Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bizzlle możesz mi powiedzieć jak kupywałeś Ea Acces musiałeś podawać numer karty bankomatowej czy jest jakiś inny sposób aby przelać im kasę bez podawania nr karty ?

Zalatuje troche spamem ale już Ci napisze żebyś nie robił większego

Jak się boisz podawać swój numer karty lub takowej nie masz to możesz w każdej chwili założyć karte prepaid na bzwbk za darmo (możesz robić tyle kart ile tylko chcesz za darmo) tam przelać kase i zapłacić. Przy zakładaniu zaznacz tylko że nie chcesz plastikowej karty to ci wyślą dane w pdf

no problemo

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy wam też dzisiaj tylko przegrywa mecze ?

Mi po dodaniu bramek wywala mecz i zalicza jako rozłączenie, czemu ?

Dzisiaj mam identyko to samo wszystko grało aż do godziny 17 : 00 potem zaczęło zaliczać same porażki.

Chłopaki mam dzisiaj dokładnie ten sam problem. Gdy korzystam z Trainera to mnie wywala z FUT i po ponownym zalogowaniu wyświetla komunikat,że się odłączyłem. Udało Wam się ten problem rozwiązać?

W pierwszym poście macie wszystko wyjasnione.

Jak czegoś tam nie znajdziecie to dam sobie rękę uciąć że każdy problem jaki macie podczas używania trainera został opisany i wyjaśniony tutaj 20 razy. 

Niestety w pierwszym poście nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na ten problem,a i po przewertowaniu tych wszystkich stron w tym temacie również takowej nie znalazłem. Znasz rozwiązanie tego problemu?

Opublikowano

W pierwszym poście macie wszystko wyjasnione.

Jak czegoś tam nie znajdziecie to dam sobie rękę uciąć że każdy problem jaki macie podczas używania trainera został opisany i wyjaśniony tutaj 20 razy. 

Niestety w pierwszym poście nie udało mi się znaleźć odpowiedzi na ten problem,a i po przewertowaniu tych wszystkich stron w tym temacie również takowej nie znalazłem. Znasz rozwiązanie tego problemu?

Zapewniam Cie że odpowiedź jest w 1 poscie 

Jeśli tylko dodajecie gole to się nie dziwcie, ze nie dziala.

Jak nie masz VIP to musisz strzelic samobój. Jeśli samobój już nie dziala ( w co watpie ) to niestety, ale musisz sam wymyślić jak sie rozłączyć z przeciwnikiem.

Potwierdzam, musicie kupić vipa i problemy się skończą. Nie jest to drogie i zwróci się wam w jeden dzień.

Opublikowano

@Bizzlle masz na myśli: Wlasciwie to jedne co mozna zrobic w takim wypadku to przeczekac. Bardzo czesto jest to po prostu wina super serwerow EA. :) Ja nic z tym nie zrobie. ??

Skoro tak jest to dlaczego gdy mecz gram normalnie to mnie nie wywala?

Opublikowano

Jeśli tylko dodajecie gole to się nie dziwcie, ze nie dziala.

Jak nie masz VIP to musisz strzelic samobój. Jeśli samobój już nie dziala ( w co watpie ) to niestety, ale musisz sam wymyślić jak sie rozłączyć z przeciwnikiem.

Opublikowano

Czy ktoś miał tak że podczas tworzenia sesji z automatu wyskakiwało mu takie coś *FUT_CREATEMATCH_ERROR  I  jak tylko klikam advanced to takie coś się pojawia.

Opublikowano

Czy wam też na Acces co chwile gaśnie Origin i wyrzuca jakieś błędy że się Fify nie da uruchomić często się tak robi podczas odpalania automatycznego trainera.

Opublikowano

Czy wam też na Acces co chwile gaśnie Origin i wyrzuca jakieś błędy że się Fify nie da uruchomić często się tak robi podczas odpalania automatycznego trainera.

To nie jest wątek na temat automatycznego trainera.

ktoś wie jakie w piątke TOTSy nas czekają? 

To nie jest wątek na temat kart Team of The Season.

Ludzie.... ręce opadają 

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie trainera. Mianowicie wszystko fajnie wczoraj działało tylko nie ogarniam jednego. Co jakiś czas (+/- 10 spotkań) wywala mnie z ultimate team i muszę odczekać jakąś ilość czasu by trainer znów działał (przez ten czas zalicza mi przegraną mimo wyniku 5-1). Dzisiaj mianowicie po +/- 10 spotkaniach o około godziny 15, trainer przestał działać i nie działa do tej pory (17;49). O co chodzi? Tak powinno być? Dodam, że od wczoraj nabiłem ok. 150 k coinsów.

Liczę na pomoc.

Opublikowano

Mam dwa pytania, czy jeśli użyję automatycznego ustawiania wyniku na 5:0 to czy przeciwnik po drugiej stronie widzi ten wynik? Spotykając się z innymi trainerowcami, nie widziałem, aby mieli chociaż jednego gola.

Czy przeciwnik po moim disconnect'cie dostaje wygraną czy jak to jest?

Opublikowano

Mam dwa pytania, czy jeśli użyję automatycznego ustawiania wyniku na 5:0 to czy przeciwnik po drugiej stronie widzi ten wynik? Spotykając się z innymi trainerowcami, nie widziałem, aby mieli chociaż jednego gola.

Czy przeciwnik po moim disconnect'cie dostaje wygraną czy jak to jest?

Przeciwnik nie widzi kiedy i ile bramek dodajesz. 

Zwyciestwo zalicza tylko Tobie (chyba, ze strzelisz samoboja).

Opublikowano

Dzisiaj po 10 meczy na obu kontach i nagle niby limit przekroczony bo każdy kolejny mecz kończy się przegraną czyżby nowy limit ?

mermarian dla ciebie 10 zł za 100 k to dobra oferta ? Gdzie oni za te 100 k wezmą 20 zł.
Opublikowano

Dzisiaj po 10 meczy na obu kontach i nagle niby limit przekroczony bo każdy kolejny mecz kończy się przegraną czyżby nowy limit ?

mermarian dla ciebie 10 zł za 100 k to dobra oferta ? Gdzie oni za te 100 k wezmą 20 zł.

Bardzo proste, odpowiedź jest zawarta w tym temacie, wystarczy ruszyć mózgiem i poszukać. Z tego co pamiętam to między 1 a 120 stroną.

PS: Obserwuję Twoje posty i jesteś absolutnym spamerem i każdy jest nie na temat lub już był poruszany wiele razy. 

Opublikowano

@Pawellek Szkoda że usunęliście opcje dodawania $$$ do budżetu w karierze, niby mały dodatek a z bratem mieliśmy nie raz dobrą zabawę. Chyba że da sie jakoś to odzyskać?

/Edit: Po prostu jeszcze bardziej to uproszczyliście :) Nie zwróciłem uwagi na nowe opcje. Fajny dodatek pozdrawiam.

Opublikowano

Uwazajcie, bo bedzecie nastepni. :<

S1nExK0.png

To jakiś niezły fejk :D Na pewno EA załatwa sprawy trainerów przez facebooka (?) albo inne tego  typu serwisy ^^

Pracownik EA który reportuje konta :D no nieźle ! w ogóle uważaj bo twoje DANE zostały zareportowane ahhahaha pewnie wiszą nad biurkiem prezesa EA

Chłoptaś chciał się pobawić w szeryfa 

Opublikowano

Nie EA, tylko gosciu ktory tam pracuje. To co robi po pracy to w sumie jego sprawda a nie firmy. ;d

Rok temu blokowali mi filmiki na YT, a teraz trafili na facebooka. Jak widac prosciej jest postraszyc mnie banem (!) w fifie niz podejsc na powaznie do problemu.

Opublikowano

Nie EA, tylko gosciu ktory tam pracuje. To co robi po pracy to w sumie jego sprawda a nie firmy. ;d

Rok temu blokowali mi filmiki na YT, a teraz trafili na facebooka. Jak widac prosciej jest postraszyc mnie banem (!) w fifie niz podejsc na powaznie do problemu.

Po tym tekście co napisał to już widać na pierwszy rzut oka, że to jakieś niepełnoletnie dziecko pisało. Nikt z EA nie będzie pisał prywatnie w takich sprawach. Taka firma jak EA na pierwszy ognień poszła by przeciwko handlarzom coins, mają jak na widelcu podane wszystkie ich dane i mogli by nawet założyć wszystkim sprawy w sądzie co oczywiście skutkowało by zamknięciem tych firm i kar finansowych. Po co to dla nich mięć problemy i spadek sprzedaży ? Wolą wprowadzać jakieś limity w  grze lub bany  zamiast surowo karać.

Opublikowano

Witam

Mam pytanie odnośnie tego trainera. Czy na pewno wszystko jest ok po ostatnim update EA ? Pytam bo dzieją mi się jakieś "jaja" w trybie "play any squad". Konkretnie to jak sobie wybiorę skład w trainerze i włączę funkcję "play any squad" to pojawia mi się owszem składzik jaki wkleiłem ale zawodnicy są zamienieni pozycjami lub w ogóle na karcie jednego zawodnika są parametry drugiego.

Opublikowano

Witam , pobanowali mi ostatnio konta a chciałbym jeszcze potrainować . Orientuje sie ktoś gdzie na rynku moge najtaniej kupic klucz do fify 16 ? Może być nawet ruska , bo chyba tylko język bd zmieniony ? Access odpada , bo mam błąd z zatwierdzeniem moich kart  kredytowych . Prosiłbym o pomoc i z góry dzięki  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...