Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam złoty średni skład,TYLKO ZAWSZE strzelam sobie samobója co by normalni  gracze na których co jakis czas trafiam nie tracili bezsensownie kontraktów a zarobili 3pkt

dlatego że równiesz pykam normalne mecze w 1 lidze(wypasionym składem) i często trafiam na patoloi co zaraz się rozłączają......tyle

Opublikowano

Hmm no ok też tak będę robił , żeby nie tracili kontraktów i nerwów :D  No i mam nadzieje że jak będe raz czy dwa razy wygrywał na dzień ligę to mnie nie zbanują :)

Opublikowano

Siema może padło juz takie pytanie ale wie może ktoś czy istnieje jakiś limit na paczki zdobyte z draftów czy mozna upychać ich ile wlezie ? Nie chciałbym bezsensownie stracic paczek bo zostawiam na TOTY ?

Opublikowano

Paczek możesz mieć ile chcesz ale na około 91-99 (stakuje się ta liczba) przestają się naliczać i przy otwieraniu po prostu ich ilość nie spada.

Opublikowano

Oby tylko nie zablokowali :D Jak dwa razy na dzień się będzie lige wygrywało to nic sie nie stanie. Ale np przecież każdy może zapisać nick tego gościa co wyszedł z meczu i zgłosić do EA :)

Opublikowano

Jak można być takim skrajnym idiotą, by kupić grę wartą 150 zł po to żeby nie mieć zabawy z gry? A no przecież, ważniejsze jest niehonorowe naciskanie wybranego przez siebie przycisku i dowartościowywanie się pieniędzmi w durnej gierce? Całe szczęście że gram w Pesa 16, gdzie Konami nie toleruje takich osób jak wy.

o.O

Ja tam kupiłem za 60zł 

Opublikowano

Jak trainować na free koncie, żeby dodawało punkty? Musze grać do końca i na sam koniec dodac sobie wiecej bramek tak? 

Dodaj bramki i strzel samoboj.

Jak można być takim skrajnym idiotą, by kupić grę wartą 150 zł po to żeby nie mieć zabawy z gry?

Tez sie zastanawiam dlaczego ktokolwiek kupuje ta gre na PC. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

A na pewno jak strzele sobie samobója to gracz wygrywa? Bo sam gram długo i jak byłem w 3 lidze to też mnie  to wkurzało jak wywalało. A nie chcę wku*wiać innych ludzi. 

Opublikowano

A na pewno jak strzele sobie samobója to gracz wygrywa? Bo sam gram długo i jak byłem w 3 lidze to też mnie  to wkurzało jak wywalało. A nie chcę wku*wiać innych luZa

Zawsze jak strzelisz samobója to przeciwnik wygra.

Opublikowano

miał z was ktoś może w tamtym roku tak w fifie 15, że jechał na trainerze i potem usunął klub i już nie treinował i bana nie dostał? :D

Opublikowano

Ktoś mówił że można kupić tanio konta na pc fify 16 od ruskich ? Gdzie takie oferty można znaleźć? Bo bym był chętny kupić konto jakieś tak na wszelki wypadek :)

Opublikowano

Ktoś mówił że można kupić tanio konta na pc fify 16 od ruskich ? Gdzie takie oferty można znaleźć? Bo bym był chętny kupić konto jakieś tak na wszelki wypadek :)

Na Origin jak była promocja to Fifa tam kosztowała 1000 rubli. Kupowało się przez VPN czyli zmieniało się na komputerze IP na rosyjskie i kupowało. 

Też was dzisiaj tak wywala? :O

Rozegrałem dzisiaj ponad 70 meczy na dwóch kontach, ani razu nie wywaliło. 

Opublikowano

No to się opłaca jeszcze :) Można kupić z dwa konta i jechać na 2 żeby zarabiać coinsy i sprzedawać innym. Ale to długo tak sie nie wytrzyma po 100 k na jednym koncie to zaraz ban. Ale jak zapłacić wtedy za taką fife na origin rosyjskim?  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...