Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

edit:

Da się przypisać klawisz do numpada, bo daje tylko do zwykłych cyfr ?

Trzeba recznie edytowac settings.ini

[Hotkeys]
Add_goals_to_home_team.=NUM 1
Add_goals_to_away_team.=NUM 2
End_1st\2nd_match_half.=NUM 3
%2B1_Home=NUM 4
-1_Home=NUM 5
%2B1_Away=NUM 6
-1_Away=NUM 7
Home_Team_Unlimited_Stamina.=NUM 8
Away_Team_Unlimited_Stamina.=NUM 9
Home_Team_Always_Tired.=NUM /
Away_Team_Always_Tired.=NUM -
%2B10_Millions_Transfer_Budget.=NUM *
Start_FUT_Match_with_99_Fitness.=NUM +

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­W związku z licznymi odpowiedziami odbiegającymi od tematu trainera, zapraszam do poniższych tematów:

Nasz dorobek i zdobycze na trainerach: http://www.mpcforum.pl/topic/1513147-nasz-dorobek-i-zdobycze-na-trainerach/

Dyskusja o aktualnej cenie monet w FUT: http://www.mpcforum.pl/topic/1513142-fifa-16-aktualna-cena-monet-do-ultimate-team/

Główny dział FIFA, w którym można założyć temat z dowolnym pytaniem/dyskusją dotyczącą gry: http://www.mpcforum.pl/forum/549-fifa/

636451494245979649038.gif

Opublikowano

@Pawellek a czy jest możliwość zbindowania na padzie od xboxa 360?

Edit: Udało mi się to zrobić przez program xpadder, zostawię post bo może ktoś będzie chciał użyć tego ;)

Opublikowano

Takie pytanko, też tak macie, że przy np 40-50 rozegranych meczach wywala Was z Fut, a potem jak wchodzicie proszą o odpowiedź na jakieś dzialanie lub cos? Idzie sie obsrac ze banik :D

Opublikowano

Oczywiście na trainerze, i czy przy tych 50 rozegranych meczach w ciagu dnia przy ktoryms was wywala poprostu z serwerow?

Opublikowano

Siemka, tak pytam dla upewnienia, po przekroczeniu godzinnego limitu w trakcie meczu jak strzelam samobója powinno rozlaczyc mnie z przeciwnikiem, a potem komunikat o wywaleniu do menu glownego? I czy mecze moge grac dalej po godzinie od pierwszego meczu czy jakieś ograniczenie dodatkowe?

EDIT: @Pawellek , troche nieogarniety jestem, taakze prosze o pomoc. 2h pozniej sprawdzilem, najpierw pisze ze rozlacza z przeciwnikiem, potem wywala z FUTA, a czasem nawet fifa sie poprostu muli i trza wylaczyc :/

Kiedy spróbować zagrać kolejny mecz na trainerze?

Opublikowano

Mam parę pytań bo w tej kwestii jestem nóbkiem.

1. Dużo osób korzysta z tego trainera? Jest ogólnie bezpieczny?

2. Czy jest duże ryzyko dostania bana? Mam tylko jedną kopię tej gry i nie ukrywam, że raczej nie stać mnie na drugą - bezpieczną.

3. Czy można dodać same monety i otwierać paczki tak aby EA się nie skapnęła? Bez jakiegoś grania meczy.

Opublikowano

Mam parę pytań bo w tej kwestii jestem nóbkiem.

1. Dużo osób korzysta z tego trainera? Jest ogólnie bezpieczny?

2. Czy jest duże ryzyko dostania bana? Mam tylko jedną kopię tej gry i nie ukrywam, że raczej nie stać mnie na drugą - bezpieczną.

3. Czy można dodać same monety i otwierać paczki tak aby EA się nie skapnęła? Bez jakiegoś grania meczy.

1/2  = Ryzyko jest zawsze, Trainer to oszustwo więc nie ma recepty na 100% niedostanie bana. Jest szansa że że stracisz konto ale jest też szansa ze akurat tobie się uda... totolotek 

3 = nie można dodawać sobie od tak monet, po co niby wtedy by wszyscy grali te mecze?

Opublikowano

A jak wygląda sprawa z tym manipulowaniem wyniku tj. +1 bramka albo od razu 5 bramek. Przeciwnik widzi taką ingerencję w wynik czy nie? 

Opublikowano

A jak wygląda sprawa z tym manipulowaniem wyniku tj. +1 bramka albo od razu 5 bramek. Przeciwnik widzi taką ingerencję w wynik czy nie? 

Przeciwnik tego nie widzi

Opublikowano

Chyba ostatnie już pytanie. Da się jakoś zboostować liczbę otrzymywanych coinsów? Bo wszystko fajnie, punkty lecą, ale w lidze dostaje tylko po 144 coinsy za mecz. A chciałbym szybko dojść do pułapu coinsów wymaganych ażeby rozpocząć Draft.

Opublikowano

Chyba ostatnie już pytanie. Da się jakoś zboostować liczbę otrzymywanych coinsów? Bo wszystko fajnie, punkty lecą, ale w lidze dostaje tylko po 144 coinsy za mecz. A chciałbym szybko dojść do pułapu coinsów wymaganych ażeby rozpocząć Draft.

Jedynie poprzez wykupienie dodatkowych monet za mecz w katalogu.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

To ile coinsów zależy też od tego ile goli. Jak dodasz 5 to dostaniesz, minimalnie, ale jednak więcej niż jak 1 bramkę dodasz :)
no i też zależy kto rozpocznie mecz ;p
Jednak to są ilości bardzo małe i tak ;/

Opublikowano

Korzystając z tego trainera w pierwszej lidze można się niezłej kasy dorobić. Inwestujecie głównie w draft, budujecie sobie składy z nudów czy po prostu przewalacie kasę na paczki? :D Ja osobiście jestem dopiero na półmetku - 5 liga, mecz dzieli mnie od mistrzostwa, a dzięki trafieniu fajnego grajka za kilkadziesiąt tysięcy na biedę narzekać nie mogę więc zastanawiam się czy dalej szukać szczęścia w Drafcie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...