Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A myślałem , że sobie fajnie zarobie na nowej fifie a tu takie jajca robią.. Dramat teraz to się zastanowie czy na Fifę przeznaczyć 150 zł bo nie wiem czy się zwróci.

Up

No jak się nie opłaca jak teraz możesz zrobić masę coinsów na draftach skoro dostaje się 35 k to sobie pomyśl ile można zarobić teraz.

Opublikowano

Ceny coinsów będą niskie ale ilość będzie większa i to się wszystko wyrówna tak czy siak... więcej pracy przy przesyłaniu będzie no ale luzik ;) 

Opublikowano

Przynajmniej teraz wiem by nie kupić trainera na ligi tylko na drafty a miałem kupić go na ligę. W sumie może i cena za wygranie pierwszej ligi się zmieni zobaczymy. Jednak jestem sceptycznie nastawiony do tego wszystkiego bo będzie taka ilość coinsów na rynku , że ludzie przestaną je bardzo szybko kupywać. Szkoda , że nikt z nas nie posiada trainera obecnie bo by się troszkę zarobiło jeszcze przed premierą. Ja do tej pory jeszcze traineruje w Fifie 16 na 3 kontach jednak ostatnio Ea mi konto wyzerowało i poszło 120 zł no cóż kochane EA.

Opublikowano

To nie jest tak, że za wygranie każdego drafta dostajecie 35k coinsów. Z drafta możecie dostać 2 paczki + x coinsów (ja dostawałem 25k) albo 3 paczki.

Tak czy siak jest lepiej jak w fifie 16

Tez na yt widziałem że jedni dostawali 30 inni 35... pewnie to zależy od szczęscia jak to było w 16 z paczkami że raz sie dostawało w jeden dzien kilka razy paczki za 100k a raz przez tydzien nie wypadały. 

Opublikowano

Up

No jak się nie opłaca jak teraz możesz zrobić masę coinsów na draftach skoro dostaje się 35 k to sobie pomyśl ile można zarobić teraz.

A później to co, nagle obniżą nagrody za draft?

Po pierwsze po 10h Accessu nie będziesz miał dostępu do tego konta (nawet przez Web Appa) dopóki nie kupisz pełnej wersji gry a po drugie na Accessie w FIFIE 16 kilka osób dostała bany.

Opublikowano

isinteger

Pamiętam kiedyś planowałeś zrobić automatycznego trainera. Czy nie chciałbyś za jakąś sumkę sprzedać trainera teraz?

Problem w tym że część z was zarabia na coins'ach +1000 zł miesięcznie a trainer'a chciałoby mieć za 20 zł na rok(support 24/7). Bardziej opłaca mi się farmić coinsy niż sprzedawać trainera.

Opublikowano

Up

A później to co, nagle obniżą nagrody za draft?

Po pierwsze po 10h Accessu nie będziesz miał dostępu do tego konta (nawet przez Web Appa) dopóki nie kupisz pełnej wersji gry a po drugie na Accessie w FIFIE 16 kilka osób dostała bany.

No to logiczne , że ludzie kupią pełną wersje tu gdzie wytrainerują sobie coinsy przed premierą także bardzo się opłaca teraz trainera zrobić. Accesów dalej jest dużo uwierz mi sam posiadam 5 kont Accesowych.

Opublikowano

Chłopaki no to co?  Kupować fifke i trainera kombinujemy jakiegoś i można sprzedawać coinsy :D Mówicie że lepiej na drafty teraz?

Tylko byle teraz coinsy nie były tak tanie , że cięzko będzie wyjść na 0 przy kupnie Fify za 150 zł ;D. Po sprzedaniu dużej ilości pewnie z automatu banicja.

Ja równiez nie dostałem żetonu z draft. Przegrałem pierwszy mecz to może dlatego mi nie dali :) a większośc miała więc to trochę dziwne. Ciekawe jaka jest nagroda za wygranie mistrzostw w Fut chodzi mi o nagrody Fifowe i czy sie opłaca tam trainerować ;D

Opublikowano

trainerowcy znowu zepsuja gre 

Już zepsuli. Grając normalnie co 2 mecz trafiam na trainerowca w drafcie.

Btw. Zrobiłem trainera do Origin Accessa. Rozłącza automatycznie około 5 minuty.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na pw.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...