy w jego prezce:)

syg2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...