Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przekroczył ktoś z was 10tys meczy na trainerze ;d? bo ja dzisiaj hahaha

Ale że na jednym koncie czy na kilku ?

Na jednym! na wszystkich to mam koło 25tys

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy będzie kiedyś możliwość dodania opcji, żeby trainer automatycznie wygrywał nam mecze? tzn. że  nie będziemy musieli rozgrywać meczy tylko trainer będzie za nas grał mecze nawet jak nie będziemy używać fify.

Opublikowano

Czy będzie kiedyś możliwość dodania opcji, żeby trainer automatycznie wygrywał nam mecze? tzn. że  nie będziemy musieli rozgrywać meczy tylko trainer będzie za nas grał mecze nawet jak nie będziemy używać fify.

Moze kiedys bedzie, ale jakoś mi sie z tym nie spieszy. A pixelboty juz sa, mozna cos takiego bez problemu u ruska dostac za 8,52 $ za 30 dni albo nawet za darmo jak jestes bardziej kumaty. ^^

Opublikowano

Moze kiedys bedzie, ale jakoś mi sie z tym nie spieszy. A pixelboty juz sa, mozna cos takiego bez problemu u ruska dostac za 8,52 $ za 30 dni albo nawet za darmo jak jestes bardziej kumaty. ^^

Poświęć chwilę czasu i zrób Ty takie coś. :) 

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Podstawy podstaw wiedzy z programowania i można zrobić program bezbłędnie działający (kod wygląda nie najlepiej , ale działa idealnie ) :P na internecie nawet na tym forum znajdziesz kluczowe funkcje . Wszystko sie pisze w jezyku autoit.

Opublikowano

ja mam dużo meczy też około 5tyś :) A gdzie znajduje się temat żeby napisać że skupuje monety?  Bo nie mogę tego handlu znaleźć 

Opublikowano

Na turniej św patryka cena piłkarzy zdrożeje co nie ? Bo zostawiam sb co lepszych zeby drozej sprzedać . Pyt dot. trainera czy można rozegrać nim turniej online/offline ?

Opublikowano

Na turniej św patryka cena piłkarzy zdrożeje co nie ? Bo zostawiam sb co lepszych zeby drozej sprzedać . Pyt dot. trainera czy można rozegrać nim turniej online/offline ?

Niestety, w turniejach wygranych meczy nam nie zalicza :/

Opublikowano

Witam Pawellek mam sprawę  jak jest Fifa 16 Trainer i dokument settings i piłkarz np. Player17=Karim Benzema-165153-IF-89-86-90-83-87-26-82-243-18-true    to skąd wiesz że 18-true to Francja bo jak chcę se zmienić na np. Irlandia to z skąd wiedomo jaki to będzie numer Reprezentacji ?  

skąd wiesz że 18-to Francja z jakiej stronki ??? bo na http://sofifa.com/ nie ma jest tylko ID piłkarzy 

Opublikowano

Siemano, mam prośbę do szanownych panów trainerów. To będzie trochę... no może bezczelne nawet, ale co mi tam. Czy jest szansa na to żebyśmy się zmówili na jakiś draft i wy byście mieli z tego zysk i ja. Oczywiście prośbę kieruję do tych, którzy strzelają samobóje. Albo nawet inaczej - jak któryś z was by grał jakiś draft to niech da znać, jeśli może, a ja sobie na tym skorzystam. Wiem, że dopiero się zarejestrowałem, ale nie jestem z tej słynnej policji xdd po prosty tak se pomyślałem, że skoro i tak trainerujecie, to może byście pomogli i mi - ja wygrywam draft i wy. 

Opublikowano

Siemano, mam prośbę do szanownych panów trainerów. To będzie trochę... no może bezczelne nawet, ale co mi tam. Czy jest szansa na to żebyśmy się zmówili na jakiś draft i wy byście mieli z tego zysk i ja. Oczywiście prośbę kieruję do tych, którzy strzelają samobóje. Albo nawet inaczej - jak któryś z was by grał jakiś draft to niech da znać, jeśli może, a ja sobie na tym skorzystam. Wiem, że dopiero się zarejestrowałem, ale nie jestem z tej słynnej policji xdd po prosty tak se pomyślałem, że skoro i tak trainerujecie, to może byście pomogli i mi - ja wygrywam draft i wy. 

nie ośmieszaj się kolego, nie idzcie na to ;) gośc chce zyskać bez ryzyka a jeszcze może napisać ticketa na was heh

Zresztą jak ktoś traineruje na drafcie to watpie zeby miał czas dać komuś żerować ;) 

Opublikowano

OK dzięki a jest jakaś metoda na Kontrakty piłkarzy ??? żeby było jak np. Kondycje Fitness to działa albo metoda na tworzenie kopi kart piłkarzy lub kary trenerów albo piłek zawodników może  DUPLICATION duplikat ??? tak jak tu https://www.youtube.com/watch?v=5czpEDJZhH0 tylko to jest na PS4 chyba lub 3      ???

Nie mam nic na kontrakty.

Opublikowano

Jestem troche zielony w tych sprawach, moze ktos wyjasnic co to jest ten pixelbot? I jeszcze jedna wielka prosba gdzie mozna znalezc cos do automatycznego trainera?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngfcpo

W tym przypadku pixelbot to program ktory skanuje ekran (lub tez tylko okno gry) w poszukiwaniu określonych pixeli. Dzieki temu dosyc latwo mozna zautomatyzowac taki proces jak chocby trainerowanie.

Aktualnie - jak juz wczesniej wspominalem - sa 2 autotrainery ktore dzialaja w ten sposob:

LetsFUT - http://www.letsfut.com/ - Stworzony przez dwoch panow z Indii.

Wymagana Angielska wersja jezykowa gry.

18.99$/miesiac za bota ktory dziala w sezonach online
18.99$/miesiac za bota ktory dziala w draftach online
25$/miesiac za bota ktory dziala i w drafcie i w sezonach.
- UltimateBuddy - http://ultimatefifa.ru/ - Stworzony przez jednego goscia z Ukrainy.

Wymagana Rosyjska wersja jezykowa gry.

7.86$/30 dni za bota ktory dziala w drafcie i sezonach.

Radze samodzielnie sprawdzic podane przeze mnie informacje, bo moge sie mylic.

Oba stworzone w skryptowym jezyku programowania zwanym AutoHotkey.

Widzialem jeszcze kilka innych autotrainerow, ale wszystkie wygladaly na po prostu rekompilowany kod jednego ze wczesniej wspomnianych programow.

Gotowych crackow radze unikac, bo maja dolaczone rozne niespodzianki typu Keyloggery.

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie, a ty nie zrobilbys takiego automatyczngo, rowniez za dodatkowa oplata? Jednak jak cos robiles to zawsze wszystko bylo pieknie czy to w normalnej w fife czy w fife world jak bylo by pawellek to wszystko git :D

Opublikowano

@Pawellek

A więc jak widzisz, są chętni na autotrainera :) To by była całkiem inna bajka, niż zwykły.

Pomyśl nad tym poważnie, i poszperaj coś takiego do fify 17 :)

Opublikowano

Zacząłem trainerować  i zargałem 3 mecze w sezonach i 4 w drafcie i teraz nigdzie nie chce mi znaleźć przeciwnika. Zna ktoś przyczynę?

EDIT: Ok, naprawiło się, ale mam kolejne pytanie. Czy mecze w drafcie zaliczają się do dziennego limitu w sezonach online? Jak zagram, np. te 10-15 meczów w sezonach i zacznie mnie wyrzucać, to draft też będzie zablokowany czy mogę grać? 

Pozdrówki, liczę na odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...