Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem ci tak z draftow miałem 63 paczkiz tego 35 to same gówna złote tam maks warte 10k.  Reszte paczek było od 15k do 50k i w nich nie trafiłem nic wartego więcej niż 20k. 

Dopiero kupiłem sobie jedną za 15k i trafiłem tota.  Ale to wszystko zależy od szczęścia i tyle :) Mają wyznaczone ile takich paczek może polecieć i już :p Ja drafta już nie gram bo się nie opłaca jedynie liczę żeby bana nie dali.  

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja otwarłem 10 min wcześniej paczki, przed nowymi totami i wypadł mi Iniesta xD tylko że norm. karta ahhaah :D pech :c

A teraz otworzyłem paczkę za 15k i wypadł Ibra.. szkoda że taki Tani jest :c ale zawsze będzie na paczki.. większa szansa dzięki temu na TOT'a :D ahha ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Oglądam od 19 streama Castro i trafił dwa razy zwykłego hamsika i Godina ^^ Niby EA pisało do niego na Twitterze że te karty zostaną zamienione na czarne karty

Ale fakt coś zjebali

EDIT

na polskim facebooku EA napisali

"Witek - masz rację. W związku z premierą kart TOTY, TOTW zostało opóźnione o 30 minut. Wszystkie karty z obecnego TOTW, które zostały zdobyte po 19:00 jako "zwykłe karty" - zamienią się automatycznie na karty IF. Trafione IF z poprzedniego trafione po 19:00 (tak jak np.: karta Boruca u Ciebie) pozostanie bez zmia"

Kurde szkoda ze tego nie wiedziałem wczesniej , nie wystawiałbym godina  ; / pewnie jakies 200k w plecy kur..

A tu zdziwienie if godin :) . To mnie teraz ea milo zaskoczylo ;]

Opublikowano

Wow, EA oddaje karty nawet jak daliście na nich quick sell albo nawet jak sprzedaliście ich, właśnie patrze na bota a tam pokazuje się że Pogba TOTS i kilka innych kart do odebrania xD

Opublikowano

Dziś odbiegnę trochę od tematu ale jak możecie przeczytajcie ten post, może ktoś mi wytłumaczy co tu się dzieję?!

Zacznę od początku. Wraz z wejściem TOTÓW zacząłem ostro trainerować aby w końcu trafić wymarzoną niebieską kartę. Po 2 dniach nabijania do limitu nie trafiłem ŻADNEGO TOTA. Wczoraj plan wyglądał identycznie. Na drop nie narzekam bo trafiałem IFY Godina oraz parę innych dobrych kart. Natomiast dziś po wejściu na FUTWEB stało się coś niesamowitego. W zakładce UNASSIGNED świeci się czerwona jedynka, myślę sobie pewnie jakaś brązowa karta, zaraz jak quicksellne. Wchodzę w wyżej wymienioną zakładkę a ku mojemu zdiwieniu pokazuje się tam TOTY Iniesty... CO?! Myślę sobie, przecież ja żadnego TOTA nie trafiłem a gdybym trafił to bym chyba wiedział :P to samo z kupnem. No ale dobra myślę aaaaa pewnie EA dało grajka na parę meczy, pewnie jeszcze nie idzie go opchnąć, nic mylnego. Kartę mogłem normalnie wystawić na rynku. Tak też zrobiłem wystawiłem go na transfery. Teraz pytanie do was, czy ktoś może mi wytłumaczyć co tu się dzieję?! Jakim cudem wśród moich kart znikąd pojawił się TOTY Iniesty?!

Opublikowano

Dziś odbiegnę trochę od tematu ale jak możecie przeczytajcie ten post, może ktoś mi wytłumaczy co tu się dzieję?!

Zacznę od początku. Wraz z wejściem TOTÓW zacząłem ostro trainerować aby w końcu trafić wymarzoną niebieską kartę. Po 2 dniach nabijania do limitu nie trafiłem ŻADNEGO TOTA. Wczoraj plan wyglądał identycznie. Na drop nie narzekam bo trafiałem IFY Godina oraz parę innych dobrych kart. Natomiast dziś po wejściu na FUTWEB stało się coś niesamowitego. W zakładce UNASSIGNED świeci się czerwona jedynka, myślę sobie pewnie jakaś brązowa karta, zaraz jak quicksellne. Wchodzę w wyżej wymienioną zakładkę a ku mojemu zdiwieniu pokazuje się tam TOTY Iniesty... CO?! Myślę sobie, przecież ja żadnego TOTA nie trafiłem a gdybym trafił to bym chyba wiedział :P to samo z kupnem. No ale dobra myślę aaaaa pewnie EA dało grajka na parę meczy, pewnie jeszcze nie idzie go opchnąć, nic mylnego. Kartę mogłem normalnie wystawić na rynku. Tak też zrobiłem wystawiłem go na transfery. Teraz pytanie do was, czy ktoś może mi wytłumaczyć co tu się dzieję?! Jakim cudem wśród moich kart znikąd pojawił się TOTY Iniesty?!

Przeczytaj 2 posty wyżej i będziesz miał odpowiedź...

Opublikowano

Musiales trafic zwykla karte iniesty , w czasie kiedy powinienes trafic TOTY , wczoraj EA oddawalo takie karty . Najlepsze jest to , ze gdybyś trafil Bale zwyklego i sprzedal to bys mial  coinsy i pozniej chyba SIF Bale :D

Opublikowano

87 paczek przyszykowanych na sobotę. W tym 15x 50k i 2x 100k- już grzeję się na Bale i Ronaldo:))

U mnie z dzisiaj 55 paczek, 5x 50k, 3x 100k i różne za 25 i 35k.

Do niedzieli nazbieram ok 200/250 paczek.

O ile mi starczy hajsu na drafty :x

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

otworzyłem przez te dni co są toty ponad 200 peczek i żaden niebieski nie wyleciał owszem jakieś tam dobre karty leciały ale wiadomo teraz prawie nic nie warte.

Opublikowano

@SlavesCity
Wydaje mi się, że stracisz na tym zamiast zyskać. Wyłożysz wszystko na drafty i pewnie się nie zwróci tyle coinsów ile miałeś. Tak działa otwieranie paczek ;)

Opublikowano

Siemanko,
trailerowałem ostatni raz w wakacje w FIFIE15 i dlatego mam do was kilka pytań, a ciężko byłoby przeczytać cały temat. :P 
1. Czy istnieją jakieś tam limity? Że niby można wygrać tylko np. 20 meczy na dzień, bo jak wygrasz więcej to masz automatycznego bana na konto? (taka plotka chodziła rok temu, ale trailerowałem non stop a bana nie było, dlatego pytam. :P)
2. Gdzie lepiej używać trailera (i dlaczego): w sezonach czy w drafcie?
3. Czy często zdarzały wam się bany? :P

Z góry dzięki za odpowiedzi ;)

30664.jpg

33633.gif

11338.gif

24959.png

Opublikowano

Czemu ja dostałem zwykłego Marcelo złotego, ovr 83 i jak go sprzedałem to mi nie oddali jego wersji toty?

Promocja od EA (czyli oddawanie kart) że tak powiem dotyczyła tylko TOTS pomocnicy i zawodnicy z nowej drużyny tygodnia (środa). 

Opublikowano

@budziczek o limitach było wałkowane tyle razy, że wystarczy przejrzeć wcześniejsze strony( zwłaszcza pierwszą). Co w sumie się tyczy wszystkich Twoich pytań...

Opublikowano

Promocja od EA (czyli oddawanie kart) że tak powiem dotyczyła tylko TOTS pomocnicy i zawodnicy z nowej drużyny tygodnia (środa). 

To dotyczyło tylko zawodników TOTW 18! Pomocnicy TOTY (nie TOTS) wypadali normalnie, bo kolega trafił TOTY Iniestę. 

Obrońcy byli teoretycznie dostępni do środy do 19 (w praktyce około 19:30). 

Opublikowano

To dotyczyło tylko zawodników TOTW 18! Pomocnicy TOTY (nie TOTS) wypadali normalnie, bo kolega trafił TOTY Iniestę. 

Obrońcy byli teoretycznie dostępni do środy do 19 (w praktyce około 19:30). 

Wow, EA oddaje karty nawet jak daliście na nich quick sell albo nawet jak sprzedaliście ich, właśnie patrze na bota a tam pokazuje się że Pogba TOTY i kilka innych kart do odebrania  xD

Nie wypowiadaj się jak nie masz potwierdzonego info. Trafiłem Pogbe po ~19, sprzedałem go, a rano dostałem gratis Pogbe TOTY, poszedł za 1,6 mln.

Opublikowano

Nie wypowiadaj się jak nie masz potwierdzonego info. Trafiłem Pogbe po ~19, sprzedałem go, a rano dostałem gratis Pogbe TOTY, poszedł za 1,6 mln.

Sorki. Ten kolega trafił TOTY Iniestę, ale o 19:47 (od razu była wersja TOTY). Ja około 19:10 trafiłem jeszcze TOTY Ramosa.

Opublikowano

@SlavesCity
O, to gratuluje w takim razie :) Chyba tylko ja nie mam szczęścia do tych paczek. Mam wrażenie, że nawet jak otworzyłbym ich 1000 to i tak bym tota nie trafił :D

@Jackowaty22
Gratki.

@1361622928-U485574.pngDamianyt

Dzięki za poprawę humoru tym filmikiem :)

W ogóle powodzenia wszystkim dziś po 20 życzę :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...