Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SlavesCity

O, to gratuluje w takim razie :) Chyba tylko ja nie mam szczęścia do tych paczek. Mam wrażenie, że nawet jak otworzyłbym ich 1000 to i tak bym tota nie trafił :D

Wiesz. Miałem 1 mln 260k, zrobiłem drafty na poniżej 800k, otworzyłem wszystkie paczki i na koncie miałem 1 mln 10k, więc 250k w plecy.

Więc jak widzisz, nie zawsze jest się na +.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Jest ktos tu kto uzywa letsfuta i moglby opisac jego wszystkie funkcje tutaj lub na priv?

Chętnie pomogę Ci na priv, jak masz o coś pytanie to napisz. Używam go już drugi miesiąc

Opublikowano

@SlavesCity

O, to gratuluje w takim razie :) Chyba tylko ja nie mam szczęścia do tych paczek. Mam wrażenie, że nawet jak otworzyłbym ich 1000 to i tak bym tota nie trafił :D

@Jackowaty22

Gratki.

@1361622928-U485574.pngDamianyt

Dzięki za poprawę humoru tym filmikiem :)

W ogóle powodzenia wszystkim dziś po 20 życzę :)

Hah no dobry gość zawsze sobie będę puszczał jak będę miał zły humor :D A co do paczek to dziś otwieram kolejne ale ja już TOTA trafiłem Inieste więc wystarczy mi choć szkoda ze tak tanio chodzi. Ale i tak najważniejsze ze jest!! Boże 3 lata otwierałem i nic  <3 

Opublikowano

Proszę o zaprzestanie dyskusji na temat TOTY oraz otwierania paczek, ten temat służy do wypowiadania się na temat TRAINERA a nie dyskusji. Każdy następny post nie związany z tematem zostanie odpowiednio wynagrodzony. Jeśli ktoś z Was chce podzielić się trafem z paczki - jest od tego odpowiedni temat. 

Opublikowano

Pomoże mi ktoś? Rozegrałem w ciągu 24 godzin 30 meczy. Po godzinie zagrałem około 8 i zaczęło mnie rozłączać a nie przeciwnika. Odczekałem już 2 godziny i nadal to samo? Korzystam z darmowej wersji,

Pomoże mi ktoś? Rozegrałem w ciągu 24 godzin 30 meczy. Po godzinie zagrałem około 8 i zaczęło mnie rozłączać a nie przeciwnika. Odczekałem już 2 godziny i nadal to samo? Korzystam z darmowej wersji,

Opublikowano

Porada pierwsza, kup vipa.

Porada druga, przeczytaj poprzednie posty bo było o tym kilka razy.

PS: cała drużyna będzie dostępna przez 24h czy przez 48h ?

Opublikowano

48

Opublikowano

Ciekawy problem mnie dziś spotkał. Próbując zalogować się na moje konto, podane były jakieś bzdurne dane, a gdy podaje swoje wyskakuje komunikat o wykorzystaniu aktywacji na 3 innych komputerach i z VIP robi się Free User. @Pawellek proszę o jakieś wyjaśnienia...

Opublikowano

Ciekawy problem mnie dziś spotkał. Próbując zalogować się na moje konto, podane były jakieś bzdurne dane, a gdy podaje swoje wyskakuje komunikat o wykorzystaniu aktywacji na 3 innych komputerach i z VIP robi się Free User. @Pawellek proszę o jakieś wyjaśnienia...

Podaj username to zresetuje konto.

A zeby usunac te "bzdurne dane" musisz w opcjach w trainerze lub w pliku settings.ini ustawic:

DontHashPassword=True

Opublikowano

­

48

W tym temacie prowadzimy dyskusję i rozmawiam na tematy związane jedynie z tym trainerem.

Jeżeli chcecie porozmawiać o Drużynie Roku TOTY bądź innych zawodnikach/zespołach, to zapraszam do głównego działu, gdzie można założyć temat: http://www.mpcforum.pl/forum/549-fifa/ .

Każdy post odbiegający od tego tematu będzie karany w kategorii off-topic.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Trainer działa?

Gdy chcę się zalogować to przez jakieś 5 minut jest "Logging in..." a potem wyskakuje jakiś error :/ Od 30 minut próbuje włączyć.

Opublikowano

Podaj username to zresetuje konto.

A zeby usunac te "bzdurne dane" musisz w opcjach w trainerze lub w pliku settings.ini ustawic:

DontHashPassword=True

Dobra udało mi się przywrócić samemu VIPA na moim koncie. Szczerze powiem, że nie wiem czemu tak się stało, ale to mogła być wina wirusa, który wczoraj pojawił się na moim komputerze...

Opublikowano

Słuchajcie. Rozważam jedną kwestię. Dzięki trainerowi nabiłem jakieś 1,6 mln coins (trafiając iniestę i ramosa TOTY). Mam zamiar zakupić czyste konto FUT na które te coinsy sobie przeleję a następnie chcę grać już czysto. I teraz pytanie ode mnie. Jest jakaś szansa że przy fali banów która na pewno nadejdzie zbanują mi obydwa konta ? Bo strasznie sie tego obawiam a kupując kolejną fifę będę niezle stratny. A coinsy chcę zachować dla sb bo równie dobrze mógłbym je sprzedać, ale nie chcę. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

@drakios

Grać w Fife 16 legalnie, normalnie w UT ? nie pograsz.. :D sami cheaterzy.. ja na Twoim miejscu to bym sprzedał kompa i kupił konsolę jeśli masz już naprawdę chęci grać czysto :D tam jest mniejsza szansa na to że ktoś wyjdzie CI z meczu i w ogóle.. :) tutaj się nie da grać, ta gra jest tylko pod zarobek - aby sprzedawać coinsy nic więcej :P

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Słuchajcie. Rozważam jedną kwestię. Dzięki trainerowi nabiłem jakieś 1,6 mln coins (trafiając iniestę i ramosa TOTY). Mam zamiar zakupić czyste konto FUT na które te coinsy sobie przeleję a następnie chcę grać już czysto. I teraz pytanie ode mnie. Jest jakaś szansa że przy fali banów która na pewno nadejdzie zbanują mi obydwa konta ? Bo strasznie sie tego obawiam a kupując kolejną fifę będę niezle stratny. A coinsy chcę zachować dla sb bo równie dobrze mógłbym je sprzedać, ale nie chcę. Co o tym sądzicie?

Co wy się tak boicie tej fali banów? szansa ze was złapią za "pomijanie" meczy jest zerowa bo EA musi robić ręcznie a tysięcy kont oni nie sprawdzają. A jak już poleci jakaś fala banów za sprzedaż coinsów to jak ty to sobie wyobrażasz? Przelejesz sobie coinsy jakby nigdy nic? Przelewanie coinsów jest równoznaczne ze sprzedawaniem ich. 

U mnie bilans dochodzi do 9tys na obu kontach i wszystko jest oki ;) Polecą bany? bardzo proszę :D zrobiłem na tych 2 kontach już tyle tysięcy zł ze mogę  bez problemu kupić nowe gry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...