Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te paczki można zbierać do woli nic się nie zbuguje jak np. będę miał 300 paczek i żadnej nie otworze?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak będziesz otwierał to będzie pisało, że nadal jest 40 aż zejdzie 10 to wtedy będzie ci naliczać.

Opublikowano

No ale patrz chodzi mi o to że miałem z 6 Mega Paczek a teraz  pokazują mi się 3 :O  Coś dziwnego. I mam naliczyłem 30 kart a powinienm mieć więcej! Nw czemu tak!

I przepraszam w poprzednim poście napisałem że 40 ale jednak pomyłka 30 naliczyłem a reszty nie ma :O

Opublikowano

No ale patrz chodzi mi o to że miałem z 6 Mega Paczek a teraz  pokazują mi się 3 :O  Coś dziwnego. I mam naliczyłem 30 kart a powinienm mieć więcej! Nw czemu tak!

I przepraszam w poprzednim poście napisałem że 40 ale jednak pomyłka 30 naliczyłem a reszty nie ma :O

Bo pokazuje tylko 30 jak zaczniesz otwierać to beda pokazywać sie te paczki których w tej chwili nie widzisz.

Opublikowano

Jak często wam leci paczka z draftu za 100k? Kiedyś leciała mi nawet kilka razy na dzień, teraz jest to prawie nie możliwe :D Co do TOTY, przez tydzień bede robił drafty żeby mieć paczki na 18.01 jak będą wszyscy w paczkach :D 600k przygotowane już :D 

Opublikowano

Też tak mam. Jak widzicie, mam około 100 paczek, a pokazuje mi tylko 30. Nie martwcie się, one nie zniknęły.

Szczerze, to się trochę boję :D Miałem 1mln 260k, a mam 800k :v

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Też tak mam. Jak widzicie, mam około 100 paczek, a pokazuje mi tylko 30. Nie martwcie się, one nie zniknęły.

Szczerze, to się trochę boję :D Miałem 1mln 260k, a mam 800k :v

Ja za 600k traineruję drafty i otwieram w ostatni dzień toty paczki :D Mam nadzieję, że coś trafię :P

Opublikowano

Edit. 

Pokazuje mi, że mam 90 paczek. Po strainerowaniu 2 draftów dalej pokazuje, że mam 90 paczek.

Wolę już nie trainerować i nie tracić hajsu.

Jednak nie, na webappie mam wszystkie.

Opublikowano

To jak to wkońcu jest? Jak zrobię np. 50 draftów i z każdego wypadłyby mi 2paczki, to miałbym 100 paczek ( matematyk xD ) One znikają jakoś czy jest tych 100 paczek tylko jest bug, że pokazuje tylko 60 czy tam 90?

Opublikowano

To jak to wkońcu jest? Jak zrobię np. 50 draftów i z każdego wypadłyby mi 2paczki, to miałbym 100 paczek ( matematyk xD ) One znikają jakoś czy jest tych 100 paczek tylko jest bug, że pokazuje tylko 60 czy tam 90?

Normalnie paczki dostajesz. W fifie Ci wszystkich nie pokazuje, ale na webappie miałem wszystkie ;)

Opublikowano

Czyli mogę jechać do 300 paczek spokojnie? Na webappie mi wszystkie pokaże? :D

Zgadza się.

gdzie moge sprzedac coinsy?

mam okolo 250k

SuperCoinsy skupują.

Opublikowano

mmoga.com również skupują. tak się zastanawiam czy wzrośnie cena za coinsy jeszcze czy nie?

supercoins jak ostatnio pisali to mowili ze teraz najtańsze coinsy przed totami czyli pewnie teraz cena wzrośnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...