Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy na darmowej wersji nie da się rozłączyć z przeciwnikiem? Wywala z serwerów ,gdy strzelam samobója ,zamierzam kupic VIPa , ale pytam z ciekawośći?

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy na darmowej wersji nie da się rozłączyć z przeciwnikiem? Wywala z serwerów ,gdy strzelam samobója ,zamierzam kupic VIPa , ale pytam z ciekawośći?

Jeżeli przejdziesz sobie do pierwszej strony i przeczytasz co tam jest napisane to będziesz wiedział nikt nie będzie pisał po sto razy.

Opublikowano

Pewnie masz taki internet lub tak skonfigurowany, na vipie jak rozłączysz tuż po rozpoczęciu nie powinno cię wywalać. Ja tak  mam na jednym kompie, na drugim mogę szaleć :)

Dziwna ta fifa jest w tym, nie wiem od czego dokładnie to zależy. Nie lubi też gdy okno traci aktywność czyli trainerujesz i przestawiasz np. na przeglądarkę żeby pooglądać kotki ^^.

Opublikowano

Mam pytanko. Najlepsze "perełki" są srebrne? Bo mam parę ciekawych srebrnych zawodników za ok. 10k, gdzie mogę ich spokojnie kupić za ok 4/5k. Ciągle wmawiam sobie, że na srebrne nie będzie zapotrzebowania, dobrze mówię? Tych "perełek" szukałem w BPL i BBVA.

Opublikowano

Dodac zgranie to nie problem, ale w zaden sposob nie da sie potwierdzic, ze to co zmienie bedzie faktycznie wplywac na gre. Potem bede dostawal 10 wiadomosci dziennie z pytaniami typu "czy to naprawde dziala", wiec chyba sobie jednak daruje. :P

Opublikowano

Na ps4 jest na 100% exploit 99 do wszystkiego łącznie ze zgraniem. Co jakiś czas trafiam na ciuli co mają 30 zgrania jakieś brązowe pomieszane składy i biega sobie taki uj kazdym jednym i dogonić czy odebrać piłkę to cud, pewnie bramkarzem by przebiegł całe boisko i strzelił.  Teraz jak tylko takiego widzę do dostaje z lag switcha i gnój traci kontrakty przy stanie 0-0, oczywiście wykorzystując wszystkie pauzy.

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć jak szybko spaść z ligi za pomocą trAINERA?

Trainer Ci nie jest do tego potrzebny.

Po prostu, wyszukujesz przeciwnika, gdy pokażę Ci jego skład to odłączasz internet, pojawi Ci się komunikat, że utracono połączenie, włączasz internet z powrotem i tak w kółko.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

ale żałosna jest aktualna cena coins, co się dzieje :O

Nom ceny spadły w tydzien o złotówke za 10k prawie ;)

Co do fify to jest niezła masakra, od 2 dni nie mogę normalnie grać bo "szesnastka śmierci" kręci się za każdym razem, czasem żeby znaleźć 5 meczy potrzebuje godziny.

Opublikowano

Witam! Wszystko mi pięknie działa, tylko czsami wywala mnie z UT przez co cały draft przegrany. Poradzicie coś? :)

Opublikowano

Grasz w oknie ? Jeśli tak i przełączasz się między nim a np. przeglądarką podczas draftowania to będzie cię czasami wyrzucać. Na kompie gdzie leci bot i nie ruszane jest okienko z fify nigdy nie wyrzuca, chyba że się limit popierdzieli, albo gównorouter coś zrobi.

edit:

Da się przypisać klawisz do numpada, bo daje tylko do zwykłych cyfr ?

Opublikowano

Jak z tymi draftami? Leci coś w nich czy plecy jak to było ostatnio?

Ja dzisiaj pierwszy drafcik i neymar wylecial na razie dzisiaj jakies 500 k do przodu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...