Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te bany to większość nie za samo trainerowanie tylko za sprzedaż później tych coinsów?

Powiem tak EA rygorystycznie przestrzega handlu coinsami, jeśli zamierzasz trainerować i sprzedawać coinsy to na 99% stracisz konto natomiast jak używasz trainera i nie sprzedajesz to spada o połowę ryzyko na dostanie bana.

Opublikowano

Ja tam traineruje, sprzedałem 2 lub 3 razy coinsy i nic.

Dwa lub trzy to tyle co nic, można powiedzieć, że nie zaliczasz się do handlarzy coinsami i tym samy ryzyko bana jest mniejsze ale zawsze jest możliwe.

Opublikowano

Witam , mam kilka pytań do osoby które korzystają z lets futa prosiłbym  o wiadomość pw najlepiej z jakimś kontaktem lub coś , z góry dziękuje :) . Btw co do banów to ostatnio firmy którym sprzedaje coinsy od początku fify zaczęły bardziej uważać , bo pobanowali i banują im na bieżąco konta . Ja mam 6 kont od początku fify sprzedałem ok.100mln coinsów i żadnego bana jeszcze nie dostałem ( Co najśmieszniejsze , kiedyś dzwoniłem do pomocy na EA , bo mi się draft zbugował . Pracownik to naprawił , ale kkończąc rozmowe powiedział , że coś dużo mam meczy wygranych , odparłem że często gram w fife a miałem wtedy tam staty 5k/0/0  xD )

Opublikowano

Mam problem z trainarem, zauważyłem że jak głupi zapisuje logi do folderu logs. Nabił 46GB :) Robi to z uporem maniaka mordując ssd.

Opublikowano

Mam problem z trainarem, zauważyłem że jak głupi zapisuje logi do folderu logs. Nabił 46GB :) Robi to z uporem maniaka mordując ssd.

Pewnie zostawiles trainera z wlaczonymi funkcjami, a fifa byla wylaczona i nabilo errory. ; d

I tak mialem to usuwac w nastepnym update wiec easy.

Opublikowano

Tak dokładnie, przy przełączaniu kont to się robi jak fifa jest wyłączona. Wykorzystuje nawet ładnie 4 rdzenie :P. Zrobiłem na razie folder  tylko do odczytu i jest spokój.

Bym się nie połapał jakby mi na kompie do trainerowania dysk się nie skończył i fife swapa zabrakło bo tam tylko 2GB ramu jest :).

Opublikowano

wydaje mi sie albo fala banów minęła?? ktoś miał bana w ostatnie 2 dni? czas chyba zacząć na nowo zabawe ;D napissali Wam cokolwiek na maila odnośnie tych banów? ja sie nie doczekalem jakiegokolwiek wyjasnienia a nawet kontaktowalem sie z infolinią...

Opublikowano

wydaje mi sie albo fala banów minęła?? ktoś miał bana w ostatnie 2 dni? czas chyba zacząć na nowo zabawe ;D napissali Wam cokolwiek na maila odnośnie tych banów? ja sie nie doczekalem jakiegokolwiek wyjasnienia a nawet kontaktowalem sie z infolinią...

Nie minęła, dziś dostałem bana i to już moje 5 konto zbanowane w tej fifie. Nie wiem jak niektórych z tego forum omijają bany, chyba tylko ja mam taki niefart.

Opublikowano

3 z 4 kont zbanowali mi wczoraj :(((( . Tak więc coś ruszyło xD Dziwne , ze nie zbanowali mi konta gdzie ładowałem fp , przypadek ? Nie sądze . Btw wie ktoś gdzie najtaniej można kupić nową fife ? cd kej najlepiej

Opublikowano

Bany dostaliście za treinera czy za sprzedawanie, bo to jest dość istotne.

Bany są dawane głównie za sprzedaż coins, tak jak pisałem wcześniej, że jak ktoś sprzedaje to na 99% dostanie bana a jak tylko traineruje to niekoniecznie.

Opublikowano

No i ja bana dostałem.

Firma pisała, że jak przenosiła połowę kwoty to zbanowali.

Czyli za sprzedaż coinsów.

Spróbuję się odwołać.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Witam!

Mam takie pytanie bo mi się draft zbugował i nie mogę wybrać zawodników mam tylko pustą formację. Czy jak zadzwonie do EA żeby mi go odbugowali a mam 3600 wygranych meczów to wejdą mi na konto ?

Opublikowano

A najlepsze jest to że Fifa 16 będzie dostępna od 19 kwietnia w Origin Access.

Abonament Origin Access zakupić możecie tylko w cenie 14,99 zł miesięcznie.

Czyli cena coinsów spadnie do poziomu absurdu. Jak za 15 zł będzie można sobie mieć fifę i trainerować. 

Opublikowano

Ea trololo specjalnie pobanowali a teraz promo a co do access to jak tam wyłapiesz bana to papa drugi raz nie kupisz. Chyba że masz nieograniczony dostęp do kart kredytowych i danych osobowych :)

Opublikowano

Ea trololo specjalnie pobanowali a teraz promo a co do access to jak tam wyłapiesz bana to papa drugi raz nie kupisz. Chyba że masz nieograniczony dostęp do kart kredytowych i danych osobowych :)

To drugi raz kupisz z paypala. Z ruskiego vpn'a pewnie kosztuje to 7zł.

Opublikowano
Update - 1.0.1.1

CHANGELOG:

- Nowy autoupdater

- 10 000 000 $ transfer budget oraz pozostale cheaty do trybu kariery od teraz znajduja sie pod przyciskiem "Career mode cheats"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...