Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie zrobią. 

Skąd ta pewność :) Czy przypadkiem w zeszłym roku nie było fali banów mniej więcej w tym okresie? jeżeli mówię źle to poprawcie :)

Opublikowano

Skąd ta pewność :) Czy przypadkiem w zeszłym roku nie było fali banów mniej więcej w tym okresie? jeżeli mówię źle to poprawcie :)

Z tego co pamiętam, był na początku grudnia.

Skąd? Szczerze BARDZO wątpię, że EA coś zrobi z trainerowcami. W 15 był 1 waveban, dalej nic nie robili.

Poza tym jak już, to na pewno nie 11. Będą chcieli wszystko dopracować na TOTY, a nie myśleć akurat o trainerowcach, jak i tak przez cały rok gówno robią.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Witam mam problem z instalacja trainera czy mógłbym prosic o pomoc chodzi o rejestracje do trainera co ja mam wpisac w ''refferer''

Opublikowano

Slawes

Skąd? Szczerze BARDZO wątpię, że EA coś zrobi z trainerowcami. W 15 był 1 waveban, dalej nic nie robili.

Poza tym jak już, to na pewno nie 11. Będą chcieli wszystko dopracować na TOTY, a nie myśleć akurat o trainerowcach, jak i tak przez cały rok gówno robią.

To prawda w tam tym roku dostałem bana jakoś w Grudniu :) 

Opublikowano

No potrzebujesz konkretnej pomocy, bo trainera sie nie instaluje   :v   xD

SORY nie jestem komputerowcem mogłbys powiedziec jak to sie robi 

Opublikowano

No potrzebujesz konkretnej pomocy, bo trainera sie nie instaluje   :v   xD

SORY nie jestem komputerowcem mogłbys powiedziec jak to sie robi 

Nie trzeba być komputerowcem żeby to wiedzieć, dziecko z 1 klasy potrafiło by :) Odpalasz aplikacje i jedziesz. 

Opublikowano

W sumie Twój argument o dopracowaniu TOTY przekonuje :D

@1361622928-U485574.pngTomaszz zostaw to pole puste.

Opublikowano

W sumie Twój argument o dopracowaniu TOTY przekonuje :D

No bo tak, jak cały rok mają głęboko trainerowców, to nagle mieliby się nimi zainteresować na właściwie najważniejsze wydarzenie w fifie?

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Oby Slaves miał racje :)  Oby tylko plony ładne były, chodź żeby teraz się zwróciły paczki to musi się złoty Ronaldo albo Messi bo przez te ich widełki to wszyscy chodzą tak tanio :D

Opublikowano

A czy Wam też takie słabe paczki lecą z draftów? Mi dziś to co wypada to przechodzi ludzkie pojęcie...

Opublikowano

Mozna uzywac go na offline fut-cie bo na online sie boje dostac bana

Trainerowanie na offline sie nie oplaca z trzech prostych powodow:

1. Meczy "offline" musi trwac minimum okolo 8 minut, czyli ponad 1 polowa w grze.

2. Nagrody za te wszystkie ligi i drafty w trybach jednego gracza sa bardzo slabe.

3. Nawet jak grasz offline to i tak musisz miec polaczenie z serwerami EA, wiec wysylasz im dane i w teorii szansa na otrzymanie bana istnieje dalej. ;)                  

Opublikowano

Nic nowego, można było się tego spodziewać. pewnie przed TOTY coś na serwerach robią ;) Oby nie banwave...

Opublikowano

Ea podobno wysyła wiadomości na maile żeby nie kupować monet chyba pójdą bany. I tu pytanie czy jeżeli usunął bym klub i na nowo utworzył to Ea bedzie wiedział co było wcześniej na nim ?

Opublikowano

Ea podobno wysyła wiadomości na maile żeby nie kupować monet chyba pójdą bany. I tu pytanie czy jeżeli usunął bym klub i na nowo utworzył to Ea bedzie wiedział co było wcześniej na nim ?

Fifa Coins PL reliable source , zdjęcie takiego maila podeślij

15161440ZBaq47Po.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...