Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wie ktoś jakie nicki mają admini albo ci co banują?

Nie dostaniesz bana za trainerowanie. Mogę być tego pewien

Za sprzedawanie coinsów możesz dostać, ale nie musisz ;) 

Opublikowano

Banują za handel, trainerowców ea ma w  dupie :) Jak nie przekładasz coinsów między kontami to prędzej wyjdzie nowa fifa niż dostaniesz bana.

Na ps4 2 tygodnie już i nowe konto ban, nie wiem po co to robią jak 2min i mam nowe za darmo.

Opublikowano

Może założę Wam nowy temat dotyczący wymianą zdań na temat banów?

Koniec zbędnego spamu w tym temacie.

Wszelkie posty niezwiązane z tym tematem będą nagradzane.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Jest jakiś patent na trainera w turnieju? Rozłaczyć się w po gwizdku czy cos takiego?

Ma ktoś wiedzę?

Nikt naprawde nie wypowie sie w tym temacie?

Opublikowano

Jest jakiś patent na trainera w turnieju? Rozłaczyć się w po gwizdku czy cos takiego?

Ma ktoś wiedzę?

Jeśli nikt nie wie jak trainerować w turniejach bo to jest niemożliwe zeby wygrac finał na trainerze to czego oczekujesz? oświecenia? 

Opublikowano

Ma ktoś wiedzę?

Jeśli nikt nie wie jak trainerować w turniejach bo to jest niemożliwe zeby wygrac finał na trainerze to czego oczekujesz? oświecenia? 

Piszesz wygrać finał czyli jakoś do finału mozna dojść trainerem?

Opublikowano

Ma ktoś wiedzę?

Piszesz wygrać finał czyli jakoś do finału mozna dojść trainerem?

Ostatnia odpowiedź do tego.

Trainer nie działa w turniejach. Turnieje musisz wygrać sam. 

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Czy istnieje już wersja, bądź ktoś umie ustawić macro recordera, żeby trainer działał sam, bez naszej ingerencji? Tak, żebym mógł go zostawić na noc i iść sobie spać, a rano obudzić się z kilkoma milionami na koncie.

Opublikowano

Czy istnieje już wersja, bądź ktoś umie ustawić macro recordera, żeby trainer działał sam, bez naszej ingerencji? Tak, żebym mógł go zostawić na noc i iść sobie spać, a rano obudzić się z kilkoma milionami na koncie.

Automatyczny trainer jest tworzony 

Zaglądnij tutaj: http://www.mpcforum.pl/topic/1535903-autofut-16-automatyczny-trainer-do-fify-16/

V

W takim razie cofam ;) 

Opublikowano

UltimateBuddy / LetsFUT

Opublikowano

Czy ktos wie w jaki sposob moge przelewac/sprzedawac coinsy tak aby uniknac bana

2.Gdzie moge sprzedac konto razem z coinsami ?

Nie ma żadnego sposóbu na uniknięcie bana podczas przelewania coinsów ;) 

Ogłosili nowy silnik w Fifie 17, myślicie że tym samym zrobią coś z trainerami czy to bez znaczenia? 

Opublikowano

Czy ktos wie w jaki sposob moge przelewac/sprzedawac coinsy tak aby uniknac bana

Ogłosili nowy silnik w Fifie 17, myślicie że tym samym zrobią coś z trainerami czy to bez znaczenia? 

Oficjalnie to ogłosili czy Janusz gdzieś napisał ?

Opublikowano

Oficjalnie to ogłosili czy Janusz gdzieś napisał ?

Oficjalnie wyszedł trailer od EA https://www.facebook.com/easportsfifa/videos/10154253825804288/

a raczej taki trailer trailera 

Opublikowano

Ja bym jeszcze do 12 czerwca poczekał, bo juz takie numery robili, ze najnowszy silnik na PC sie nie pojawial. xD

Jeśli chodzi o samo trainerowanie online to silnik nie robi roznicy. Ot, to samo gowno w jeszcze bardziej kolorowym papierku.

Opublikowano

Ja bym jeszcze do 12 czerwca poczekał, bo juz takie numery robili, ze najnowszy silnik na PC sie nie pojawial. xD

Jeśli chodzi o samo trainerowanie online to silnik nie robi roznicy. Ot, to samo gowno w jeszcze bardziej kolorowym papierku.

Z tego co jest na stronie EA (przynajmniej tak pisali na facebooku na grupach) że nowy silnik będzie na PS4, XO i PC a co dadzą na ps3 i x360 to nie wiem bo na 100% na konsole starej generacji gra wyjdzie. Zobaczymy 12 czerwca :P Jak to bedzie wyglądać to mnie mało interesuje! bule trainer chodził haha

Opublikowano

Z tego co jest na stronie EA (przynajmniej tak pisali na facebooku na grupach) że nowy silnik będzie na PS4, XO i PC a co dadzą na ps3 i x360 to nie wiem bo na 100% na konsole starej generacji gra wyjdzie. Zobaczymy 12 czerwca :P Jak to bedzie wyglądać to mnie mało interesuje! bule trainer chodził haha

Jestem tego samego zdania co Bizzlle, wkońcu trzeba za coś paczki otwierać :D 

Opublikowano

Dobra, jako iż coraz czesciej dostaje pytania dot. tego czy bede robil trainer do FIFY 17 to najwyzsza pora aby ustosunkowac sie do tego w poscie na forum.

Najprawdopodobniej (chyba, ze otrzymam jakas oferte wspolpracy nie do odrzucenia, ale to chyba predzej Polska wygra EURO 2016) w tym roku trainera robic nie bede, lub MOZE pojawi sie wersje zrobiona w cheat engine z samymi bramkami oraz end 1st/2nd half.

Koniec komunikatu.

Opublikowano

Dobra, jako iż coraz czesciej dostaje pytania dot. tego czy bede robil trainer do FIFY 17 to najwyzsza pora aby ustosunkowac sie do tego w poscie na forum.

Najprawdopodobniej (chyba, ze otrzymam jakas oferte wspolpracy nie do odrzucenia, ale to chyba predzej Polska wygra EURO 2016) w tym roku trainera robic nie bede, lub MOZE pojawi sie wersje zrobiona w cheat engine z samymi bramkami oraz end 1st/2nd half.

Koniec komunikatu.

Troche słabo bo twój trainer jest najlepszy.

Jesli jednak by Ci się chciało to możesz zrobić trailer tylko z odłączeniem (słynne F4) i automatycznym dodawaniem bramek (F3) może byśmy się nawet złożyli po jakieś stówce by ci narobić chęci! Jeśli ktoś jest chętny to śmiało pisać bo lepszego trainera nie znajdziecie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...