Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja zaplacilem Paypalem zrobilem 100 k i nagle zwrot kasy za acces wtf? a z karty master card debit tylko raz mi sie udalo zaladowac nw o co chodzi..

Radzę uważać ludki zadzwoniłem chwilkę temu do Ea i mówią mi , że zwrot kasy dlatego , że dostałem bana ale nie wiedzią za co ban. Uważajcie na konta na , których macie troche więcej kasy bo mi zbanowali jak ledwo nabiłem na koncie 80 k.

haka3l komu sprzedajesz coinsy czy na Allegro ? Jesli tak to w jakiej cenie? I też po dniu zwrot ci robią z Paypala?

Opublikowano

Nabiłem na tym koncie 160k i ban następnego dnia, ale zdążyłem je sobie zabrać i sprzedać :). Zwroty tak samo mi robią kij im w oko

Limit monet wynosi 6 sezonów pierwszej ligi a na godzinę jest 15 meczy.

Opublikowano

Czaicie sprzedałem firmie Supercoins i teraz po tej fali banów co robią to oferują mi za 1,8 mln tylko 100 zł .. Czyli praktycznie 80 zł na - jestem masakra.. Musieli się tak zabrać za banowanie ? :( Ja pier.. Haka3l możesz na pw przeczytać?

Nie dość , że zakupiłem niedawno letsfuta to jeszcze teraz masowo banują i do tego dali teraz 30 k za wygranie ligi i cena coins spada... Ojjj wielki smutek :(

Opublikowano

Nabiłem na tym koncie 160k i ban następnego dnia, ale zdążyłem je sobie zabrać i sprzedać :). Zwroty tak samo mi robią kij im w oko

Limit monet wynosi 6 sezonów pierwszej ligi a na godzinę jest 15 meczy.

Co masz na myśli że zwroty ci robią? 

Opublikowano

Ile mniej wiecej dajecie rade przelac z jednego konta zanim was zbanują? Bo zaoferowano mi taki dill , że albo 100 zł za 1,8 mln , albo kasa za to co uda się przelać z tych 1,8 mln i nie wiem czy ryzykowac.

Opublikowano

Uważajcie na supercoinsy można im dać raz konto żeby sprzedali monety za drugim razem jeżeli dacie to samo konto to ban leci wydaje mi się za sami zgłaszają sprawdzone nie tylko przeze mnie.

Opublikowano

Ile im sprzedajesz ? Ja miałem na koncie 1,8 miliona i zaoferowali mi 100 zł za całość lub 180 zł jeśli sprzedadzą całość lub 20 zł jeśli np będzie ban po 200 k. Można wiedzieć jaką ilość im sprzedałeś ?

Opublikowano

Ile im sprzedajesz ? Ja miałem na koncie 1,8 miliona i zaoferowali mi 100 zł za całość lub 180 zł jeśli sprzedadzą całość lub 20 zł jeśli np będzie ban po 200 k. Można wiedzieć jaką ilość im sprzedałeś ?

przelewają sami coinsy? jak tak to przeleją jak najwięcej a powiedzą Ci bajkę że przelali 200k i dowidzenia ;)

Opublikowano

Tak przelewają sami consy. Dlatego też wybrałem opcje z tym , że wole miec bezpieczniejsze 120 zł.  Ostatnio wzięli odemnie sporą kwote aczkolwiek przelali tylko 1 mln i ban ale zapłacili za całość. Zobaczyli , że teraz częste bany i wolą nie ryzykować. Ależ mnie wkur... to , że nie moge z mastercard debit z mbanku aktywowac accesa a raz się udało a teraz coś się spier..

Opublikowano

2 mln ostatnim razem im dawałem co dostałem bana ale mówię nawet jakby nie było banów a dasz im drugi raz to samo konto to leci ban. Raz po tym jak kolega dostał bana chciałem sprawdzić co będzie jak zmienię wszystkie dane bo dawałem im konto drugi raz (mail nick itd) wszystko poszło bez problemów ale potem już mi się nie chciało zmieniać i ban. Także nie jest to normalne.

Opublikowano

Ostatnio bardzo często maintenance robią... strach pomyśleć co oni tam mieszają. 

Zapewne w fifie 17 takie bany będą od początku fify a nie tylko na ostatnie miesiące :/ 

Opublikowano

Drugi raz zwrot kasy na paypala z niewiadomych przyczyn znowu zrobiłem 120 k i nagle oddają mi 15 zł niby dobre rozwiązanie z tym , że nie przelałem 2 x tej kasy i jestem w plecy 200 k -.- . Nie wiem co oni odwalają , ze zwroty mi na Paypala robią czy rzeczywiście banują po 1 dniu trainerowania jakoś tego nie ogarniam a z tych 2 kont , z których dostałem bana to nawet 1 coins nie został sprzedany wiec na 100 % nie za sprzedaż.

Opublikowano

Drugi raz zwrot kasy na paypala z niewiadomych przyczyn znowu zrobiłem 120 k i nagle oddają mi 15 zł niby dobre rozwiązanie z tym , że nie przelałem 2 x tej kasy i jestem w plecy 200 k -.- . Nie wiem co oni odwalają , ze zwroty mi na Paypala robią czy rzeczywiście banują po 1 dniu trainerowania jakoś tego nie ogarniam a z tych 2 kont , z których dostałem bana to nawet 1 coins nie został sprzedany wiec na 100 % nie za sprzedaż.

Czyli to nie ban a problem z originem

Konto zbanowane bo nie ma fify na koncie przez to że acces się wycofał. 

Opublikowano

To nie jest ban tylko pewnie nowy antifraud system, wykrywa pewnie że karta została użyta do innego  abonamentu konta origin i automatycznie robi zwrot. Nowe konto paypal nic nie da jak doda sie tą samą kartę, bo i tak bez niej nie wykupi się accessa, środków też nie ściąga z pp tylko bierze z karty.

Opublikowano

Bo spokojnie moge sobie zrobić 120 k i dopiero dostaje tzw bana. Wcześniej nie miałem przypisanego Paypala do niczego innego.. Akurat teraz robią takie coś gdy zakupiłem letsfuta ajaja ;/

Opublikowano

Bo spokojnie moge sobie zrobić 120 k i dopiero dostaje tzw bana. Wcześniej nie miałem przypisanego Paypala do niczego innego.. Akurat teraz robią takie coś gdy zakupiłem letsfuta ajaja ;/

Nie teraz a od ponad 2 miesięcy tak się dzieje, przynajmniej u mnie tak było i jest. Z tego powodu zrezygnowałem z trainerowania w tej edycji fify.

Opublikowano

Z tym , że używając mojej Mamuśki karty nigdy nie miałem takiego problemu i moglem sobie spokojnie na 5 kontach doładować accesa a z Paypala robiłem pierwszy raz i nagle mi jakieś zwroty robią. Może dlatego , że przez jakiś czas na Paypalu miałem wpisany zły adres i jeszcze nie zmodyfikował się na poprawny nie wiem. A ty możesz dokładnie powiedzieć co miałeś , że przestałeś trainerować?

Opublikowano

To nie możecie wpisać w origin karty tylko niepotrzebnie używacie pośrednika w postaci Paypala ? 

Edit śmiesszni są ludzie którzy pierwsi powystawiali aukcje za 1zł za 10k po 10mln naraz a teraz pozamykali bo im zbanowali konta :D I po co było się tak napalać. 

Opublikowano

Pierwsze konta access origin kupiłem normalnie a później robili zwroty prawie na wszystkie konta niezależnie od metody płatności czy kartą czy paypalem. Dochodziły także bany za sprzedaż nawet za 100k. Właśnie to był powód rezygnacji bo nie miałem zamiaru kupować kodu fify za 100zł i dostać bana na drugi dzień.

Opublikowano

Dzwoniłem do Origina nie ma czegoś takiego jak blokada na karte czy 1 karta dla 1 konta. Można dać 10 kont dla 1 karty. Ja mam inny problem dzwonie do banku i dzwonie do Origina i nikt nie może mi pomóc coś takiego po wpisaniu danych karty : You request could not be proccesed , We're unable to verify this card credit. Najlepsze jest to , ze mam już jedno konto na tej karcie i nie było problemów a teraz coś się wali i jest lipa. Specjalnie założyłem konto a nie moge sobie konta kolejnego na Acces zrobić porażka.

Opublikowano

Ja mam 3 na tych samych i działają, a Ea pewnie  kłamie, jeszcze jak dzwonisz na polski odział to przecież są to tylko popychadła co nic nie wiedzą :) Dzisiaj założyłem nowe na innym koncie pp i karcie mastercard, zobaczę czy jutro zrobią zwrot.

edit:

I debile zrobiły zwrot, dokładnie 24h, wczoraj kupione o 1245 i dzisiaj o tej samej godzinie zwrot, inna karta inne dane czy konto paypal. No nic to będę ich teraz dalej dymał za darmo jak oddają kase.

edit2: i "kupione" nowe kij im w oko ^^

Opublikowano

Ja nawet nie moge dalej transakcji poprowadzić bo piszę , że karta nie możę zostać zweryfikowana i ktoś na google pisał , że podobno tak jest z mbanku i karta master card debit raz to miałem taki problem bo zły limit miałem na karcie ustawiony potem zmieniłem udało się na 1 konto a od tamtej pory taki problem , że nawet nie chce przetworzyć a z Paypala dostaje zwroty cały czas z tej samej karty. Mimo , że wpłaciłem kase na paypala i z paypala zabiera mi 15 zł a potem mi odsyłają je wtf ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...