Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie wam też tak cały czas po tej aktualizacji fifa crashuje denerwuje już mnie to czasami mam tak ze co drugi mecz jak znajdę przeciwnika i chce przejść dalej to wywala błąd.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dopiero wstałem ^^, może naprawią crashe, bo trzeba restartować trainera po nim, przy normalnym relogu i zmianie konta może sobie być włączony cały czas tylko crash coś miesza.

Dobrze też że wczoraj wszystko opyliłem :P.

Opublikowano

Bany raczej nie polecą bo już było tak kilka razy że wyłączali wszystkie serwery ;) Jedyne co jest pewne to fakt że znowu serwery beda gorzej działać. 

EDIT

Co godzine przenoszą godzne w przód :D no nic ide do roboty jak wrócę wieczorem to pewnie dopiero serwery wystartują.

Opublikowano

Już nie crashuje chyba, zbanowały lole dwa konta, po co oni to robią jak jest ea access teraz i 15 zl  za nowe. Weterany po 500+ pucharów miały, równo 2 miesiące im zajęło  :)

Opublikowano

haka3l możesz zerknąć na pw ?

Widzieliśćię jak Firmy zdzierają na sprzedającym im coinsy ? Sprzedają coinsy za 2,2 zł za 10 k a mi osobiścię zaoferowali za milion 90 zł śmieszni są ^^ a na Allegro za 1 milion 220 zł może mi ktoś powiedzieć komu sprzedajecie coinsy aby tyle nie tracić ?

Opublikowano

Ja polecam napisać do FIFA COINS PSC na facebooku, ostatnio jak jeszcze były bardzo tanie na allegro to w miarę spoko sprzedałem xyz albo na fifacoinspsc.pl w zakładce kontakt

Opublikowano

widocznie za dużo sprzedajesz coinsów:P

Może tak być ;) ja więcej jak 2,5mln coinsów tygodniowo nie sprzedaje bo raz wystawiłem 5mln i poleciał ban na 2 kontach haha

Opublikowano

Witam korzysta ktos z fify na ea access ? Bo chciałem kilka kont kupić i mam 2 pytania . Czy jest dostęp do Fut ? I czy moge kupic 3 konta na 3 konta bankowe ? 

We are currently investigating reports that fans are unable to connect to #FUT and #EASFC

cyt z twitera ea , nie mam dostępu do futa .. czyli zbanowali chuje ? :(

Opublikowano

@up

umiesz czytać? wyraźnie napisali o problemach z połączeniem do FUT i EASFC, Boże widzisz i nie grzmisz... 

Opublikowano

@ Pawellek jeżeli mam 99 zawodników w fut a rating skład pisze 80 zadziała w meczu bo jak wchodzę i wychodzę ze składu to jest rating 99 i dopiero wł mecz ;)

Po prostu kończe mecz pokazuje rating 80  wychodze ze składu wł znowu skład i wyszukuje to juz jest 99 pytanie brzmi jak będzie rating 80 a zawodnicy mają po 99 to działać w meczu bedzie?

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

Czy jak dodam te 5 goli to widzą to obie strony czy tylko ja ? I jak to zrobić żeby po strzeleniu samobója wygrać, próbowałem i nie działa.

Opublikowano

W pierwszym poście macie wszystko wyjasnione.

Jak czegoś tam nie znajdziecie to dam sobie rękę uciąć że każdy problem jaki macie podczas używania trainera został opisany i wyjaśniony tutaj 20 razy. 

Opublikowano

Mam pytanie do tych którzy kupywali dostęp do Ea Acces musieliście podawać numer karty kredytowej ? Nie da się tego kupić i zrobić normalnym przelewem ?

Opublikowano

Pomoże mi ktoś? Nie mogę włączyć trainera, klikam chwilę się ładuje i nic. Zapora wyłączona, pliki skopiowane, uruchomione jako administrator :)

Opublikowano

Bizzlle możesz mi powiedzieć jak kupywałeś Ea Acces musiałeś podawać numer karty bankomatowej czy jest jakiś inny sposób aby przelać im kasę bez podawania nr karty ?

Szanowni Państwo,

Pragniemy poinformować, iż Bank Zachodni WBK z dniem 05-11-2015 podjął decyzję o zaprzestaniu sprzedaży nowych kart przedpłaconych.

Dziękujemy za dotychczasową współpracę i przepraszamy za wszelkie niedogodności.

Więc jednak chyba będzie problem ;/ A szkoda bo to by była dobra opcja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...