Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Dziekujemy za zainteresowanie. Przykro nam ale nie mozesz uzyskac dostepu do opcji sieciowych EA z powodu ograniczenia wiekowego" 

To też jest ban czy jakiś bug gry?

Edit ok to chyba ban bo web app tez nie działa ;d no nieźle! czas na tydzien wolnego bo gorąco się robi :P 

Nie, to nie ban. 

Też tak miałem, za drugim włączeniem fify było już ok.

W przeszłości tez tak miałem tylko teraz już nawet po kilkunastu razach nie działa a jak wchodze na Webapp to wyskakuje cos takiego http://screenshot.sh/mE7UcnQt8uFX0 w takim razie sam juz nie wiem. Poczekam do jutra

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Dziekujemy za zainteresowanie. Przykro nam ale nie mozesz uzyskac dostepu do opcji sieciowych EA z powodu ograniczenia wiekowego" 

Edit ok to chyba ban bo web app tez nie działa ;d no nieźle! czas na tydzien wolnego bo gorąco się robi :P 

Nie, to nie ban. 

Już pisałem w tym temacie, jedną stronę wcześniej, że to jest BAN. Email przyjedzie jutro lub za kilka dni i będziesz miał dokładnie opisane za co dostałeś.

Jest fala banów od 2 dni i jak ktoś jeszcze nie dostał to pewnie niedługo dostanie a jak będzie miał szczęście to go ominie i poczeka do następnej i wtedy już na pewno nie minie.

Opublikowano

Nie, to nie ban. 

Już pisałem w tym temacie, jedną stronę wcześniej, że to jest BAN. Email przyjedzie jutro lub za kilka dni i będziesz miał dokładnie opisane za co dostałeś.

Jest fala banów od 2 dni i jak ktoś jeszcze nie dostał to pewnie niedługo dostanie a jak będzie miał szczęście to go ominie i poczeka do następnej i wtedy już na pewno nie minie.

Tak, jest to ban, skoro ja miałem identyczny komunikat, a na drugi dzień już mogłem normalnie wejść..  xD

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Nie, to nie ban. 

Tak, jest to ban, skoro ja miałem identyczny komunikat, a na drugi dzień już mogłem normalnie wejść..  xD

Chyba wiem co mówię, jak osobiście dostałem 4 bany od premiery z takim komunikatem. Widocznie coś innego miałeś

Opublikowano

No i jest ;D Account Banned

http://screenshot.sh/oB458MnlEuvCs

Haha no nieźle pierwszy ban od początku fify :D mogli chociaż uprzedzić to bym screena zrobił bilansu 11tys na plus !

Miałeś szczęście, że pierwszy ban ja miałem już miesiąc po premierze. Pierwsza fala 2 konta zbanowane, druga fala także dwa konta i teraz jest trzecia i czekam na ban lub szczęście, że ominie :)

Opublikowano

Cały czas banują ja tam sobie kupuje nowe konta ^^ Na ps4 też poleciało jedno i już mam nowe, Ea to młotki są, pewnie jakiś admin z okresem przysiadł i banuje.

Opublikowano

Cały czas banują ja tam sobie kupuje nowe konta ^^ Na ps4 też poleciało jedno i już mam nowe, Ea to młotki są, pewnie jakiś admin z okresem przysiadł i banuje.

No ja też kupie nowe :D Znudzi się mu i wszystko wróci do normy

Co prawda milion coinsów poszło sie walić, ale odrobi się. 

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to co niespełna 2 miesiące banują czyli teraz wychodzi, że mogą być bany w maju przed wyjściem TOTS, zapowiada się ciekawie :)

Opublikowano

Mógłby ktoś napisać jak się zmienia wersję gry na angielską, żeby działał autotrainer z letsfuta? Pytam się już któryś raz, ale nie otrzymałem odpowiedzi, bardzo proszę tym razem o odpowiedź.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem to co niespełna 2 miesiące banują czyli teraz wychodzi, że mogą być bany w maju przed wyjściem TOTS, zapowiada się ciekawie :)

Tu nie ma zadnej reguly. W fifie 14 tez niby banowali jak ktos przekroczyl te 100tys dziennie, a tak nie bylo. Banuja kiedy im sie chce i tyle. Ja bym tu zadnego wzoru nie szukal. ;)

Opublikowano

Tu nie ma zadnej reguly. W fifie 14 tez niby banowali jak ktos przekroczyl te 100tys dziennie, a tak nie bylo. Banuja kiedy im sie chce i tyle. Ja bym tu zadnego wzoru nie szukal. ;)

Chodzi mi o FIFĘ 16 i o fale banów. Napisałem jak to wygląda na tą chwilę

Opublikowano

Z tego co zauważyłem sami prosicie się o bany. Na 20 kont jakoś ani jedno nie zostało mi zbanowane. Z drugiej strony bardzo dobrze, może zastanowicie się jak będziecie wystawiać coiny po 0.50 groszy :) 

Opublikowano

Z tego co zauważyłem sami prosicie się o bany. Na 20 kont jakoś ani jedno nie zostało mi zbanowane. Z drugiej strony bardzo dobrze, może zastanowicie się jak będziecie wystawiać coiny po 0.50 groszy :)

Tak, na pewno bany są dlatego że ktoś sprzedaje coinsy taniej a ktoś drożej :D

Opublikowano

Z tego co zauważyłem sami prosicie się o bany. Na 20 kont jakoś ani jedno nie zostało mi zbanowane. Z drugiej strony bardzo dobrze, może zastanowicie się jak będziecie wystawiać coiny po 0.50 groszy

Poczekasz na swoją kolej, zobaczymy kto się będzie śmiał jak 20 kont zostanie zbanowanych :). Kończymy temat o banach bo wiadomo o co chodzi i nie ma sensu drążyć dalej tematu o tym samym i  tak już 70 % może i więcej postów w tym temacie jest o niczym nie dotyczących w ogóle tematu i tym samym piszących przez ludzi ( dzieci), którzy nawet nie potrafią użyć opcji szukaj lub po prostu nie chce i się szukać i piszą nowe posty ( moderator chyba przespał 100 stron tematu)

Opublikowano

Nic takiego nie napisałem, musisz poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem :) Nabijcie znowu 7000 meczy i potem dziwcie się że dostaliście bana :) 

Opublikowano

Nic takiego nie napisałem, musisz poćwiczyć czytanie ze zrozumieniem :) Nabijcie znowu 7000 meczy i potem dziwcie się że dostaliście bana :)

Muszę wtrącić się po raz koleiny, to nie ja odpowiedziałem na Twój post ale z tego co widzę to dałeś taką sugestię do myślenia, że jak ktoś wystawia tanio czyli częściej sprzedaje to ma większą szansę na wyłapanie bana, więc twoja odpowiedź jest nie na miejscu i może To Ty powinieneś zastanowić się czy dobrze rozumiesz co piszesz ( bez urazy).

Opublikowano

Cześć, mam 500k dzięki trainerowi.Chcę dalej nabijać coinsy aż do wyjścia totsów. Jak myślicie w jakich zawodników zainwestować 500k  by później z małą stratą je sprzedać? Słyszałem że ea często zeruje coinsy więc chciałbym tak sobie coinsy zachować aż do totsów.Po prostu się boje że będę w maju bez coinsów.

Opublikowano

Cześć, mam 500k dzięki trainerowi.Chcę dalej nabijać coinsy aż do wyjścia totsów. Jak myślicie w jakich zawodników zainwestować 500k  by później z małą stratą je sprzedać? Słyszałem że ea często zeruje coinsy więc chciałbym tak sobie coinsy zachować aż do totsów.Po prostu się boje że będę w maju bez coinsów.

Jakiś masz problem z trainerem bo Twój post nijak ma się do tego tematu ? Proponuję włączyć myślenie i założyć osobny temat odpowiedni do Twojego pytania i chciałbym aby moderator w końcu zaczął dawać ostrzeżenia za takie posty bo jest burdel w tm temacie i jak ktoś jest nowy nie nie będzie przewalał 113 stron by znaleźć odpowiedz i będzie pisał kolejne posty i tak w koło. Dzięki

Opublikowano

trainerujecie dalej czy daliscie sobie przerwe w zwiazku z banami? Ja zamierzam za dwa trzy dni kupic na nowo 2 sztuki fify i trainerowac dalej. Nie wiecie gdzie aktualnie mozna kupic najtaniej fife? najlepiej do 70-80zł

Opublikowano

trainerujecie dalej czy daliscie sobie przerwe w zwiazku z banami? Ja zamierzam za dwa trzy dni kupic na nowo 2 sztuki fify i trainerowac dalej. Nie wiecie gdzie aktualnie mozna kupic najtaniej fife? najlepiej do 70-80zł

Ja sobie robie przerwe do piątku ;)  Fifka na allegro jest za 90zł (kupiłem 2 sztuki wiec potwierdzam ze normalna nowa gra, key przychodzi w 5min na pocztę) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...