Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak sobie zbieram te paczki rzadkich zawodników i duże paczki rzadkich zawodników na toty i ciekawi mnie czy one mają z góry narzucony drop czy totalny random. Bo jak mają z góry to tak czy siak nie ważne kiedy je otworzymy to toty nie polecą bo dostaliśmy paczke wczesniej .

Opublikowano

To tak samo jak z TOTW nie? Ja kilka razy zbierałem we wtorek i środę na TOTW i z tych paczek wypadał jakiś In-Form, więc losowo to wszystko, tylko każda karta pewnie ma jakiś współczynnik losowości. TOTY to pewnie 1% szans xD

Opublikowano

To tak samo jak z TOTW nie? Ja kilka razy zbierałem we wtorek i środę na TOTW i z tych paczek wypadał jakiś In-Form, więc losowo to wszystko, tylko każda karta pewnie ma jakiś współczynnik losowości. TOTY to pewnie 1% szans xD

A czyli spoko :)

W ogóle te TOTY będą wychodziły jakoś co kilka dni prawda? Że najpierw Bramkarz i obroncy a w nastepnych dniach inne karty. Czyli jak bramkarz wyjdzie w poniedzialek to bedzie przez caly tydzien a np napastnik tylko przez 3-4 dni? czy jak to wyglada z tym Team of The Year

Opublikowano

napisałbym mi ktoś na pw jak kupić tanie fifę ( coś czytałem w temacie że w rublach ktoś kupował xD ) ?

To ja za ruble kupowałem u ruskich :v  Ale to przelew tylko w grę wchodzi i mi to znajomy kupował. Jak założe sobie konto to takich kont kupie z 5 i sprzedam je za 90zł :D

Opublikowano

Dzisiaj nie powinno być totów od 19 ? 

EA nie zdążyłoby dodać wszystkich kart do 19:00.

Najwcześniej o 20:00, a najpewniej o 21:00 się one pojawią.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

TOTY dropia tylko z paczek za 25 i 15 k ? Bo tylko na nich mam niebieskie logo TOT-ów   :(

Ja sobie zatrzymałem 4 paczki za 100k z draftów  i z nich mi poleciały pierwsze (i mam nadzieje nie ostatnie) Toty ;)

Kolor paczki nie ma znaczenia 

Opublikowano

Podpowie ktos jak kupic fife przez ruskiego origina? .Prosilbym o wyjasnienie tu lub na priv

Podpowie ktos jak kupic fife 16 przez ruskiego origina? Prosilbym o szczegolowe wyjasnienie bo jestem zielony 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Podpowie ktos jak kupic fife przez ruskiego origina? .Prosilbym o wyjasnienie tu lub na priv

Podpowie ktos jak kupic fife 16 przez ruskiego origina? Prosilbym o szczegolowe wyjasnienie bo jestem zielony 

Wujek google prawdę Ci powie przyjacielu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...