Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj wywalało mnie z Futa kompletnie, dziś wszystko elegancko działa :D
Nie wiem dlaczego :/

A i... updater nie działa mi :/

Kasuje mi exe i pasek stoi w miejscu :>

4anr.png

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@isinteger bzdura ? to w takim bądź razie powiedz jak Ty to robisz.. ja rozłączam mecz w czasie gdy usłyszę pierwszy gwizdek i mam wygrany KAŻDY mecz :)

Bzdurą jest to, że jak klikniesz F1/F2/F4 przed gwizdkiem to wywala.

Opublikowano

1. ja mam cały czas zaznaczone F4

2. wbijam w mecz, patrzę czy jestem gościem czy gospodarzem

3. opcjonalnie klikam F1/F2

4. mecz się odpala i sekundę po gwizdku mam disconnect i wygraną

BOŻE CZY TO TAKIE TRUDNE SERIO?

Opublikowano

Bzdurą jest to, że jak klikniesz F1/F2/F4 przed gwizdkiem to wywala.

Ja tutaj mówię o rozłączaniu meczu.. ja to tam przy wybieraniu stron już dodaje gole i nic mi się złego z grą nie dzieje :) spróbuj rozłączyć mecz przed gwizdkiem - to nie zaliczy Ci go ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Ja tutaj mówię o rozłączaniu meczu.. ja to tam przy wybieraniu stron już dodaje gole i nic mi się złego z grą nie dzieje :) spróbuj rozłączyć mecz przed gwizdkiem - to nie zaliczy Ci go ;)

To co piszesz jest bzdurą, możesz rozłączyć mecz przed gwizdkiem, robię tak od września.

Opublikowano

To co piszesz jest bzdurą, możesz rozłączyć mecz przed gwizdkiem, robię tak od września.

Możesz pewnie tylko wtedy, gdy nie przewijasz wejscia na murawę.. sprawdzonę więc mi tu pierdół nie opowiadaj ^^

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

W Fucie sezony po dodaniu bramek wywala, w drafcie też ?

Wywali tylko wtedy, kiedy dodacie sobie bramki w trakcie meczu i klikniecie przycisk rozłączenia.

Ja mam cały czas włączone dodawanie bramek dla gościa i rozłączenie meczu. Gdy połączy mnie jako gospodarz od razu zmieniam gole na gospodarza i nie wywala.

Gole możecie dodawać do chwili zgaśnięcia okienka z pokazanym składem przeciwnika - dotąd was nie wyrzuci.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Możesz pewnie tylko wtedy, gdy nie przewijasz wejscia na murawę.. sprawdzonę więc mi tu pierdół nie opowiadaj ^^

Przestań pisać co Ci się wydaje, bo wprowadzasz ludzi w błąd. Sprawdź i się wypowiedź. 

Opublikowano

Mi wyskakuje ze F4 jest dla osob Vip . Zbugowane to jest czy ja cos mam zle w plikach ?

Ludzie, którzy nie mają kupionego VIP'a, nie mają rozłączenia.  xD

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Mam problem musze zrobić reinstal systemu a mam inny numer komórki niż ten co jest podany na originie czy da się w jakiś inny sposób zalogować na konto niz poprzez potwierdzenie sms czy musze kontaktować się z pomocą ?

Opublikowano

Przepraszam bardzo za te głupie pytania :D No cóż w fifie 15 też sie trainowało troche meczy ale dobiłem do 500 jakoś i dostałem bana :/ 

Opublikowano

Tak z innej beczki, ktoś wie jak zabezpieczyć sejvy z np. kariery przed usunięciem? Co zagram karierę offline, potem pozmieniam fify trajnerujac to wszystkie zapisane rzeczy się kasują

Opublikowano

W ciągu godziny-15 meczy,po 15tym wywala

czyli zaczynasz 1wszy o 10-15scie

nastepne 15ście         o  11-15ście

najlepiej klikac i liczyc w  statystyce ultimate,wszysko pisze,prawy górny róg

a limit dzienny....aż przestaje wpływać kasa po meczu,czyli dostajesz 0

pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...