Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to się opłaca jeszcze :) Można kupić z dwa konta i jechać na 2 żeby zarabiać coinsy i sprzedawać innym. Ale to długo tak sie nie wytrzyma po 100 k na jednym koncie to zaraz ban. Ale jak zapłacić wtedy za taką fife na origin rosyjskim?  

Polecam przelew pocztowy.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

durnej gierce? Całe szczęście że gram w Pesa 16, gdzie Konami nie toleruje takich osób jak wy.

Dla następnego frustrata,nie to forum-po co mamy czytać twoje smutne żale?

Opublikowano

Boże jaki typowy polaczek. Zawiść, że inni mają Fifę na PC i zarabiają na niej pieniądze a On nie potrafi, dlatego trolluje teraz. Sam pewnie z gimnazjum, a wyzywa dorosłe osoby, hipokryta :D

Opublikowano

Nie kumam mentalnosci niektórych ludzi, serio. 

Skoro mi sie coś nie podoba, nie interesuje mnie to, nie chce brać w tym udziału czy cokolwiek "NIECHCE", to nic z tym nie robię, a nie komentuje niepotrzebnie wyzywając przy tym innych ;) Tutaj nikt nikogo nie gwałci, nikt nikogo nie bije ani nic z tych rzeczy. Więc co kogo obchodzi czy ja sobie traineruje i dostane bana czy nie ? To kur.. moja sprawa i moja stracona kasa jeśli wyrwę bana więc do chu.. jeden z drugim przestan sapać ;)

Opublikowano

Sfrustrowane dziecko przyszło żeby powyzywać  o.O

Tego jeszcze nie widziałem

A może to ten biedaczek cris co cały dzień siedzi i próbuje rozegrać drafta i trafia na trainerowców i rozłącza  :lenny:

Opublikowano

W ogóle się nie dowartościowuje wyzywaniem i chwaleniem się czego on to nie ma xD Pawellek zarabia na nas, my dzięki niemu ;) A założę się, że mama Ci nie da na fifę na PC i 20zł i nie możesz trainerować ;)

Opublikowano

Mógłby ktoś go zablokować, bo spamuje tylko.

Fajnie, fajnie kogo to interesuję co ty piszesz :) A tak wgl to ile już macie zostawione paczek na drafta? 

Chodziło o TOTW/TOTY? :)

Opublikowano

JESZCZE K***A OD RUSKICH DEBILE KONTO BIORA BO ICH NIE STAC NA NOWE ORYGINALNE NA ORIGIN K***A xD

Akurat w tym wypadku kupowałem przez Origin a nie konto i na grę wydałem 60zł nie 140 czy ponad 200zł na konsolę. 

I przykro mi to stwierdzić ale to Ciebie EA wyr.uchało w dup.sko  :lenny: nie nas. 

PS.

Ale w tym tygodniu lipa TOTW, masakra......jedynie może kościelny będzie coś wart i Martial, reszta to QS 

12509800_10153895720689759_2336374012066

Opublikowano

Który to Polak już w TOTW? No i prawda, jedne  z gorszych In-Formów , ale dobrze ze będzie TOTY, może się coś trafi.

Opublikowano

Kurde wydawało mi się, że więcej ich było, bo jednak na to zasługiwali w niektórych tygodniach :D Zostawiacie wszystkie paczki z draftów na TOTY czy tylko te najlepsze?

Opublikowano

xD. Beka z was xD

Trainerujcie sobie, na szczęście nie gram w to gówno na PC xD PS. Nauczcie się jutro na przyrode xD

PS2. Pawełek to debil który zarabia na jeszcze większych debilach - i taka jest prawda, jak można grać nie dla zabawy?

Rozumiem trainerować w trybie offline, lecz jak można nie mieć takiego honoru by to robić na PC?

PS2. PISZCIE DZIECI CO CHCECIE, I TAK MAM Z WAS BEKE xD

JESZCZE K***A OD RUSKICH DEBILE KONTO BIORA BO ICH NIE STAC NA NOWE ORYGINALNE NA ORIGIN K***A xD

Jestem pod wielkim wrażeniem że potrafiłeś użyć google i znaleźć ten temat, bo większość debili z tego tematu nawet nie potrafi wyszukiwarki na tym forum uruchomić.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngDamianyt ja na ten moment radzę zająć się Draftami, wydaje mi się drop ostatnio jest na dobrym poziomie,ciekawe jak będzie podczas TOTY ;) Ligę ewentualnie gdy coinsów brakuje na drafty ;)

Opublikowano

na 100 paczek zgarnąłem robbena, aubameyanga i rodriqueza. reszta poniżej 10k, czyli można powiedzieć że ledwo co zwróciły się wpisowe za drafty, tak od 3 dni gdzieś taki mam drop chyba czas zacząć sezony :D

p.s   najbardziej opłacalną wymianą coinsów między dwoma kontami jest wystawianie przez IF? kupuje za 10k i discard za prawie tyle samo no i 50k da radę przelać czy są jakieś lepsze sposoby? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...