Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od marca/kwietnia taka opcja. 

Bizzlle

Możesz mi powiedzieć czy autor cracka do letsfuta dał ci już aktualizacje ? Bo ja jakoś nie moge się doczekać.

Napisał że nad tym pracuje ;/ 

Zbanowali kogoś ostatnio za sprzedaż coinsów ? bo jeden coinseller mi pisze że chwila moment i bana dostajesz

A co ty też sprzedajesz? bo jak tak to nieźle straszy konkurencje :P 

Opublikowano

To samo mi napisał a ładnie chodziło ponad 1,5 miesiąca. Teraz odpalam na starszej wersji ale co chwile dzieje mi sie tak , źe rozłącza przed rozpoczęciem meczu coś w stylu , że niby kabel od internesu się odłączył i chyba robi tak to sam stary klient letsfuta zwyczajnie odłącza mi gierke od neta i pokora. Macie tak samo?

Po aktualizacji co chwile mam takie coś :

2yl7bjk.png   Ma tak ktoś jeszcze?

Opublikowano

Przydałby się update bo po ostatniej łatce do fify dodawania goli nie działa

@Edit

mój błąd nie czytałem posta dzięki za szybki update :3

Opublikowano

Przy ostrym trainrowaniu konto jest oflagowane i wrzuca do wora z cheaterami a jak ktoś chce teraz sprzedawać to niech się liczy z tym ze dostanie bana w przeciągu tygodnia maks dwóch.

Ciekawe że wzięli się za czyszczenie pod konie życia tej edycji. A trainer z tego tematu bedzie się gryzł ze starymi letsfutami i innym wynalazkami .

Opublikowano

Potwierdzam sprzedałem coinsy i w tydzień zarobiłem kolejne i po tygodniu dostałem bana.

Wcześniej nic mi się nie gryzło i przed aktualizacją normalnie używałem trainera Pawelka i letsfuta . Teraz po aktualizacji co chwile wywala mi taki błąd jak wyżej. Ma ktoś może taki sam problem bo nie wiem jak go rozwiąć. Już nawet przeinstalowywałem Fife i dalej to samo.

Dodam , że koleś który ma deluxe edition ma ten sam problem.

Opublikowano

Pawellek mam pytanie :D czy funkcja automatycznego dodawania goli (F3) bedzie jeszcze dzialać ? bo po ostatniej przerwie konserwacyjnej na trainerze przestala dzialac ta funkcja :/  

Opublikowano

Przecież działa cały czas bez problemów.

U mnie wlasnie nie dziala nie wiem czemu :/ do tej przerwy dzialalo a po przerwie jak zalaczylem to juz przestala ta funkcja dzialac...

EDIT: Poradziłem sobie z tym problemem i juz wszystko dziala :D 

Opublikowano

A co to EA zrobiło :D teraz za mistrzostwo 1 ligi jest 30k   :O

Wait what? 100%?  juz sprawdzam i zaraz to potwierdze 

EDIT  yyy 30tys za 1 lige o.O co jest kuźwa 

Opublikowano

A co to EA zrobiło :D teraz za mistrzostwo 1 ligi jest 30k   :O

Wait what? 100%?  juz sprawdzam i zaraz to potwierdze 

EDIT  yyy 30tys za 1 lige o.O co jest kuźwa 

Mówiłem :D ja to dzisiaj zauwazylem i przez chwile myslalem ze te coinsy mi sie zbugowaly i dawalo mi x2 :D 

Opublikowano

Lipa bo ceny spadną już całkowicie, dobrze że banują konkurencje :)

Trainer działa  cały czas, nie wiem co wy robicie że wam nie trybi, jak cie wywala to zbugowałes limit i musisz czekac pewnie wiecej niż godzine.

Opublikowano

Podobno ma to być tylko na 1 tydzień. Ceny niestety ostro spadną. Mogli zostawić jak było i by świetnie było bo akurat zakupiłem Letsfuta. Nie polecam zakupywać cracka do letsfuta ponieważ gośc strasznie zamulony i nie ogarnia aktualizacji.

Opublikowano

Ceny spadły ale nie oszukujmy się że i tak tranerujac tak samo jak wczesniej jesteś na wiekszym plusie

Oczywiscie o ile nie dostaniesz bana po wyslaniu pierwszego miliona. 

Ps. Masakra jest teraz z kontraktami... po 1000 coinsow 

Opublikowano

Z kontraktami faktycznie masakra. Ja jak ustawiam konta na trainerze to brązowe paczki otwieram bo to sie wgl nie opłaca kupywać po 1000 coins za 1 kontrakt a to wszystko przez to , że nikogo dobrego w paczkach nie ma.

Kolejna sprawa to jakiś nowy limit ? Ostatnio sporo mi meczy przegrywa jak zostawie i nie wiem czy nowy limit czy jak? Bo wczoraj o wiele wcześniej nie dawało mi kasy za mecze a później przegrywało.

Jeszcze inna sprawa ma ktoś z was tak , że nie mógł załadować Origin acces z karty master card debit ? Raz mi sie udało a teraz nie mogę.

Opublikowano

Mi trainer działa normalnie i nic się nie buguje, nie wiem jak wy to robicie :)

ps. gdzie najlepiej zakupić letsfut do fify17 skoro tego trainera już nie będzie? na oficjalnej stronie czy jakoś inaczej? 

Opublikowano

Z kontraktami faktycznie masakra. Ja jak ustawiam konta na trainerze to brązowe paczki otwieram bo to sie wgl nie opłaca kupywać po 1000 coins za 1 kontrakt a to wszystko przez to , że nikogo dobrego w paczkach nie ma.

Kolejna sprawa to jakiś nowy limit ? Ostatnio sporo mi meczy przegrywa jak zostawie i nie wiem czy nowy limit czy jak? Bo wczoraj o wiele wcześniej nie dawało mi kasy za mecze a później przegrywało.

Jeszcze inna sprawa ma ktoś z was tak , że nie mógł załadować Origin acces z karty master card debit ? Raz mi sie udało a teraz nie mogę.

Ludzie się czasami wkurzaja i wyłażą zanim doda bramki i może bugować limit. Ja kupuje i tak złote za dużo pierdzielenia z innymi. 20k w tą czy tamtą mi nie robi różnicy.

Co do access to myślałemże mnie zablokowali czy coś ale od paru dni nie mogę normalnie kupić, ja kupuje a te durnie robią refund następnego dnia bo niby nie dostali kasy.

Ich strata bo zajmuje im to cały dzień gdzie nabijam 100k i jeszcze mi kase zwracają  młotki.

Opublikowano

Z tym , że ja kupiłem konto po czym normalnie śmiga do tej pory a na drugi dzień z tego samego konta chciałem kupić i nie moze zrealizować transakcji i o co chodzi ? ^^ Coś tam czytałem , ze nie akceptuje master card debit a jakoś za pierwszym razem mi przyjęło.

Limit teraz na 100 % nie wynosi 75 meczy bo ja chyba już po 50 meczach nie dostaje coinsów za wygrany mecz. Może ktoś potwierdzić ? Doładowałem 75 meczy moim dziś i nagle zostało 23 około i już coinsów nie dostaje. Na drugim koncie nie sprawdzę niestety bo zwyczajnie mi przegrywało mecze dziś ;D

@down niby koniec fify , ale ceny były spoko i dało sie bardzo łatwo to sprzedawać i nie było problemu. To na siłę coś kombinują i takie cyrki niestety się dzieją , że cena coins spada a akurat jak teraz zainwestowałem w program ;// Nawet nie chce myśleć ile bym zarobił gdybym miał ten program podczas totsów a nie pod koniec Fify ;/ Zapewne 2 lub nawet 3 x tyle bym zarobił , ale nic się nie poradzi i na dodatek ta karta mi nie chodzi tak jak chce.

Opublikowano

Limit jest raczej na ilość coinsów, bo na świeżym koncie zrobiłem normalnie 75 a na tych co są już w pierwszej lidze właśnie koło 50 juz nie nalicza monet., nie zwróciłem uwagi a dzisiaj już wymaksowałem :) Mnie by to pasowało, ta sama ilość za 2 razy mniej poświęconego czasu.

@up

To jest i tak koniec tej fify, dobrze było ale się skończyło :)

Edit:

znowu mi zbanowali jednodniowe konto,łajzy xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...