Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na czym polega to uptade? Ulepsza coś?

"- New 99 ovr / 99 fitness fix - click to watch how to use it. - Naprawiono funkcję dodawania 99 overallu oraz fitnessu, ponieważ nie każdemu zawodnikowi zostało to dodawane, masz poradnik jak to zrobić.

- PayPal donations are available again. - Dotacje znowu dostępne.

English is hard?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Dopiero zacząłem swoją przygodę z trainerowaniem.

Moglibyście powiedzieć czy czasami dajecie przeciwnikowi wygrać co by Wasz bilans nie wyglądał np. 1000-10-0

Wykorzystujecie w pełni limit godzinny ( 15 spotkań) ?

Opublikowano

Dopiero zacząłem swoją przygodę z trainerowaniem.

Moglibyście powiedzieć czy czasami dajecie przeciwnikowi wygrać co by Wasz bilans nie wyglądał np. 1000-10-0

Wykorzystujecie w pełni limit godzinny ( 15 spotkań) ?

Ja zawsze daje wygrać przeciwnikowi i gram 3,5 drafta tak dla pewności ( 14 meczy )

Opublikowano

Czy ktoś miał problem z letsfutem taki, że przy wczytywaniu składów mu się wieszała FIFA (ten znaczek FIFA16 w prawym dolnym rogu przestał wogóle się ladować) i trzeba było resetować FIFE samemu? dzieje się to dość często ^^ 

Opublikowano

Czy ktoś miał problem z letsfutem taki, że przy wczytywaniu składów mu się wieszała FIFA (ten znaczek FIFA16 w prawym dolnym rogu przestał wogóle się ladować) i trzeba było resetować FIFE samemu? dzieje się to dość często ^^

Używam od 2 miesięcy i może się zdarzyło z 2-3 razy. Wydaje mi się że ten błąd jest spowodowany przeciwnikiem lub netem, a nie samym botem. 

Opublikowano

Poczekaj chwile i się odwiesii :)

Opublikowano

Wina netu, zablokowanych portów i serwerów Ea, dzisiaj walczyłem z nowym routerem żeby temu zapobiec pół dnia i w końcu wygrałem, 22 min na sezon teraz ^^.

Jak wisi 20s to nie ma co czekać, lepej restart albo wyjąć na chama kabel z modemu/routera/lan :P.

Opublikowano

@HoofP 
W tym problem, że zatnie się o 1 w nocy a o 8 rano jest dalej dupa :D 

@up 

hm, jak jesteś na bieżąco to masz liste portów do odblokowania? najlepszym sposobem jest przedzwonienie do dostawcy netu? no i jak to śmiga teraz? :D

Opublikowano

@HoofP 

W tym problem, że zatnie się o 1 w nocy a o 8 rano jest dalej dupa :D 

@up 

hm, jak jesteś na bieżąco to masz liste portów do odblokowania? najlepszym sposobem jest przedzwonienie do dostawcy netu? no i jak to śmiga teraz? :D

No właśnie czy jeżeli mi nie znajduje przeciwnika bo mam taki problem to wszytskie porty bym musiał odblokować ktore są podane przez Ea czy jakieś konkretne tylko wystarczy?

Opublikowano

Te podane przez Ea, ja się wkurzyłem i na routerze odblokowałem i tak prawie wszystkie, dałem zakres 80-44000 tcp/udp. Sprawdza się tym softem "Port Forward Network Utilities".

U mnie bot i tak się często zacina na koszulce albo właśnie na tym znaczku jak serwer ea zlaguje więc nie zostawiam go na noc, zresztą on robi kilka kont a reloga jeszcze nie ma.

Trzeba mieć też publiczne ip najlepiej bo bez tego może być ciężko.

Opublikowano

@Pawellek

Czyli opcja F9 początkowo w ogóle nic nie dawała i była po prostu zwykłym fake ?:D

@topic

Mam do was pytanie, czy jeśli rozgrywam cały mecz z kolesiem i przykładowo wygrywa on 2:1 i po ostatnim gwizdku dodaję sobie 2 bramki, to jemu zalicza też ten mecz jako wygrany?

Opublikowano

Wie ktoś może czy chat pomocy technicznej ea weryfikuje i może mi dać bana? bo mam problem z kontem i kontakt z nimi to chyba jedyne wyjście

Opublikowano

Wie ktoś może czy chat pomocy technicznej ea weryfikuje i może mi dać bana? bo mam problem z kontem i kontakt z nimi to chyba jedyne wyjście

Też miałem, dawałem im swój origin ID i nic..  ^^  ^^  ^^

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...