Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie EA, tylko gosciu ktory tam pracuje. To co robi po pracy to w sumie jego sprawda a nie firmy. ;d

Rok temu blokowali mi filmiki na YT, a teraz trafili na facebooka. Jak widac prosciej jest postraszyc mnie banem (!) w fifie niz podejsc na powaznie do problemu.

Po tym tekście co napisał to już widać na pierwszy rzut oka, że to jakieś niepełnoletnie dziecko pisało. Nikt z EA nie będzie pisał prywatnie w takich sprawach. Taka firma jak EA na pierwszy ognień poszła by przeciwko handlarzom coins, mają jak na widelcu podane wszystkie ich dane i mogli by nawet założyć wszystkim sprawy w sądzie co oczywiście skutkowało by zamknięciem tych firm i kar finansowych. Po co to dla nich mięć problemy i spadek sprzedaży ? Wolą wprowadzać jakieś limity w  grze lub bany  zamiast surowo karać.

Mylisz się pisząc o tych sprawach bo to byłby strzał w kolano. Oni dobrze wiedzą że fifa kręci się głównie dzięki sprzedawcą coinsów i gdyby to jakimś cudem zlikwidowali to klękajcie narody 

Swoją drogą pewnie tysiące ludzi sprzedaje coinsy na świecie więc gdyby założyli nagle każdemu sprawę to by chyba musieli się skupić tylko na tym.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam ponownie. Jakby ktoś zerknął co to może się dziać to obrazek dam poniżej. Normalnie w grze mam złoty skład. Dzieje się tak jakby sie pozamieniały pozycje i częściowo nazwy kart ...

post-1514506-0-63965800-1463612302.jpg

Opublikowano

@Pawellek

Pomogła Twoja porada. Został jeszcze tylko problem z ławką rezerwowych. Tam jest to co było wcześniej czyli np. statystyki Ibry na karcie Doumbii.

Może złożyć skład z samych brązowych grajków ?

Formację oczywiście ustawiłem taką samą jak w składzie z Futhead

Opublikowano

Uważajcie bo chyba przed totsami BBVA ea sie wzielo za banowanie bo przed sekundą jedno konto poleciało ;) 

Opublikowano

Uważajcie bo chyba przed totsami BBVA ea sie wzielo za banowanie bo przed sekundą jedno konto poleciało ;)

Łącze sie z Tobą 12 tys meczy przekrecone i poleciał banik

Opublikowano

Ja dostałem bana nie dlatego że ktoś się wziął za banowanie tylko dlatego że sprzedawałem coinsy i akurat na jednym mialem 1,7mln i po wysłaniu ponad miliona coinsów jednego dnia poleciał ban z automatu chyba. 

Pilnujcie żeby jakoś to rozdzielać jak trainerujecie na wiele kont

ja jeszcze mam jedno konto od początku z 14 tys bilansem wiec trzymam się :D 

Opublikowano

Ja dostałem bana nie dlatego że ktoś się wziął za banowanie tylko dlatego że sprzedawałem coinsy i akurat na jednym mialem 1,7mln i po wysłaniu ponad miliona coinsów jednego dnia poleciał ban z automatu chyba. 

Pilnujcie żeby jakoś to rozdzielać jak trainerujecie na wiele kont

ja jeszcze mam jedno konto od początku z 14 tys bilansem wiec trzymam się :D

A myślisz że u mnie za co poleciał za to samo :D

Opublikowano

Ogólnie dostałem Letsfuta na nielimitowany okres w zamian za reklamę więc jakby ktoś chciał to proszę się odezwać jednak podkreślam , że trainer Pawełka według mnei jest najlepszym trainerem zarówno Trainer na bramki itd jak i automatyczny trainer a Letsfut który posiadam jest troche bardziej dopracowany jednak gdyby Paweł zechciał to biłby na głowę tego Letsfuta.. Jednak jakby ktoś chciał Letsfuta to zapraszam na pw.

Ja potestowałem to przez 2 dni zostawiałem na noc i na całe dnie i ani razu się nie zawiesił jedynie jak kazało wpisać działanie matematyczne a takto cały czas robiło wszystko okej a że dostałem za darmo to mogę jakos się z kimś dogadać. Jednak jakby Pawełek zrobił to na 100 % tak jak to zrobił w Fifie World to wciąga nosem tego letsfuta.

I ogólnie to wam się pożalę bo nic mi ciekawego z paczek nie leci same marne totsy a widzę masa Turasów ma masę dobrych totsów ;D

Opublikowano

Ogólnie dostałem Letsfuta na nielimitowany okres w zamian za reklamę więc jakby ktoś chciał to proszę się odezwać jednak podkreślam , że trainer Pawełka według mnei jest najlepszym trainerem zarówno Trainer na bramki itd jak i automatyczny trainer a Letsfut który posiadam jest troche bardziej dopracowany jednak gdyby Paweł zechciał to biłby na głowę tego Letsfuta.. Jednak jakby ktoś chciał Letsfuta to zapraszam na pw.

Ja nie polecam lesfuta tak czy siak... używałem go pare dni i co kilka sezonów zamiast sprzedać stroje za wygranie 1 ligi to klikał na nie enter i sie zawieszał. 

Myślałem że to będzie dobry dodatek bo np czasem musze wyjść na chwile z domu i mógłbym go zostawić a tu dupa za każdym razem jak wracałem to widziałem tylko zawieszonego bota. (wersje mam najnowszą dostępną)

Opublikowano

Ja potestowałem to przez 2 dni zostawiałem na noc i na całe dnie i ani razu się nie zawiesił jedynie jak kazało wpisać działanie matematyczne a takto cały czas robiło wszystko okej a że dostałem za darmo to mogę jakos się z kimś dogadać. Jednak jakby Pawełek zrobił to na 100 % tak jak to zrobił w Fifie World to wciąga nosem tego letsfuta.

I ogólnie to wam się pożalę bo nic mi ciekawego z paczek nie leci same marne totsy a widzę masa Turasów ma masę dobrych totsów ;D

Ja to próbuje te drafty grać ale takie gówno leci ze lepiej nie mowić zadeń tots nawet nie chce polecieć a mam nowe konta i nie chce mi sie szukać po 10 lidze przeciwników.

Opublikowano

Ban jest tylko na fife czy na inne gry też? bo mam sporo gier a na fife mam wyjebane i bym pootwierał paczki i na nia bana moge dostac tylko czy np na bf4 jest tez ban?

Opublikowano

Ban jest tylko na fife czy na inne gry też? bo mam sporo gier a na fife mam wyjebane i bym pootwierał paczki i na nia bana moge dostac tylko czy np na bf4 jest tez ban?

Ea straszy że jest na wszystkie gry od nich, ale mi po banie wszystko działa bezproblemowo w online (bf4, bfh)

Opublikowano

Witam mam problem  '' ERROR : Host fifa16trainer.pl  not found '' przy odpalaniu . Dodam , iż wczoraj wszystko normalnie chodziło ;c 

Opublikowano

Takie pytanko, jak zrobiłem pierwszego drafta o 9:37 i skończyłem 75 spotkań o 19 to normalnie moge jutro od 9:37 co godzinke lecieć z meczami ?

Opublikowano

Takie pytanko, jak zrobiłem pierwszego drafta o 9:37 i skończyłem 75 spotkań o 19 to normalnie moge jutro od 9:37 co godzinke lecieć z meczami ?

Tak możesz i nie będzie wywalać. Można nawet godzinę wcześniej bo to nie jest dokładne 24 godz ale jest wtedy ryzyko wywalania.

Opublikowano

od 1 w nocy juz możesz

Opublikowano

od 1 w nocy juz możesz

Niezupełnie, bo są 2 limity ten co piszesz od 1 w nocy i limit 24 godzinny czyli np. dziś zacząłeś trainerować o 12 i zagrałeś 75 meczy, jutro planujesz grać od 7 rano to zagrasz około 10 meczy i będzie Cie wywalać do 12. Od 12 możesz trainerować dalej. Dlatego nie należy grać pełnych 75 meczy tylko około 70 wtedy mamy godzinę zapasu na następny dzień.

Opublikowano

od 1 w nocy juz możesz

hah zacznij jutro o 10 a nastepnego dnia o 1 wnocy i ciekawe ile meczy zagrasz bez wywalenia ;) 3 może 4 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...