Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj jakieś cuda, pewnie przez burze.

Edit:

U mnie dalej jest tragedia, rynek muli, na ps4 web app też coś odwala, tragedia po prostu.
Resetuje te routery zmieniam na inne i gówno daje niestety, widać ten pirdzielony znaczek wczytywania po kilkadziesiąt sekund.

Opublikowano

Panowie co z tym zrobić poradził ktoś sobie z tymi lagami cały czas wywala  z meczy rynek długo sie wczytuje  wszystko sie muli ogólnie tragedia.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem problemy są od około 17:00 +

Ja wstaje codziennie o 6 i "obrabiam" konta na limit 75 do około 14:30 i problemów nie mam ;)

To że fifka laguje prakycznie w lipcu to pikuś... trzeba myśleć nad tym skąd weźmiemy nowego trainera do fify 17 bo pawellek na 100% już nie zrobi

Opublikowano

Działa wam normalnie trainer? Ja nie gralem z 2 dni i dzis normalnie mnie odłącza od meczy i zalicza jako moją przegrana ;(

Opublikowano

Jako iż Pawellek już nie robi nowego trainera to muszę to napisać.

Dziękuje Ci za to że przez tak długi czas robiłeś dla nas tak idealnego traniera, że zawsze po aktualizacji fify praktycznie od razu wrzucałeś zaktualizowaną wersje ! Wykonałeś kawał dobrej roboty! Wielkie dzięki ;) 

Opublikowano

Kupywał ktoś letsfuta bezpośrednio ze stronki ? Jeśli tak to proszę o kontakt.

Nie polecam kupowanie ze stronki bo drogo i krótki czas używania ;) za małe pieniądze dostaniesz wersje z crackiem na zawsze. 

Opublikowano

Z tym , że mam tą wersje z crackiem i po aktualizacji koleś nie ogarnia życia. Muszę jechać na starej wersji , która nie dodaje bramek i mi jakoś dzisiaj co chwile rozłącza origin. Na dodatek Letsfut ma opcje zmiany kont i zostawiasz a on sam ci wszystko robi przy czym nawet zmienia konta. Bizzle jeśli masz wersje z crackiem to po wczorajszej aktualizacji on ci zaaktualizował wersje czy jedziesz na starszej?

Opublikowano

@Pawellek , nie myślałeś może aby udostępnić trafier do 17tki tylko dla osób które będą płacić za twój czas i trud włożony w tworzenie tego trainera ? Myśle , że 100-200zł /msc płaciłoby conajmmniej kilkanaście osób . Sam znam 4-5 osób które chętnie przeznaczałyby taką kwotę za twoją ciężką pracę , wydaję mi się iż byłoby to dobre rozwiązanie . Pozdrawiam :)

Opublikowano

Czy was po tej aktualizacji też co chwile wyrzuca i traci połączenie z meczem nawet nie rozgyrwając meczu? Zastanawia mnie czy to przez stary crack letsfuta czy to po aktualizacji tej.

Czy ktoś miał cracka do letsfuta i teraz też nie ma aktualizacji? Mnie osobiście rozłącza teraz przed meczem a jak chce to połączyć z trainerem Pawelka to coś nie idzie.

Opublikowano

Z tym , że mam tą wersje z crackiem i po aktualizacji koleś nie ogarnia życia. Muszę jechać na starej wersji , która nie dodaje bramek i mi jakoś dzisiaj co chwile rozłącza origin. Na dodatek Letsfut ma opcje zmiany kont i zostawiasz a on sam ci wszystko robi przy czym nawet zmienia konta. Bizzle jeśli masz wersje z crackiem to po wczorajszej aktualizacji on ci zaaktualizował wersje czy jedziesz na starszej?

Letsfut zmienia konta ? To ciekawa informacja bo jakieś 3 miesiące temu nie było takiej opcji. Czy ktoś to info potwierdzi ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...