Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, jak wiecie jest teraz turniej urodzinowy FUT. Oczywiście wszystko wygrałem trainerem ale za 1 razem nie dostałem strojów.Postanowiłem 2 raz zagrać i tym raz też nie dostałem nagrody 7k. Można to jakoś naprawić?

Opublikowano

Mam problem, jak wiecie jest teraz turniej urodzinowy FUT. Oczywiście wszystko wygrałem trainerem ale za 1 razem nie dostałem strojów.Postanowiłem 2 raz zagrać i tym raz też nie dostałem nagrody 7k. Można to jakoś naprawić?

TRAINER NIE DZIAŁA NA TURNIEJE, ILE MOŻNA MÓWIĆ?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Musisz sam wygrać finał ile razy trzeba pisać. Dzisiaj znowu się mi limit zalockował na jednym koncie, głupi letsfut napierdzielał dnfy jak myłem głowę ehh :/ Tera czekaj z 6h.

Opublikowano

Ja też chyba kupie tego letsfuta , tylko mam pytanie czy za aktualizacje pobieraja oni dodatkową oplate ? I czy ten lets fut odpowiada na pytanie z dodawania bo czasem to wyskakuje , oraz czy loga na kilka kont ? bo posiadam 6 kont 

Opublikowano

Oho poleciał pierwszy banik na konto, miałem około 8k meczów da się jakoś odwołać :D?

i jaki masz komunikat jak wchodzisz w fife?? ja wchodze dzis w gre a tam komunikat "Dziekujemy za zainteresowanie. Przykro nam ale nie mozesz uzyskac dostepu do opcji sieciowych EA z powodu ograniczenia wiekowego" dziwne skoro od grudnia bylo wszystko okey

prosze o pomoc jak to rozwiazac

Opublikowano

Oho poleciał pierwszy banik na konto, miałem około 8k meczów da się jakoś odwołać :D?

i jaki masz komunikat jak wchodzisz w fife?? ja wchodze dzis w gre a tam komunikat "Dziekujemy za zainteresowanie. Przykro nam ale nie mozesz uzyskac dostepu do opcji sieciowych EA z powodu ograniczenia wiekowego" dziwne skoro od grudnia bylo wszystko okey

prosze o pomoc jak to rozwiazac

Sorry, this account is not able to access the FUT Web App due to an account ban a na  fifie Thank you for your interest were sorry but you are not eligible to use eas obline featuers due to and age restriction

Opublikowano

to nie wiem czy jest ban bo na mailu nie mam zadnej informacji od EA o banie. Jak dadza bana to zawsze byl komunikat serwery EA sa niedostepne. Spróbuj ponownie pozniej...

Opublikowano

Tak wygląda ban od admina czy tam ręczny :) Co do letsfuta to nie loguje sam i nie wpisuje kodu, z tym że kod nie wyskakuje jak się ma kilka kont. Wrażliwy też jest na paletę kolorów, np musi być pełne rgb i bez żadnych zmian w sterowniku. Opłat za updaty nie ma a  najlepiej sobie scrackować :)

Opublikowano

Mozna jakos zdjac tego recznego bana w help.ea cos nasciemniac ze zdejmą? podkresle ze nie dostalem na maila zadnej informacji o ewentualnym banie. Widze ze sie ostatnio wzieli za trainerowcow...

Opublikowano

Mozna jakos zdjac tego recznego bana w help.ea cos nasciemniac ze zdejmą? podkresle ze nie dostalem na maila zadnej informacji o ewentualnym banie. Widze ze sie ostatnio wzieli za trainerowcow...

To jest BAN i nic już nie zrobisz. Email przychodzi z opóźnieniem, dostaniesz go dziś albo jutro, max 3dni. Ja mam już 4 konta zbanowane. Jeśli ktoś myśli, że bezkarnie będzie trainerować to się myli bo w w tej fifie EA często banuje.

Opublikowano

Chyba EA zaczęło banowanie 2 miesiące temu. Bo od premiery fify przez parę miesięcy można było trainerować do woli.

Nie od 2 miesięcy tylko to jest już 3 fala banów od premiery. Pierwszego bana dostałem jak miałem 700 meczy rozegranych to chyba miesiąc po premierze.

Opublikowano

"Dziekujemy za zainteresowanie. Przykro nam ale nie mozesz uzyskac dostepu do opcji sieciowych EA z powodu ograniczenia wiekowego" 
To też jest ban czy jakiś bug gry?

Edit ok to chyba ban bo web app tez nie działa ;d no nieźle! czas na tydzien wolnego bo gorąco się robi :P 

Opublikowano

"Dziekujemy za zainteresowanie. Przykro nam ale nie mozesz uzyskac dostepu do opcji sieciowych EA z powodu ograniczenia wiekowego" 

To też jest ban czy jakiś bug gry?

Edit ok to chyba ban bo web app tez nie działa ;d no nieźle! czas na tydzien wolnego bo gorąco się robi :P 

Nie, to nie ban. 

Też tak miałem, za drugim włączeniem fify było już ok.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...