Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Monstrum.eu - Beta test in progress

Presentation

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WOW, prezentacja mega, wszystko ładnie. Jednym słowem epicko.

Na 100% zagram, z niecierpliwością czekam na start.  Mam z dwa pytanie.

1. Ile wbije max lvl?

2. Trudno o ulepki?

Mam nadzieje, że wszystko działa i będzie to co na prezentacji. I tylko, żeby bugów nie było.

ps: Gdzieś już taką stronę widziałem.

• Odpowiedzi 369
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WOW, prezentacja mega, wszystko ładnie. Jednym słowem epicko.

Na 100% zagram, z niecierpliwością czekam na start.  Mam z dwa pytanie.

1. Ile wbije max lvl?

2. Trudno o ulepki?

Mam nadzieje, że wszystko działa i będzie to co na prezentacji. I tylko, żeby bugów nie było.

1. To zależy ile będziesz poświęcał czasu na expienie

2. O ulepszacze nie jest trudno ,praktycznie wszędzie na serwerze można je zdobyć począwszy od szkat bossów , samych bossów po loterie ,  eventy , wszelkiego rodzaju systemy , dungeony oraz metiny .

Opublikowano

Co to za archaiczna prezentacja. W dodatku ten serwer to jeszcze większy syf niż te które są tylko kopiuj i wklej.

Wiesz co :) Nikt cie nie namawia do gry na naszym serwerku.... Jesli dla ciebie jest to kopiuj/wklej to oczywiscie mozesz miec wlasne zdanie.

Zagraj tam gdzie bedzie ci najlepiej przyjacielu:) Pozdrawiam cie serdecznie....

syg2.png

Opublikowano

Szybko wbije max lvl? czy tu się nie expi? jest jakieś eq do expa?

serwer ciekawy. ­

Exp bedzie lecial szybko :) Oczywiscie mozesz korzystac ze skrzynek ktore doladowuja expa... Na becie jeszcze bedzie dokrecany exp , lecz z tego

co mi wiadomo to juz wszystko jest zrobione a jedynie beta testy ktore musza sie odbyc. Zaraz juz gracze beda wchodzic na beta testy i jedynie potwierdza to

co jest napisane w prezentacji serwera:)

Zapraszamy serdecznie kochani :)

syg2.png

Opublikowano

U jakich youtuberów będzie reklama?

Jesteśmy pewni swojego serwera reklama u żadnego z YTberów nie została ustalona . Jeżeli serwer im się spodoba sami zaczną nagrywać filmy z serwera :)

Opublikowano

U jakich youtuberów będzie reklama?

Jesli o reklame chodzi u YT to interesuje nas tylko walander z tej calej ekipy. Na chwile obecna mailing do 50 tys kont jest w trakcie:)

Uwazamy rowniez ze serwer jest w stanie sie sam obronic bez youtuberow. Kazdy wie jak koncza sie wspolprace z youtuberami, odchodzi

youtuber, odchodzi wraz z widzami swoimi, a administracja wyrzuca pieniadze w bloto. Po becie jednak zlozymy kilka ofert dla YT.

syg2.png

Opublikowano

Poza tym, że prezentacja wygląda jak uber-g****o, sama treść jest słaba (copyWright?) i robicie ludzi w bambuko (Obrazek - tak, na 100% tak jest! Po ściągnięciu clienta mój HDD zmieni się w SSD, a procek z 4770k na 5960x! NA STO, K***A, PROCENT PANOWIE!), to serwer się tak naprawdę nawet w jakiś sposób prezentuje. Są jakieś tam systemy, nie autorskie, ale jakieś tam są. W sumie nawet warty uwagi, jeśli administracja nie zrobi czegoś głupiego.

Co ci nie pasuje śmieciu w prezentacji? Prezka jest czytelna i bardzo dobrze zrobiona  :) Tylko takie kurwisko jak ty może teraz poszczekać warami.

Zazdrość dupsko ściska, powiedz lepiej od kogo ty przychodzisz lamusie, kto cię nasłał aby wypisywać te brednie ?

Za ile się sprzedałeś prostytuto? A ujjjj tam , raz to nie cwel co dzifffko? Czekam na raporta od ciebie lachoniku:)

Serwerek polecam bo wiem co mówię  :) Każdemu może się wkraść bląd w prezce, najważniejsze że już działa:)

Eeeee hejterki wielki soczysty wam w ryjki !!! ahahahahhaahh

Serwer roku 2016 przyjacielu ! Tak właśnie będzie , ale znając lamusów już czują sie zagrożeni i hejty się zaczną.... Yoł

1. Masz maksymalnie 14 lat, pszyrka czeka przyjacielu!

2. Nie, prezka nie jest czytelna, widać już po samej weryfikacji, że jest w jakiś chory sposób zmieniona za 16:9 na 4:3.

3. Mówisz, że serwer roku, mimo, że jeszcze nie wystartował? NAJS!

4. Albo yo, albo joł, nie yoł.

Uwazamy rowniez ze serwer jest w stanie sie sam obronic bez youtuberow. (...) Po becie jednak zlozymy kilka ofert dla YT.

To się w końcu zdecydujcie, albo serwer jest się w stanie wybronić (co jest wątpliwe), albo składacie oferty dla YT.

Opublikowano

Poza tym, że prezentacja wygląda jak uber-g****o, sama treść jest słaba (copyWright?) i robicie ludzi w bambuko (Obrazek - tak, na 100% tak jest! Po ściągnięciu clienta mój HDD zmieni się w SSD, a procek z 4770k na 5960x! NA STO, K***A, PROCENT PANOWIE!), to serwer się tak naprawdę nawet w jakiś sposób prezentuje. Są jakieś tam systemy, nie autorskie, ale jakieś tam są. W sumie nawet warty uwagi, jeśli administracja nie zrobi czegoś głupiego.

1. Masz maksymalnie 14 lat, pszyrka czeka przyjacielu!

2. Nie, prezka nie jest czytelna, widać już po samej weryfikacji, że jest w jakiś chory sposób zmieniona za 16:9 na 4:3.

3. Mówisz, że serwer roku, mimo, że jeszcze nie wystartował? NAJS!

4. Albo yo, albo joł, nie yoł.

To się w końcu zdecydujcie, albo serwer jest się w stanie wybronić (co jest wątpliwe), albo składacie oferty dla YT.

Naszym skromniutkim zdaniem serwer sie wybroni:) Stabilnosc jest najwazniejsza :) No widzisz tak sie sklada ze do prezentacji posiadamy

full psd kolego. Chyba w twoim przypadku okulista konieczny skoro twierdzisz ze 16:9 na 4:3. Serio pomysl nim napiszesz bo to nie boli kolego:)

Nie czepiaj sie, bo serio nie masz czego:) Na szczescie wiekszosci prezentacja sie podoba i zachwalaja. Nom coz zawsze sie znajda krytycy, ale dziekujemy im za to rowniez.

Pozdrawiam cie serdecznie:)

syg2.png

Opublikowano

­

Ale o czym ty mowisz kolego? Jak to niepowazny? Jak najbardziej powazny przyjacielu projekt.... Zapraszamy na start.

No zobaczymy dzisiaj w nocy zapowiedź wyglądała okropnie bez tych grafik, ale plus dla was że to ogarnęliście.

No musicie przyznać ale wasza nazwa kojarzy się z pseudo serwerami np ''KapselMT2'', ''GargamelMT2'', mam nadzieje że wiesz o co chodzi.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

­

No zobaczymy dzisiaj w nocy zapowiedź wyglądała okropnie bez tych grafik, ale plus dla was że to ogarnęliście.

No musicie przyznać ale wasza nazwa kojarzy się z pseudo serwerami np ''KapselMT2'', ''GargamelMT2'', mam nadzieje że wiesz o co chodzi.

No akurat tego przyznac ci nie moge :) Nawet nie chcemy sie rownac takim serwerom jak wymieniles bo to ujma dla nas....

:O  o.O No nieźle :D Wpadnę zobaczyć jak to wygląda na becie, i możliwe, że zawitam na starcie. Oby wam wypalił projekt :)

Dziekujemy, zapraszamy serdecznie:) To co jest na prezentacji wszystko est w grze a nawet jeszcze wiecej:)

Ps. Rozumiem ze prezka moze nie akzdemu przypasc do gustu, ale to chyba dlatego ze jest inna niz wszystkie na mpc:)

Kazdy ma prawo oceny , nawet krytycznej.... Kazda ocene bedziemy szanowac... Ale nigdy nie pozwolimy na hejty wyssane z palca.

Wiem ze teraz wielu z innych serwerow bedzie nas oczerniac aby tylko ludzie u nas nie zagrali, ale mamy to gdzies ! Ludzie maja wlasne

mysli i sami wiedza gdzie zagrac i bedzie im najlepiej oraz stabilnie:) Nie lekamy sie ddosow, nie lekamy sie wlaman. Jestesmy gotowi:)

Nie jestesmy pazerni na kase, sami zobaczycie juz na becie jak to wszystko dropi:)

Zapraszamy serdecznie , wbijac wszyscy kochani:) Wypowiadajcie sie co myslicie:)

syg2.png

Opublikowano

Serwer wygląda na zajebi**y ,ale jedyna rzecz ,która mi się nie podoba to ostatnia zbroja .To czekamy do 20.

Ale to wcale nie jest powiedziane ze nie beda dochodzic nowe zbrojki oraz bronie:) Zapewne lvl bedzie dzwigniety do 300 po jakims tam czasie:)

syg2.png

Opublikowano

hahahahahahaha xD

WY TAK SERIO CZY TO JAKIŚ PRZEDWCZESNY ŻART NA PRIMA APRILIS? xD

Tzn z czym? W czym masz problem przyjacielu:)?

Tak ci do smiechu? Jakos nie bylo ci do smiechu na twoich serwerach stojacych na VPS....

syg2.png

Opublikowano

Zatkało mnie.

Miasta trochę Troyą zajeżdżają, a sam serwer Xenoxa przypomina moim zdaniem.

Sporo nowych rzeczy narąbaliście, ciekawe tylko czy będzie to w ogóle do metina pasowało.

Mogliście zainwestować w lepszą prezentację.

Życzę powodzenia.

Opublikowano

Zatkało mnie.

Miasta trochę Troyą zajeżdżają, a sam serwer Xenoxa przypomina moim zdaniem.

Sporo nowych rzeczy narąbaliście, ciekawe tylko czy będzie to w ogóle do metina pasowało.

Mogliście zainwestować w lepszą prezentację.

Życzę powodzenia.

Dziekujemy :) No wiesz jak juz wspomnialem, jednym prezka lezy drugim nie:) Ale liczy sie serce serwera:) Dla nas owe dodatki w grze

sa koniecznoscia, na serwerach z 2010 juz nikt nie gra w dzisiejszych czasach:) Chcemy wykorzystywac potencjal source i zapewne

bedziemy wykorzystywac:)

Pozdrawiam, zapraszam na start:)

syg2.png

Opublikowano

Można wiedzieć kiedy będzie klient, bo zarejestrowałem się a w zakładce Download go nie ma :D

Opublikowano

Troche Xenoxem mi zaleciało po tej zapowiedzi, 

@Rejestracja juz wylaczona?

Oj daleko nam od xenoxa:) Rejestracja wlaczona, gracze sie juz rejestruja. Pewnie juz niebawem bedzie zamknieta bo ilosc kont na bete

chyba juz jest wystarczajaca:)

Można wiedzieć kiedy będzie klient, bo zarejestrowałem się a w zakładce Download go nie ma :D

Klient kolo 18 19 bedzie na forum. Beta testerzy niech pojawia sie na forum kolo 17 i bedziemy dzialac:)

syg2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...