Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do FIFY 17 też będzie trainer?

Pewnie bedzie, ale Pawellek nie robi juz trainera do Fify 17 :/ 

Trainera nie zrobie bo sie troche cykam. Ale moge w sumie wrzucic CheatTable na forum, albo zrobic kilka poradnikow dot. szukania adresow.

Dajcie znac co wolicie, albo niech jakis mod zrobi ankiete, bo ja nie umiem :D

Zawsze możesz zrobić trainer który tylko rozłącza i dodaje automatyczne bramki i sprzedawać pojedynczo na pw ludziom zainteresowanym. Kilka stówek mógłbym dać za taki program aktualizowany przez całą fife 17. Można się dogadać ;) 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz ToR, freenet bitcoin i jedziesz :). Dzisiaj np niantic dobiera się do dupy devom od botów do pokemon go, wszystkie padły a konta pobanowali hehe. Ciekawe jakie miny mają lole co kupowały na allegro a teraz banik.

Opublikowano

Jest jakiś specjalista od letsfut na sali? :D chyba że ktoś zna inny automatyczny trainer który pojawiał się regularnie i będzie w 17

podbijam, skoro Paweł nie będzie robił to ktoś ma może inne źródła? 

Opublikowano

WTF? To kto teraz zrobi trainera? Trainer Pawellka był mistrzowski a teraz? Porażka się zapowiada jeżeli chodzi o boty nieprawdaż? Ja nie słyszałem o innych osobach co robią tak dobre boty i pytanie czy się przerzucać na PS4 przez to, że na PC jak nie masz bota to tracisz strasznie handel nijaki...

Opublikowano

WTF? To kto teraz zrobi trainera? Trainer Pawellka był mistrzowski a teraz? Porażka się zapowiada jeżeli chodzi o boty nieprawdaż? Ja nie słyszałem o innych osobach co robią tak dobre boty i pytanie czy się przerzucać na PS4 przez to, że na PC jak nie masz bota to tracisz strasznie handel nijaki...

Ludzie.. To, że Pawellek nie robi, to nie znaczy, że nie ma konkurencji. Jest masa trainerów, nie tylko Pawellka. Tylko po prostu trainer Pawellka był tani i bardzo dobry. Teraz trzeba szukać alternatywy.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

@UP duża jest szansa na znalezienie takiej alternatywy? I oby ta cena zamiast 20zł nie była trzycyfrowa.

Opublikowano

No właśnie 20zł to było nic :) Ale no według mnie na PC w 17 nie zarobi się a jak się zarobi stówke to akurat na kupno nowej gry bo stare zbanują.. Po ile wahały się ceny coinsow na PC  na początku fify w tam tym roku?

Opublikowano

Hahaha jaki żalik typowi dupe ściska. Gościu wogóle nie ogarnia tematu, pisze jakieś pierdoły w stylu jedna osoba by ogarnęła banowanie lol. I co zbanuje kilkaset kont dziennie a powstanie kilka tysięcy nowych, co za idiota. Do tego nie rozumie, że to jest biznes i Ea to jest na ręke, youtuberzy, monetki wszystko darmowa reklama. Jakby chcieli to by to zablokowali w 5 minut, tak jak sam napisał o sezonach online, że tam brak synchro i papa. Już widze jak dzieciaki kupują też fifa pointsy 100k za 65zl i to tylko można wydać na debilne paczki.

Fifa ultimate team to jest forma kasyna online zrobione przez Ea, które uzależnia młodzież tak samo jak prawdziwy hazard, a  używają wirtualnych monet bo w takim usej i nie tylko np. jest prawnie zakazane hazard przez nieletnich, omijaja to przez używanie fifa coins czy points :)

Opublikowano

Wlasnie ten brak banowania jest najdziwniejszy. ;)

Przeciez bym im sprzedaz kilkukrotnie skoczyla jesli robili by to regularnie. Prosty skrypt sprawdzajacy mecz history i statystki i sprawa zalatwiona. 

Opublikowano

Banowanie nic nie da, mi banują co drugi dzień i co , jajco, kupuje nowe i jade dalej i tak aż do 17, może jakbym nie brał access to by nie cofali a tak oddają kasę jeszcze idioci.

A i on tam jeszce napisał że na innych platformach tego niema, owszem jest i nazywa się to lagswitch, sam to robiłem i wkurzałem konsolarzy xD Strzelasz gola i lagujesz, rozłącza  win and profit :)

Opublikowano

No wlasnie, kupujesz nowe. ;) Czyli rosnie im sprzedaz fify, a o to chodzi. Bo czym mierzyc sukces gry jak nie liczba sprzedanych egzemplarzy?

W sumie teraz to racja jak jest ten access, ale wczesniej powinni banowac masowo, przeciez nie jest to zadne rocket science. Statystki na koniec roku bylyby duzo lepsze. ;)

Opublikowano

Powinni ale nie robią tego a ja im statystyk nie podbijam bo oni mi oddają kasę za te nowe konta po 1 dniu, mają jakiś bug albo debila w Szwajcarii przy biurku a robi to człowiek bo w niedzielę   cofki nie ma.

Opublikowano

Jeśli moge zapytać to idzie coś sprzedać coinsów na allegro? Bo wystawiłem ostatnio i nic mi nie zeszło a z tego co mowiłeś haka3l to ty na allegro sprzedawałeś i ładnie ci schodziły ?

Opublikowano

Btw. Jeśli używałem tego trainera w fifie 16 to lepiej zrobić nowe konto origin i tam kupić fife 17, czy mogę śmiało kupować w dzień premiery na aktualnym koncie? :)

PS. Trainera używałem ok. 2 dni i rozegrałem na nim jakieś 15 meczy.

Opublikowano

Jeśli moge zapytać to idzie coś sprzedać coinsów na allegro? Bo wystawiłem ostatnio i nic mi nie zeszło a z tego co mowiłeś haka3l to ty na allegro sprzedawałeś i ładnie ci schodziły ?

Ja powiem tak uważajcie  ile sprzedajecie na allegro. Myślę, że wiecie o co chodzi

Opublikowano

Spokojnie wiem o co chodzi.. Z tym , że wiele osób mówi , że sprzedaje na allegro i im schodzi ja wystawiłem jeden raz i nic nie zeszło niestety. I jestem ciekawy czy schodzi coś jeszcze.

Up tak działa

Opublikowano

Uważajcie dzisiaj dostałem bana na 3 konta nie był prowadzony z nich handel tylko zbierałem coinsy na jednym miałem 2 mln na drugim 1 mln i na trzecim malutko bo dopiero wczoraj założyłem. Możliwe , że bana dostałem bo miały podobne do siebie nicki tylko z numerkem innym na samym końcu lub przez to , że były powiązane do jednej karty innej możliwości nie widzę. Także jak widac banują za samo trainerowanie teraz już nie tylko za sam handel. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło, ze bana dostałem na 3 konta od tak dziwna sprawa.

Opublikowano

Uważajcie dzisiaj dostałem bana na 3 konta nie był prowadzony z nich handel tylko zbierałem coinsy na jednym miałem 2 mln na drugim 1 mln i na trzecim malutko bo dopiero wczoraj założyłem. Możliwe , że bana dostałem bo miały podobne do siebie nicki tylko z numerkem innym na samym końcu lub przez to , że były powiązane do jednej karty innej możliwości nie widzę. Także jak widac banują za samo trainerowanie teraz już nie tylko za sam handel. Pierwszy raz mi się tak zdarzyło, ze bana dostałem na 3 konta od tak dziwna sprawa.

Jestes teraz pewnie jedną z niewielu osób które trainerują w fifie 16 wiec co sie dziwisz ;d 

Opublikowano

W sumie traineruje tylko dlatego , że mam jeszcze licencje na Letsfuta jednak cena coins obecnie to kpina :) I wykorzystuję , ze jest w accesie i przestali mi robić zwroty jednak cena jak już wspomniałem jest komiczna. Teraz dotraineruje do 17 i przesiadka.

Opublikowano

W sumie traineruje tylko dlatego , że mam jeszcze licencje na Letsfuta jednak cena coins obecnie to kpina :) I wykorzystuję , ze jest w accesie i przestali mi robić zwroty jednak cena jak już wspomniałem jest komiczna. Teraz dotraineruje do 17 i przesiadka.

no przesiadka ;) 

tylko oby trainer był heh 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...