Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz jest ten turniej futties i sa te karty do wygrania,. Uzywalem trainera, wygralem ten turniej ale karty nie dostalem

Człowiek milion razy pisze ze trainer nie działa na turniejach a oni i tak swoje.

Opublikowano

Byłem pewien , że nie wróci i mało trainerowałem przez to. W sumie i tak mogłem to robić tylko na 1 koncie bo robili mi zwroty z Paypala po 1 dniu więc pokora. Jednak może i lepiej , ze będzie 15 k a mi pozostaje żałować , że tak mało porobiłem jak dawali 30 k za sezon bo można było trochę podbić i zarobić a tak musieli robić zwroty.

Opublikowano

Trainer taki podstawowy to jest 1h roboty , tylko co z tego jak ci zbanują fifkę po sprzedaży monet  po jednym dniu. Podejrzewam że ceny monet w 17 będą spore na PC, pewnie jak na konsolach.

Teraz jak ktoś kupi parę setek to ma 100% zabrane monety a sprzedający banik :). Chyba że zdąży wydać na paczki.

Opublikowano

Trainer taki podstawowy to jest 1h roboty , tylko co z tego jak ci zbanują fifkę po sprzedaży monet  po jednym dniu. Podejrzewam że ceny monet w 17 będą spore na PC, pewnie jak na konsolach.

Teraz jak ktoś kupi parę setek to ma 100% zabrane monety a sprzedający banik :). Chyba że zdąży wydać na paczki.

E tam gadasz... banują tak jak zawsze falami (jak im się chce) ostatnio banowali przez jakis tydzien a teraz znowu nic bo wysylam czasem 2mln dziennie i bana nie dostaje.

Opublikowano

Sprzedaj 2mln jednej osobie na jedno konto, zobaczysz co się stanie, pewnie nawet nie zdążysz przełożyć. Jakoś na twojej aukcji nie ma nawet 2mln sprzedanych :P Teraz to mało kto kupuje.

Pytanie też czy masz konta normalne czy access bo to dużo zmienia.

edit:

@ Bizzlle

Pewnie handlarz, czyli na kilkanaście kont to rozbija, po co komu miliony pod koniec życia tej gry, ja sprzedawałem ~3.5 na tydzień. Teraz to ze świecą szukać, dlatego biorę się za pokemony xD

Opublikowano

Sprzedaj 2mln jednej osobie na jedno konto, zobaczysz co się stanie, pewnie nawet nie zdążysz przełożyć. Jakoś na twojej aukcji nie ma nawet 2mln sprzedanych :P Teraz to mało kto kupuje.

Pytanie też czy masz konta normalne czy access bo to dużo zmienia.

Na allegro sprzedaje tylko 2,6mln tygodniowo bo reszte bierze w calosci zawsze jeden facet i płaci z góry więc wiesz ;) 

Opublikowano

Ogolnie wiem jak zrobic takiego trainera tylko nigdy nie wiedzialem jak zrobic zeby rozlaczalo mecz z przeciwnikiem :D :D czyli tak jak bylo w tym trainerze koniec polowy :D 

Opublikowano

Do FIFY 17 też będzie trainer?

Pewnie bedzie, ale Pawellek nie robi juz trainera do Fify 17 :/ 

Trainera nie zrobie bo sie troche cykam. Ale moge w sumie wrzucic CheatTable na forum, albo zrobic kilka poradnikow dot. szukania adresow.

Dajcie znac co wolicie, albo niech jakis mod zrobi ankiete, bo ja nie umiem :D

Opublikowano

Ja idę bardziej w konsole, na pc zobaczę na jednym koncie bo jak będą tak banować przy sprzedaży to bez orign accessa trochę będzie strat :)

Czego się cykać, Ea ci pogroziło ? Jak coś to jest przecież bitcoin i konta bankowe na żula xD

Opublikowano

Dobry by był poradnik na temat Cheat Engine(Jestem za poradnikiem)  :) Próbowałem sam zrobić coś w stylu opcji Overall 99 ale nie mogłem znaleźć konkretnego adresu

Opublikowano

Btw. Jeśli używałem tego trainera w fifie 16 to lepiej zrobić nowe konto origin i tam kupić fife 17, czy mogę śmiało kupować w dzień premiery na aktualnym koncie? :)

PS. Trainera używałem ok. 2 dni i rozegrałem na nim jakieś 15 meczy.

Opublikowano

Trainera nie zrobie bo sie troche cykam. Ale moge w sumie wrzucic CheatTable na forum, albo zrobic kilka poradnikow dot. szukania adresow.

No chętnie, chętnie. ;)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Przydałby sie taki poradnik z Cheat Engine :D Bylibyśmy wdzieczni nawet za taka pomoc :) bo to i tak juz jest duzo to co dla nas robiles ;) 

Opublikowano

Jest jakiś specjalista od letsfut na sali? :D chyba że ktoś zna inny automatyczny trainer który pojawia się regularnie i będzie w 17

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...