Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ea podobno wysyła wiadomości na maile żeby nie kupować monet chyba pójdą bany. I tu pytanie czy jeżeli usunął bym klub i na nowo utworzył to Ea bedzie wiedział co było wcześniej na nim ?

Ahahahahahaaahahahaa, jakby mieli dawać bany, to by na 150% o tym nie informowali.  xD  xD  xD  xD  xD  xD

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Fifa Coins PL reliable source , zdjęcie takiego maila podeślij

Nie mówie że to wiarygodne źródło ale jak koleś sprzedaje coinsy juz dłuższy czas to może coś o tym wiedzieć.

Opublikowano

Najlepsze to są te opisy na aukcjach w stylu coinsy z legalnego źródła nie dostaniesz bana buhaha. Sam fakt ich kupowania już jest niezgodny z eula i za to przeważnie usuwają team a za drugim razem banują.

Opublikowano

Wiecie może jaki jest limit meczy na dzień? Wiem, że 15 jest na godzinę :P 

A i jeszcze co do drafta. Paczki za draft znikają po określonym czasie, czy nie? :P

Opublikowano

Wiecie może jaki jest limit meczy na dzień? Wiem, że 15 jest na godzinę :P 

A i jeszcze co do drafta. Paczki za draft znikają po określonym czasie, czy nie? :P

Sprawdź pierwszy post, tam jest wszystko o limitach napisane. Nie znikają.

Opublikowano

No ludzie, przed chwilą napisałem. Czy nie można choć trochę użyć mózgu i poczytać, tylko wszystko trzeba jak na tacy?

Opublikowano

No ludzie, przed chwilą napisałem. Czy nie można choć trochę użyć mózgu i poczytać, tylko wszystko trzeba jak na tacy?

Wiem kolego ale napisane są limity z wcześniej jak trainowałem to znam te limity , tylko chciałem zapytać czy coś się zmieniło .

PS: nie unoś się tak , bo ci żyłka strzeli :P

Opublikowano

Wiem kolego ale napisane są limity z wcześniej jak trainowałem to znam te limity , tylko chciałem zapytać czy coś się zmieniło .

PS: nie unoś się tak , bo ci żyłka strzeli :P

Gdyby się zmieniło to by Pawellek to zaktualizował w pierwszym poście. I spokojnie nie martw się o mnie, nic mi się nie stanie ;) Choć przez ciągle te same pytania można się zirytować.

Opublikowano

Witam. Może ktoś podać aktualną cenę fifki na ruskim originie?

Ja  dwa dni temu patrzyłem to była za 1200 rubli nie całe czyli 65zł :)

Opublikowano

Co ty pieprzysz? Jak są w sklepach już po 100 zł :)

Pokaż mi sklep w którym masz fife na PC za 100zł :) minimum jakie jest to 120zł chyba w Media Expert. Więc sklej wary synu, bo kupować nikomu nie każe :)

Opublikowano

A mnie teraz ciągle wywala :D Nie ważne że wygram mecz ale i tak wywali mnie ze serwera i trace mecze -,- 

Czasami sie zdarza też tak pare razy miałem ze nawet prze 5-6 h mnie wywalało.

Opublikowano

Ja mam zdraftowane ok 55 paczek ale same takie lepsze.. gdzie są 3 rare, sami zawodnicy itp.. może przy odrobinie szczęścia wpadnie mi jakiś TOTY :x

@1361622928-U485574.pngDamianyt

Bo czita nie potrafisz użyć :D mnie tam dzisiaj nie wywalało ^^ 

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...