Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Limit jest ten sam w kazdym trybie. Wiec jak go przekroczysz w sezonach to nie mozesz grac ani draftow, ani nawet zadnego trybu FUT dla jednego gracza, bo tez bedzie wywalac.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie dotyczące tego auto-trainera, czy jest możliwość kupna od Rosjan, płacąc przelewem z Polskiego banku lub np. paypalem bez podawania nr dowodu osobistego itp?

Opublikowano

Najlepiej zapytaj u źródła. ;)

Tylko nie wiem czy gosciu jest into angielski, bo jak do niego napisalem to nie dostalem odpowiedzi, a po rusku nie umiem. 

Opublikowano

Chłopaki, ewentualny ban jest na ip, czy na konto? Mogę sobie w razie bana kupić nową fife i bezproblemowo grać?

Ban jest na konto.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Chcialbym sprobowac tego autotrainera tylko nadal mam problem, zeby zmienic wersje jezykowa gry to wystarczy na starcie fify zmienic jezyk? Bo kiedy chce zmienic we wlasciwosciach gry to mam wybrania tylko rosyjski i polski.

Opublikowano

Koledzy cziterzy, mam pytanie. Soreczki, że kolejne, ale jestem laikiem w tych sprawach. Elegancko sobie czituje, oszukuje, traineruje, zagrałem 11 meczów (więc 4 brakowało do limitu, co nie?) no i przy 12 meczu mnie wywala z FUT. Wbijam z powrotem, a tutaj wyskakuje mi jakieś działanie xD 50+99 = ? i musiałem wpisać wynik żeby z powrotem wbić do FUTa. I teraz pytanie - czy to jest standardowy proces i tak się zdarza? czy przesadzam z czitowaniem i już interesuje się mną policja? Co teraz? odpuścić na trochę czy łoić mecze dalej elegancko?

No i jeszcze robię sobie taki myk, że na swoje prawilne konto, na którym gram jak uczciwy i szanowany człowiek, przelewam sobie co jakiś czas po 10 - 20 tys. żetonów z konta, na którym czituję to jest duży przypał? Skupuję zawsze złote karty. W ogóle planuję se kupować jakieś tanie ify i kupować je z drugiego konta po prawie maksymalnej cenie - chyba wtedy mniejsze ryzyko, że policja i EA się pokapują, nie?

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź bardziej doświadczonych kolegów

Opublikowano

Koledzy cziterzy, mam pytanie. Soreczki, że kolejne, ale jestem laikiem w tych sprawach. Elegancko sobie czituje, oszukuje, traineruje, zagrałem 11 meczów (więc 4 brakowało do limitu, co nie?) no i przy 12 meczu mnie wywala z FUT. Wbijam z powrotem, a tutaj wyskakuje mi jakieś działanie xD 50+99 = ? i musiałem wpisać wynik żeby z powrotem wbić do FUTa. I teraz pytanie - czy to jest standardowy proces i tak się zdarza? czy przesadzam z czitowaniem i już interesuje się mną policja? Co teraz? odpuścić na trochę czy łoić mecze dalej elegancko?

No i jeszcze robię sobie taki myk, że na swoje prawilne konto, na którym gram jak uczciwy i szanowany człowiek, przelewam sobie co jakiś czas po 10 - 20 tys. żetonów z konta, na którym czituję to jest duży przypał? Skupuję zawsze złote karty. W ogóle planuję se kupować jakieś tanie ify i kupować je z drugiego konta po prawie maksymalnej cenie - chyba wtedy mniejsze ryzyko, że policja i EA się pokapują, nie?

Pozdrawiam i liczę na odpowiedź bardziej doświadczonych kolegów

xD  xD  xD

Co policja ma do tego? :v

Najwyżej zbanują Cię na konto, czyli EA Cię zbanuje, policja w takie rzeczy się nie miesza :v

Tak, te obliczanie to jest standardowy proces i występuje u każdego, kto zrobił za dużo czynności na raz. To jest bezpieczne.

Opublikowano

albert

Letsfuta masz dopisanego do komputera jest aktywacja. Więc ze sprzedażą będziesz miał problem, bo pewnie będzie trzeba do nich pisać że zmieniłeś komputer itp. 

Opublikowano

Hwid można resetować raz w miesiącu a bana pewnie dostał bo sprzedawał. Jak się sprzedaje coinsy to lecą wszystkie konta, to które nie traineruje też, wystarczy że się na nie coinsy przelewało.

Opublikowano

no ale sprzedawałeś czy nie? bo mogłeś tylko taki powód w powiadomieniu dostać, w końcu sprzedaż to też oszustwo. Dlatego tak pytam, bo ja jedynie na własny użytek sobie oszukuję i mam nadzieję, że to zmniejsza prawdopodobieństwo bana. Znaczy przelewam sobie na drugie konto, ale to bardzo powoli i to nie codziennie i nie używam w ogóle innych kart niż złotych, a w zasadzie to same IFy - myślę, że wtedy prawdopodobieństwo bana maleje. 

Opublikowano

W sumie to jest wieksza szansa na bana w ten sposob, bo oprocz bana za samego trainera mozesz dostac za sprzedaz na 1 koncie i za kupno na 2 koncie

Opublikowano

Witam, dostajecie nagrody trainerujac za ten puchar na 7 lecie fut? Bo mi jak wygrywam to nie przyznaje nagród.

Było już mówione, trainer nie działa w turniejach.

Opublikowano

W sumie to jest wieksza szansa na bana w ten sposob, bo oprocz bana za samego trainera mozesz dostac za sprzedaz na 1 koncie i za kupno na 2 koncie

A propos kupowania żetonów to to nie jest tak, że za pierwszy raz jest ostrzeżenie i wyzerowanie żetonów na koncie, a dopiero za drugim razem ban?

Opublikowano

Ale jesli zauwaza, ze caly czas coinsy szly z 1 konta i to w dodatku z takiego gdzie byl uzywany trainer to wydaje mi sie ze moze byc ban bez ostrzezenia.

Opublikowano

no jak? w końcu po coś jest ten regulamin

no ale trzeba brać poprawkę na to, że to tylko EA, więc wszystko jest możliwe. W każdym razie liczę na to, że będą trzymać się własnego regulaminu i ewentualnie ostrzeżenie plus wyzerowanie monet, za które i tak kupię zawodników

Opublikowano

Mnie zbanowali wszystkie, w dupie mają czy sobie trainerowałeś czy nie, były tranzakcje i leci ban na każde powiązane.

Co do pucharów to finał o ile dobrze pamiętam trzeba wygrać samemu.

Opublikowano

Ja dostałem jakiś czas temu bana na 2 z 5 kont, we wszystkich przelewałem coinsy na jedno gdzie sprzedawałem. Więc wszystkie konta były powiązane z jednym które zostało zbanowane. A nie wszystkie zostały zbanowane tylko konto na którym sprzedawałem coinsy i jedno z którego przelewałem. Pozostałe trzy działają do dzisiaj i trainerują. 

Więc haka3l jest różnie.

Opublikowano

Wszystko jest w porządku z trainerem? Bo nie działa, wywala mnie z futa za każdym razem (w lidze). Mam najnowszą wersję, fify również.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...