Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Update - 1.0.0.9

- Hotkeye zawierajace SHIFT/CTRL/ALT powinny juz dzialac (mam taka nadzieje. :D)

- Fix value 5 działa teraz z pilkarzami ktorzy zawieraja znaki unicode w nazwiskach. (Handanovič, Čech, etc.).

- NEW CHEAT ! - Play any squad you want. Stworz swoj wymarzony sklad na http://www.futhead.com i graj nim w sezonach jednego gracza FUT. (video):)

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Update - 1.0.0.9
- Hotkeye zawierajace SHIFT/CTRL/ALT powinny juz dzialac (mam taka nadzieje. :D)
- Fix value 5 działa teraz z pilkarzami ktorzy zawieraja znaki unicode w nazwiskach. (Handanovič, Čech, etc.).
- NEW CHEAT ! - Play any squad you want. Stworz swoj wymarzony sklad na www.futhead.com i graj nim w sezonach jednego gracza FUT. (video) :)

Super !

Szkoda że ta nowa funkcja nie działa online, ale kawał dobrej roboty! :)

Opublikowano

Nie, nie wyda. Licencje posiada KONAMI wiec takie cos bedzie w PES 2016.

Dodam jeszcze że MyClub PESa 2016 (takie Ultimate Team z Fify) jest darmowe na steam.

Opublikowano

Coś pomożecie? To pierwszy przypadek czy ktoś już dostał? Idzie się jakość odwołać? :P

post-1349167-0-69174800-1456343085_thumb.png

Opublikowano

Coś pomożecie? To pierwszy przypadek czy ktoś już dostał? Idzie się jakość odwołać? :P

Za trainera ? Czy za autobuyery ? Ile miałeś meczy i czy sprzedawałeś coiny czy na własny użytek ?

Opublikowano

Ja dostałem wczoraj bana na 5 kont, jeden kupujący zgłosił ticketa bo mu tam karty zniknęły ale nie wiem czy to powiązane, gnoje mi nawet konto na którym nie trainerowałem zbanowali.

Opublikowano

Chyba sobie zrobię tygodniową przerwę od trainerowania aż sprawa przycichnie ^^

Sprzedawaliście coinsy w tym tygodniu? bo ja mialem wystartować jutro ale teraz to nie weim czy nie poczekać tygodnia

Opublikowano

Nie wiecie czemu wywala mnie od czasu do czasu z meczow? I czytalem poprzednie posty, ale to raczej nie jest wina limitu, zapisalem sb ile draftow udaje mi sie wygrac i czasem po 8 wygranych draftach wywala a czasem w prawie kazdym nawet w 1 meczu w dniu i to dla mnie zaden zarobek, bo trace na tych draftach wiecej niz zyskuje, bardzo prosze o odp.

Opublikowano

Nie wiecie czemu wywala mnie od czasu do czasu z meczow? I czytalem poprzednie posty, ale to raczej nie jest wina limitu, zapisalem sb ile draftow udaje mi sie wygrac i czasem po 8 wygranych draftach wywala a czasem w prawie kazdym nawet w 1 meczu w dniu i to dla mnie zaden zarobek, bo trace na tych draftach wiecej niz zyskuje, bardzo prosze o odp.

Odpowiadam bardzo proszę,  "SHlT HAPPENS"

Opublikowano

Maly update:

Dodalem m.in. nowa funkcje "Auto add goals" aby nie bylo trzeba kilkac gospodarz/gosc. U mnie smiga jak trzeba, ale nie wiem czy u kazdego dziala.

Jak ktos moze to po pobraniu niech napisz, ale chociaz zostawi like pod tym postem abym wiedzial, czy smiga czy nie.

Domyslnie funkcja ta jest pod "F3" i aktualnie dziala tylko w FUT. 

DOWNLOAD:

http://www13.zippyshare.com/v/9fdkh4r4/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/7fa05c12dfd8de794a9de6c28f8bbb12a23e257dab36d41f1e67c6589fbb74bb/analysis/1456759292/

Opublikowano

Czy jak wykupie pelna wersje to problem zniknie? Bo nie oplaca mi sie gdyby mialo mnie wywalac co 2-3 mecze

Pełna wersja, czy darmowa nie ma na to wypływu.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Maly update:

Dodalem m.in. nowa funkcje "Auto add goals" aby nie bylo trzeba kilkac gospodarz/gosc. U mnie smiga jak trzeba, ale nie wiem czy u kazdego dziala.

Jak ktos moze to po pobraniu niech napisz, ale chociaz zostawi like pod tym postem abym wiedzial, czy smiga czy nie.

Domyslnie funkcja ta jest pod "F3" i aktualnie dziala tylko w FUT. 

DOWNLOAD:

http://www13.zippyshare.com/v/9fdkh4r4/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/7fa05c12dfd8de794a9de6c28f8bbb12a23e257dab36d41f1e67c6589fbb74bb/analysis/1456759292/

Mi również ładnie działa.

Opublikowano

Które funkcje w tym trainerze są jak najbardziej opłacalne jeśli mam 10 lige bo kupiłem fife miesiąc temu i mam sklad na 82 i zgranie 100 , chodzi mi zeby nie wylapac szybko bana .

Które funkcje w tym trainerze są jak najbardziej opłacalne jeśli mam 10 lige bo kupiłem fife miesiąc temu i mam sklad na 82 i zgranie 100 , chodzi mi zeby nie wylapac szybko bana .

Opublikowano

To nie jest tak, że np. w draftach masz mniejszą szansę na bana. Na wszystko masz taką samą (EA coś w końcu robi :D)

Proste. Jak chcesz trainerować i dostawać coinsy - traineruj ligi online, jak chcesz mieć paczki i liczyć na szczęście - graj drafty online.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...