Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pawellek nie rób nam tego :D zrob normalnie trainera do fify 17 ja ci nawet 100zl moge dac :D nawet za takiego co bedzie tylko klawisz do rozlaczania i dodawania goli :)

Opublikowano

Dobra, jako iż coraz czesciej dostaje pytania dot. tego czy bede robil trainer do FIFY 17 to najwyzsza pora aby ustosunkowac sie do tego w poscie na forum.

Najprawdopodobniej (chyba, ze otrzymam jakas oferte wspolpracy nie do odrzucenia, ale to chyba predzej Polska wygra EURO 2016) w tym roku trainera robic nie bede, lub MOZE pojawi sie wersje zrobiona w cheat engine z samymi bramkami oraz end 1st/2nd half.

Koniec komunikatu.

Byłbym zainteresowany bazą maili. Od fify 17 jak tylko możliwości techniczne pozwolą będę sprzedawał swojego AutoBota (zmienianie kont/captcha). W tej edycji korzystałem z niego od samego początku na 2 kompy (24/7 przez ponad pół roku) + bot na kupowanie i uzupełnianie kontraktów. Większych problemów nie było, no chyba że po update z zawieszającą się wyszukiwarką meczy, co trzeba było restartować całą grę, ale można też było w consoli wywołać ipconfig /release i /renew, bot tak robił i po kilku sekundach wyszukiwarka działała. Dużą bazę maili nazbierałeś przez ten rok ?

Opublikowano

Nwm czemu ale mi już chyba nie dziala, normalnie dodaje gole ale jak rozlacza to cos sie zacina i cos sie laduje a potem wywala z UT, tak jakbym przekroczyl te 75 meczy na dzien lub 15 na godzin, ale nic  nie przekroczylem bo dopiero dzisiaj 1 raz chcialem potrainerowac no i wlasnie nie moge

Opublikowano

Cały czas was wywala i nie zalicza wygranych?  ._.

Opublikowano

Tak.

I jak wywala jeszcze? Nie chce sprawdzać bo został mi 1 mecz żeby zostać w 1 lidze a mam 12 punktów. Może trzeba jakiegoś update zrobić? xD

Opublikowano

Tak.

I jak wywala jeszcze? Nie chce sprawdzać bo został mi 1 mecz żeby zostać w 1 lidze a mam 12 punktów. Może trzeba jakiegoś update zrobić? xD

Hahaha też czekam, bo mam 4 punkty i 5 meczyków do rozegrania, jedna wpadka i spadam   :v

Opublikowano

Muli wam od jakiegoś czasu fifa np. po wczytaniu meczu jak trainer rozłączy to wisi na stadionie i logo fify w dolnum rogi przez kilkanaście sekund jakby coś wczytywał po czym normalnie zalicza mecz.

Wkurza to bo przedłuża mi to sporo sesje trainerowania. 

Opublikowano

Muli wam od jakiegoś czasu fifa np. po wczytaniu meczu jak trainer rozłączy to wisi na stadionie i logo fify w dolnum rogi przez kilkanaście sekund jakby coś wczytywał po czym normalnie zalicza mecz.

Wkurza to bo przedłuża mi to sporo sesje trainerowania. 

Noo, od dwóch czy trzech dni też tak czasami mam, nie wiem od czego to w sumie zależy :p

Opublikowano

Czyli Ea gnoje już serwy wyłączają, albo po ostatniej przerwie technicznej znowu coś spartolili. Banują też co 6-10dni także jak ktoś sprzedaje i ma jedno konto to powodzenia :).

Już myślałem że znowu walka z routerem będzie.

Opublikowano

Czyli Ea gnoje już serwy wyłączają, albo po ostatniej przerwie technicznej znowu coś spartolili. Banują też co 6-10dni także jak ktoś sprzedaje i ma jedno konto to powodzenia :).

Już myślałem że znowu walka z routerem będzie.

Możesz w ogóle trainerowac teraz? Bo mnie wyrzuca mimo ze ostatni wygrany mecz był ponad 2h temu

Opublikowano

O dziwnych lagach teraz mi np. wisi na creating game session z minute już. Na jednym koncie tez już limiter wysiadł po 7 meczach i trzeba godzinę czekać, sypie się ta fifka :)

Opublikowano

O dziwnych lagach teraz mi np. wisi na creating game session z minute już. Na jednym koncie tez już limiter wysiadł po 7 meczach i trzeba godzinę czekać, sypie się ta fifka :)

U mnie działa poprawnie. 

Opublikowano

Nie działa poprawnie bo na każdym koncie po 7 meczach załącza się limit. Przegrywa w sumie mecz w którym się podoba a na trainerze od Pawelka to przegrywa mi mecze na Letsfucie jakoś śmiga.. I po zakończeniu spotkania ostre zacięcie jest niestety. Może się coś poradzi bo coś porobili niestety a dobrze wszystko płynnie chodziło. Captcha teraz wyskkuje po 35 meczach a nie po 50 dziwne to jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...