Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a jakiegos darmowego trainera macie? Bo placic za cos takiego to smiechu warte

Ty jesteś śmiechu warty :) Wyłącz komputer i pomyśl nad sobą.

Opublikowano

Ceny zawodników tak spadły że jak nie trafisz TOTY to ledwo się draft może zwrócić. Ibra za 100k idzie sprzedać.....  o.O

Ciekawe jakie dzisiaj TOTW się pojawią. Pewnie znowu biedne 

Bale  :lenny:  zacny, Higuain i Godin też niezłe staty

12522934_10153912623679759_1772106541911

Opublikowano

O której godziny będą pomocnicy ktoś się orientuje ?

Gdzieś widziałem że ktoś pisał że od 20:30, ale to nieoficjalna informacja. Będzie trzeba obserwować rynek 

Opublikowano

Jak to możliwe, że nie ma Messiego w TOTW?? Zakpili.. hat-tricka zdobył i nie ma go?

Pomyśl ziomek. 

Za parę dni Messi będzie w TOTY więc byłyby dwie karty do trafienia ? Trafiłbyś IF'a wtedy i byś bluzgał EA że nie TOTY. Czasami użycie głowy pomaga w wielu sprawach polecam  :lenny:

Opublikowano

To teraz gdyby mieli dać Messiego to powinien dostać wyższy OVR niż w TOTY. A chyba nie o to w tym chodzi.

Opublikowano

TOTY Pomocników i TOTW już dostępne. Pogba jeden na rynku :D

Super EA mnie wyruchało > http://zapodaj.net/21076edc074e6.jpg.html < Jonas nie jest INF ? 

EA coś zjebało :D i lecą TOTW poprzednie. Poleciał mi właśnie Boruc IF

Oglądam od 19 streama Castro i trafił dwa razy zwykłego hamsika i Godina ^^ Niby EA pisało do niego na Twitterze że te karty zostaną zamienione na czarne karty

Ale fakt coś zjebali

EDIT

na polskim facebooku EA napisali

"Witek - masz rację. W związku z premierą kart TOTY, TOTW zostało opóźnione o 30 minut. Wszystkie karty z obecnego TOTW, które zostały zdobyte po 19:00 jako "zwykłe karty" - zamienią się automatycznie na karty IF. Trafione IF z poprzedniego trafione po 19:00 (tak jak np.: karta Boruca u Ciebie) pozostanie bez zmia"

Opublikowano

To uczucie, kiedy otwierasz sobie paczki o 19:40 i trafiasz IF Boruca z poprzedniego TOTW oraz Thiago Silvę.. -.-

Ja o 19 trafiłem Pogbe (normalnego) a za 10min Silve (też normalnego) :D

Ogólnie po tych totach przerzucam się na sezony bo na draftach już się nie zarobi.

Opublikowano

Ja otwieram sobie 19:18 pierwsza paczuszka za 15k a tu niebieska karta  Iniesta !! Boże co za euforia w domu była :) Nw czy sprzedawać teraz czy poczekać z 2 tygodnie jak zdrożeje ale do tego czasu to EA może te nasze konta sprzątnąć :/

Opublikowano

Damian, ile paczek otworzyłeś? Ja na chwilę obecną mam gotowe 100 paczek na weekend i mnie strasznie kusi żeby już otwierać :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...