Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehh miała działać fifa o 17 UT działa a meczy grać się nie da >.< 

Edit.. i dalej nie działa chcoiaż na twitterze napisali o 17:00 że wszystko jest odpalone 

oni chyba zapomnieli o tym żeby uruchomić mecze jeszcze 

Dobra ruszyło z 3h opóźnieniem 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szybkie pytanko, ktos ma problem z zacinajaca sie gra po wlaczeniu trainera tak jak na tym filmiku - https://youtu.be/rFNiMrmI-28 ??

Nigdy tak nie miałem, jak gra zacinała to znaczyło że sekundę później wywalało gościa (czyli robiło to co miał robic trainer) 

Opublikowano

To normalne że za każdym razem jak zmieniam konto fify (bo gram na 3) to musze robić relog trainera? można jakoś to obejść :P?

Opublikowano

To normalne że za każdym razem jak zmieniam konto fify (bo gram na 3) to musze robić relog trainera? można jakoś to obejść :P?

Ale z czym masz problem? Bo hotkeye dzialaja po restarcie fify. Tylko oczywiscie przed zmiana konta musisz wszystko deaktywowac.

Opublikowano

Ale z czym masz problem? Bo hotkeye dzialaja po restarcie fify. Tylko oczywiscie przed zmiana konta musisz wszystko deaktywowac.

A nie nie! to nie jest problem! Trainer działa super jak należy tylko wiesz, przy szukaniu meczu fifa co jakis czas sie zawiesza i trzeba ją relognąć , jak się zrobi limit godzinny to się zmienia konto i za każdym razem trzeba wyłączać i włączać trainer :P To nie jest nic złego bo to tylko 2 kliknięcia ale jednak zastanawia mnie czy można to ominąć 

Opublikowano

To nie jest super skomplikowana gra RPG zeby bylo trzeba wszystko zaraz tlumaczyc na jezyk Polski... Nawet szesciolatek to ogarnie (nawet sa filmiki jak korzystac z trainera). A jak dla kogos jest zbyt trudne naciskanie 2 przyciskow na zmiane to w sumie lepiej aby nie trainerowal.

Opublikowano

no tak ja bd db znam ang ale ladniej by wygladalo. ale okej xD a sa jakies cheaty albo trainy wlasnie na coinsy albo na fifa pointsy?

Nie ma i nie będzie.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

tak szczerze wam powiem zen 15 troche malo , a slyszalem cos ze na UT w sezonach jednego gracza w 1 lidze za mistrzostwo daja az 30 kafli. Prawda to bo mi cos sie nie chce wierzyc?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...