Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I jak tam przyjaciele :D ? Uspokoiła się sytuacja pana nadwrażliwego z przyciskiem "BAN" ?

Za trainera raczej nie dostaniesz bana, ale sprzedaj chociaż 300k to ban gwarantowany. Czasami nawet można dostać w trakcie przelewania coinów.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja właśnie nwm czy sprzedać 5mln bo tyle mam , czy zbierać już paczki na totsy otworzyć po premierze i sprzedać większą ilość :c

Sprzedaj SuperCoinsy.

Jak dadzą Ci bana, to i tak dadzą Ci hajs za wszystkie coinsy, u mnie tak zrobili.

Radziłbym Ci sprzedać tuż przed totsami, cena coinsów wzrośnie.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Czy to normalne, że po aktualizacji trainera nie mogę uruchomić fify jak trainer jest włączony w tle? Muszę wyłączyć trainera, odpalić grę i dopiero wtedy włączyć trainera 

Opublikowano

Czy to normalne, że po aktualizacji trainera nie mogę uruchomić fify jak trainer jest włączony w tle? Muszę wyłączyć trainera, odpalić grę i dopiero wtedy włączyć trainera 

Chodzi o nazwę pliku .exe od trainera. "Fifa Trainer.exe" zmień na samo "Trainer.exe" i zadziała. Jak odpalasz launchera od fify, a odpaliłeś już wcześniej trainera, to launcher wykrywa grę jako trainera bo w nazwie pliku występuje "FIFA".

Opublikowano

I jak tam przyjaciele :D ? Uspokoiła się sytuacja pana nadwrażliwego z przyciskiem "BAN" ?

Za trainera raczej nie dostaniesz bana, ale sprzedaj chociaż 300k to ban gwarantowany. Czasami nawet można dostać w trakcie przelewania coinów.

No tak ale widzę że już od tygodnia na allegro ludzie dzialają z coinsami. Parę dni po fali banów na PC 10k było za 1,90 :D a teraz wróciło do "normalności"  więc moze jest ok

No nic, w piatek za tydzien wystawie z 3mln i zobaczymy

Opublikowano

A ja mam problem z trainerem. Do dzisiaj było wszystko dobrze, śmignąłem 15 meczów na godzinę, poczekałem do nowej godziny, zagrałem 9 meczów, wszystko było ok i przy 10 meczu wywaliło mnie tak jakbym przekroczył limit. Poczekałem więc kolejną godzinę (nawet więcej) i nadal to samo. Zalicza mi porażki i wywala z FUT. Co się stało? Ma ktoś jakiś pomysł?

Pobranie nowej wersji trainera nie pomogło

Opublikowano

A ja mam problem z trainerem. Do dzisiaj było wszystko dobrze, śmignąłem 15 meczów na godzinę, poczekałem do nowej godziny, zagrałem 9 meczów, wszystko było ok i przy 10 meczu wywaliło mnie tak jakbym przekroczył limit. Poczekałem więc kolejną godzinę (nawet więcej) i nadal to samo. Zalicza mi porażki i wywala z FUT. Co się stało? Ma ktoś jakiś pomysł?

Pobranie nowej wersji trainera nie pomogło

Zrób ktoś FAQ bo przecież nie da się czytać tego samego co stronę. Poczekaj 24h i limit zniknie.

Opublikowano

Ale ja nie zagrałem 75 meczów w 24 godziny, a z tego co czytałem na pierwszej stronie to po takiej ilości jest limit i do tego po jego przekroczeniu do tej pory dostawałem po prostu 0 coinsów, a mecz był niezaliczony, a teraz zalicza mi porazki. No nic, mimo to poczekam i dzięki za odpowiedź

Opublikowano

Chodzi o nazwę pliku .exe od trainera. "Fifa Trainer.exe" zmień na samo "Trainer.exe" i zadziała. Jak odpalasz launchera od fify, a odpaliłeś już wcześniej trainera, to launcher wykrywa grę jako trainera bo w nazwie pliku występuje "FIFA".

Zadziałało, dziękuję :)

Opublikowano

A można jakoś zrobić żeby trainer cały czas działał w tle? bo jak przeloguje sie na 2 konto w fifie to trainer nie działa i musze relognąć trainera. 

Opublikowano

U mnie działa, gdy rozegram np dwa sezony, a potem jak rozłącza to pokazuje taki komunikat jakby mnie wyrzuciło z serwerów EA i zalicza porażkę. Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

U mnie działa, gdy rozegram np dwa sezony, a potem jak rozłącza to pokazuje taki komunikat jakby mnie wyrzuciło z serwerów EA i zalicza porażkę. Wie ktoś jak to naprawić?

Jesteś leniwy  i ciężko poszukać odpowiedzi w tym temacie  czy nie potrafisz czytać ze zrozumieniem tego co inni pisali na podobne przypadki ? Może za trudna jest obsługa trainera ? Poświęć trochę czasu i znajdź odpowiedź a zapewniam, że jest w tym temacie.

Opublikowano

Miał ktoś tak , że gdy odpalił trainera przed Fifą to mu się Fifa nie chciała uruchomić po naciśniećiu graj ? Ja tak mam i gdy odpalony jest trainer nie moge włączyć Fify

Opublikowano

Miał ktoś tak , że gdy odpalił trainera przed Fifą to mu się Fifa nie chciała uruchomić po naciśniećiu graj ? Ja tak mam i gdy odpalony jest trainer nie moge włączyć Fify

Oj ludzie ludzie... nawet wam się nie chce jedną strone wstecz przeskoczyć

Trzeba podawać wszystko jak na tacy.

Opublikowano

Up dziękuje za odpowiedź

Możecie mi powiedzieć jakim cudem wychodzicie z draftu na 0 lub na + ja pierwsze zwycięstwo w drafcie i jestem ostro na -  kontrakty na rynku sprzedajecie ?

Zagrałem kolejny draft i zaś na - jakim wy cudem cały czas wychodzicie na + albo przynajmniej na 0 bo bardzo mnie to zastanawia ? Czekacie aż kontrakt wam zejdzie za 700 każdy czy jak ?

Opublikowano

Czyli wychodzi na to że zacząłem trainerować w najgorszym możliwym momencie .. Bo jak widziałem z początku to ludzie pisali , że ładne sumy z drafta wyciągają a teraz to już kilka razy na - wyszedłem . I nie wiem jakim cudem mam wychodzić po 100 k dziennie na + tak jak tutaj piszą więc obecnie chyba lepsza metodą jest granie w 1 lidzę i zwykłe zarabianie coins ale co z tego jak teraz są limity więc kroci nie zarobię .. A wy na jakiej zasadzie działacie ?

Na prawdę nie polecam grać w draft teraz zdobyłem paczkę za 50 k z której i tak wychodzę na - więc ja na prawdę nie wiem jakim cudem zarabiacie dziennie po 200-300 k tak jak piszecie skoro ja z 5 draftów za każdym razem jestem na - także ciekawa sytuacja .

Opublikowano

Drafty opłacały się tylko na początku, wtedy jak jakiś Mirallas był wart kilkanaście tysięcy. Teraz jak nie trafisz topowego zawodnika to w najlepszym przypadku wyjdziesz na minus (pod warunkiem, że dropnie ci fajne paczki)

Opublikowano

Czyli tradycyjnie zacząłem trainerować w najgorszym możliwym momencie i na draftach zbytnio nie zarobię a szkoda ;//  Mimo wszystko dziś z tych draftów troche na + ale śmieszne że gdy wypada mi taki Lewandowski to ledwo na + 20 k jestem ^^ Lepiej już te paczki zatrzymać na totsy ..

Opublikowano

Mam pytanie , jak myślicie czy trainer będzie działał odrazu na początku FIFY 17?

Ja Wam powiem ze jak zagram srednio 60 meczy dziennie na draftach , to mniej więcej w tydzien jestem w stanie wyciągnąc 1mln coins na PC . Ale jest masakra

2x Ibrahimovic w tym tygodniu który wart 70k....

Opublikowano

No to musisz mieć sporo szczęścia u mnie to jedynie dziś coś wychodzi bo Lewandowski i Vardy Inform . Wole chyba jednak męczyć tą 1 ligę pewny zysk a aktualnie i tak ciekawych kart nie ma w stylu informów.

Może mi ktoś powiedzieć ile braliścię za 100 k od firmy skupującej coinsy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...