Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie, proszę Was.

Nie piszcie mi PW z wiadomością, że wam trainer nie działa..

Nie jestem twórcą trainera, wiem większość o fifie, ale uruchomić trainera Wam nie pomogę.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Slawec no to nieźle,masz duzo paczekk tych drozszych?Ja tak do 100 musze dobic paczek rafikol xD

2x mi dało za 50k, kilkanaście za 25k z zawodnikami, 25k rzadkie, 35k.

Najwięcej za 5k xD

Opublikowano

Przy obecnym rynku bardziej opłaca się draftować czy trainerować sezony? A jak już sezony to też jest w sezonach ten limit 15 meczy na godzinę?

Opublikowano

2x mi dało za 50k, kilkanaście za 25k z zawodnikami, 25k rzadkie, 35k.

Najwięcej za 5k xD

Te za 50k to które są? Bo ja jeszcze chyba ich nie trafiłem -,-   Coś się trafi może w te TOTY oby drużyna tygodnia jeszcze była dobra to będzie git ^^

Opublikowano

Panowie powiedzcie jak najlepiej zapłacić za ruską fifkę. Mam konto w inteligo, ale za przelewy w obcej walucie są zaje..ste prowizje. Jakieś rady?

Kupował ktoś tą ruską fifke nie mając paypala itd? Jak za to najlepiej zapłacić poradźcie coś.

Opublikowano

Te za 50k to które są? Bo ja jeszcze chyba ich nie trafiłem -,-   Coś się trafi może w te TOTY oby drużyna tygodnia jeszcze była dobra to będzie git ^^

Za 50k to są z 12 rzadkimi złotymi zawodnikami, za 100k takie same, tyle że z 24 zawodnikami.

Przy obecnym rynku bardziej opłaca się draftować czy trainerować sezony? A jak już sezony to też jest w sezonach ten limit 15 meczy na godzinę?

Ja przez 1 tyg trainerowałem sezony, bo drafty mi się nie opłacało. 

Ogólnie teraz drafty mało się opłaca. Tylko, jak będzie np. zaje*iste TOTW, TOTY, TOTS, jakieś większe specjalne karty.

A tak to ligi.

Opublikowano

Teraz to jak grać to tylko drafty a w razie potrzeby coinsow na drafta to wygrać kilka lig i starczy :) Może coś pyknie w paczkach po niedzieli. 

Opublikowano

Witam, korzystam z trainera jakies 4-5 dni i pojawił się pewien problem, wczoraj wykorzystałem ten limit 75 meczy i czy on sie zeruje 24 godziny po rozpoczeciu czy o 0:00, bo dzisiaj zagrałem chyba z 15 meczy i we wszystkich mnie rozłączyło i zaliczyło porażke - spadłem do 3 ligi i dalej mnie wywala, wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Witam, korzystam z trainera jakies 4-5 dni i pojawił się pewien problem, wczoraj wykorzystałem ten limit 75 meczy i czy on sie zeruje 24 godziny po rozpoczeciu czy o 0:00, bo dzisiaj zagrałem chyba z 15 meczy i we wszystkich mnie rozłączyło i zaliczyło porażke - spadłem do 3 ligi i dalej mnie wywala, wie ktoś o co chodzi?

Limit dzienny resetuje się po 24h godzinach od rozegrania pierwszego meczu.

Opublikowano

Limit dzienny resetuje się po 24h godzinach od rozegrania pierwszego meczu.

Limit dzienny resetuje się o 1 w nocy, nieważne o której rozegrałeś pierwszy mecz poprzedniego dnia, panie "wszystko wiem o fifie", pozdrawiam :)

Opublikowano

Limit dzienny resetuje się o 1 w nocy, nieważne o której rozegrałeś pierwszy mecz poprzedniego dnia, panie "wszystko wiem o fifie", pozdrawiam :)

1. Chodziło mi o co innego.

2. Czy ja się nazywam panem wszystko wiedzącym, wyrzutku?

Z resztą gówno prawda. Niedawno zrobiłem limit dzienny, nie dostawałem już coinsów. 1-wszy mecz zagrałem o 13:45. Na drugi dzień wszedłem na fife o 11:39, strainerowałem 1 mecz i wywaliło mi serwery.

Opublikowano

1. Chodziło mi o co innego.

2. Czy ja się nazywam panem wszystko wiedzącym, wyrzutku?

Z resztą gówno prawda. Niedawno zrobiłem limit dzienny, nie dostawałem już coinsów. 1-wszy mecz zagrałem o 13:45. Na drugi dzień wszedłem na fife o 11:39, strainerowałem 1 mecz i wywaliło mi serwery.

Co do punktu drugiego, nieudolny cwaniaku, w poście napisanym wczoraj o 23:46 napisałeś "Nie jestem twórcą trainera, wiem wszystko o fifie, ale uruchomić trainera Wam nie pomogę.". Ciekawe, że post ten edytowałeś o 17:20, czyli równo z napisaniem tego wyżej, zmieniłeś wypowiedź na "wiem większość o fifie". Takiego kretyna dawno nie widziałem, ćwicz dalej. 

Limit dzienny resetuje się o 1:00, tak samo jak od 1:00 są dawane darmowe paczki itp itd, obowiazuje w tym wypadku czas UK, tak jak w przypadku wychodzenia nowego TOTW i innych rzeczy. 
Opublikowano

Co do punktu drugiego, nieudolny cwaniaku, w poście napisanym wczoraj o 23:46 napisałeś "Nie jestem twórcą trainera, wiem wszystko o fifie, ale uruchomić trainera Wam nie pomogę.". Ciekawe, że post ten edytowałeś o 17:20, czyli równo z napisaniem tego wyżej, zmieniłeś wypowiedź na "wiem większość o fifie". Takiego kretyna dawno nie widziałem, ćwicz dalej. 

Limit dzienny resetuje się o 1:00, tak samo jak od 1:00 są dawane darmowe paczki itp itd, obowiazuje w tym wypadku czas UK, tak jak w przypadku wychodzenia nowego TOTW i innych rzeczy. 

Dobrze, źle napisałem, że wiem wszystko o fifie, bo wszystkiego nie wiem, ale wiem większość.

Również wiem, że limit się resetuje o 1:00, ale jakoś ostatni mecz w tamtym dniu rozegrałem ok. godz. 19:30, na następny dzień jakoś limit mi nie minął, przed rozegraniem pierwszego meczu poprzedniego dnia.

Opublikowano

w takim razie limity działają rożne , bo panu wyżej 24 godziny po pierwszym meczu , a mi o 2 w nocy się resetuje. więc dziwnie to wszystko :)

15161440ZBaq47Po.gif

Opublikowano

Otóż właśnie z tym to jest różnie raz zacze draftować o godzinie 16 i gram  gdzies do 22 następnie kolejnego dnia chce zacząć np o godzinie 12 i zaliczy pare meczy a pozniej mnie rozłącza , zdarzają sie przypadki ze nie ma zadnego problemu chociaz rzadko więc ja nie wiem jak to jest .

Opublikowano

Witam, jeśli mam kupione Star Warsy i dostanę bana za trainerowanie, to nie bede mógł grać w SW online?

Owszem, nie będziesz mógł grać online.

Opublikowano

23vhs7l.png

30k stracone, 2x mi wyje*ało serwery w 1 meczu.

W ostatni, drafcie dostałem pakę za 100k <3

Pięknie w takim tempie to ty na pewno coś trafisz w TOTY.. W tych złotych paczkach to gówno poleci pewnie jak to znam u siebie nigdy w złotych nic nie trafiłem no ale to zależy. Ja mam dopiero 50 paczek gdyby szukało wcześniej przeciwnika to tak ale tak to ;/ I tak samo dziś straciłem 30k bo wywaliło raz w 1 raz w 2!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...