Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy i od jakiej firmy?

Lepiej takie pytania na pw, bo offtopic, więc warna dostaniesz na przyszłość.

SuperCoinsy, jakiś miesiąc temu. Niestety ban.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuje bardzo za odpowiedź tylko wielka szkoda , że dopiero teraz zacząłem trainerować aczkolwiek cena przed totsami troche wzrośnie z tym że aktualnie ciężej wyfarmić tych coinsów ponieważ drafty się opłacają tylko jak ma się szczęście i do tego jeszcze te limity ;//

SlavesCity możesz mi powiedzieć na czym zarabiałeś kasę ? Drafty czy normalnie 1 liga ? Jeśli drafty to ile mniej więcej dziennie wyciągałeś ?

Opublikowano

Dziękuje bardzo za odpowiedź tylko wielka szkoda , że dopiero teraz zacząłem trainerować aczkolwiek cena przed totsami troche wzrośnie z tym że aktualnie ciężej wyfarmić tych coinsów ponieważ drafty się opłacają tylko jak ma się szczęście i do tego jeszcze te limity ;//

SlavesCity możesz mi powiedzieć na czym zarabiałeś kasę ? Drafty czy normalnie 1 liga ? Jeśli drafty to ile mniej więcej dziennie wyciągałeś ?

Grałem bardzo dużo draftów.

Z jednego wychodziłem ok. 5k na -

Jednak czasem trafił się grajek, co poszedł za kilkadziesiąt, bądź kilkaset tysięcy.

Jak chciałem się oderwać od draftów, bo traciłem non stop, przez kilka dni nic nie leciało i byłem ponad 100k na - zacząłem sezony z powrotem. I to i to szło. :)

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Witam ja chce uzywac te ovrl 99 ale przeciwnicy widzą mój team np ?

i czy jak już ustawie skład 99 to wył f9 i f8 ? 

i czy mieć opcje online czy offline 

@ Pawellek  

Oczywiście mam vip

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

@ Pawellek  

Oczywiście mam vip

1. Nie, przeciwnik widzi normalne karty.

2. Nie jest to konieczne.

3. Bez roznicy, ta opcja nie wplywa w zaden sposob na podane przez Ciebie funkcje.

Opublikowano

@ Pawellek  

Oczywiście mam vip

1. Nie, przeciwnik widzi normalne karty.

2. Nie jest to konieczne.

3. Bez roznicy, ta opcja nie wplywa w zaden sposob na podane przez Ciebie funkcje.

@ Pawellek  

Dobra dzięki ale jak wył te f9 to podczas meczu nie ma 99 ovearl i jak zrobić żeby była cały czas stamina bo jak naciskam pod czas meczu odrazu ea wywala wylogowuje fify naciskam ctr + f2 a  z overal najlepiej opcja działa nr  5 :) z gk 

tylko że jak naciskam statmina to ea wywala serwery a jak wył f9 to nie mam 99 :) ale dopiero wył jak znajdzie mecz albo przy szukaniu

+ do tego dokładnie co daje f8

te 99ovearl działa ale nie czuć to podczas meczu to tylko wizualnie ? działa 

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

Mylisz pojecia. ;d Stamina (CTRL + F1/F2/F4/F5) nie dziala online. Fitness (F8) dziala i musisz to aktywowac przed meczem. Dziala dokladnie tak samo jak karty na fitness.

Obie funkcje mozesz dopiero wylaczyc jak jestes w trakcie meczu. Inaczej nie bedzie dzialac. to chyba oczywiste...

Opublikowano

''Coś jest dzisiaj nie halo zagrałem możę z 8 meczy i nagle wyrzuca mnie do menu .

Ludzie opanujcie się spamujecie ciągle o tych samych problemach. Najpierw przeszukajcie temat a później możecie pisać jak nie ma rozwiązania. Pytam się dlaczego nie są dawane ostrzeżenia ? Jest totalny rozpizdziel w tym temacie i każdy pisze co mu się podoba.

Opublikowano

Mylisz pojecia. ;d Stamina (CTRL + F1/F2/F4/F5) nie dziala online. Fitness (F8) dziala i musisz to aktywowac przed meczem. Dziala dokladnie tak samo jak karty na fitness.

Obie funkcje mozesz dopiero wylaczyc jak jestes w trakcie meczu. Inaczej nie bedzie dzialac. to chyba oczywiste...

no ok ale czy overarl speed 99 to wszystko działa bo w grze tego nie czuje  w ogóle 

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

no ok ale czy overarl speed 99 to wszystko działa bo w grze tego nie czuje  w ogóle 

Uzyj tego na brazowych zawodnikach to poczujesz.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć dlaczego coinsy na xbox one są tak drogie ?? Nie działa tam trainer czy o co chodzi ? Proszę bez hejtu :p

A ja Cie proszę nie zadawaj tak głupich pytań.

Opublikowano

Pytam bo nie wiem ... nie mozesz odpowiedziec jesli wiesz ? ;)

Nie rozumiesz co się do Ciebie mówi ? To nie jest temat ta takie pytania. Jak jesteś dalej ciekaw odpowiedzi na swoje pytanie to załóż osobny temat. Przez takie osoby ja Ty jest 116 stron tematu i ciężko jest cokolwiek znaleźć.

Opublikowano

Uzyj tego na brazowych zawodnikach to poczujesz.

używam na złotych skład manchester city bez augero :) tylko na brązowych działa ? 

a i f4 działa raczej na online bo to konczy mecz ;)

coś mi sie buguje 6 graczy nie mam 99 ale jak z kimś idę grać to u niego 6 graczy ma 99+ mój manager

@Pawellek

b2e11e48e1f66af2he8.jpg
Opublikowano

To jest pytanie dot. trainera  -.- Czy działa on na XBOX ONE ? :)

Do Ciebie to jak do słupa się mówi. Jak umiesz czytać to zobacz pierwszą stronę i będziesz wiedzieć a jak dalej nie rozumiesz to już mogę poradzić tylko lekcje czytania za zrozumieniem.

Opublikowano

Do Ciebie to jak do słupa się mówi. Jak umiesz czytać to zobacz pierwszą stronę i będziesz wiedzieć a jak dalej nie rozumiesz to już mogę poradzić tylko lekcje czytania za zrozumieniem.

Znajdz mi na pierwszej stronie informacje czy działa na XBOX ONE ;]

Opublikowano

Znajdz mi na pierwszej stronie informacje czy działa na XBOX ONE ;]

Ja to zrobie bo juz widac, ze karol nie wytrzymuje cisnienia.

Trainer działa tylko z pełną wersją gry zakupionej na platformie Origin. 

Wiec nie ma trainerow na konsole, a przynajmiej ja nie widzialem aby ktos taki sprzedawal/udostepnial.

Uzytkownicy konsol moga chyba tylko zarabiac uzywajac autobuyerow. ;p Nie znam szczegolow, ale skoro cena jest jaka jest to chyba taki autobuyer milionow nie kosi. ;)

A co do spamowania to radze sie przyzwyczaic, moderacja to tu raczej raz na pol roku wejdzie, a zglaszanie postow nie daje praktycznie zadnych efektow. ;p

Opublikowano

W takim razie offtop

Sprzedajecie te coinsy i sprzedajecie tak jak ja a zastanawiał się ktoś tutaj w ogóle nad założeniem działalności gospodarczej jednoosobowej? I płacić podatki? bo te pieniądze które zarabiacie regularnie to jednak lewe dochody i jak skarbówka wleci na konto to może być kaplica. 

Siedzę w temacie od paru dni i powiem wam że może trzeba byłoby się zastanowić nad tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...