Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na PC ? U mnie jest € 3,07 za 100k, chyba że chodziło o skup coinsów ?

,

PS: Nie chciałby ktoś sprzedać 300k i za ile ?

dam Ci w tej chwili milion za 120zł, oferta ograniczona czasowo xD

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

13 stycznia coins selerzy beda skupować coinsy po 16-19 zl za 100 k bo bede chodzic po 25zl za 100k

Chyba nie możliwe teraz 2 zł a za dwa tygodnie 25 zł bede sprzedawać

Opublikowano

Ktos moze pomoc ?

ROzegranie 15 meczy zajmuje mi ponad 30 min czasem nawet 1h , co jest chore !

W fifie 15 robilem limit dzienny w godzinie i 10 min, a tu masakra !

Ktos ma jakas rade, u mnie nie da sie trainerowac , wyszukiwanie przeciwnikow trwa po kilka min, po 2 sek wyskakuje komunikat ze nie znaleziono nikogo lub przeciwnik opuscil mecz, a na dodatek wyszukuje mi duzo auto trainerow ktorzy nie przewijaja poczatku..

help

Opublikowano

Ktos moze pomoc ?

ROzegranie 15 meczy zajmuje mi ponad 30 min czasem nawet 1h , co jest chore !

W fifie 15 robilem limit dzienny w godzinie i 10 min, a tu masakra !

Ktos ma jakas rade, u mnie nie da sie trainerowac , wyszukiwanie przeciwnikow trwa po kilka min, po 2 sek wyskakuje komunikat ze nie znaleziono nikogo lub przeciwnik opuscil mecz, a na dodatek wyszukuje mi duzo auto trainerow ktorzy nie przewijaja poczatku..

help

same s**t here , ale z tym chyba nic nie zrobisz :D

15161440ZBaq47Po.gif

Opublikowano

Tzn crashuje właściwie i to i to, jak połączyło mnie z przeciwnikiem, dodałem sobie unlimited stamine i jemu zmęczenie i scrashowało. Potem dałem sobie tylko unlimited i też scrashowało.

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Tzn crashuje właściwie i to i to, jak połączyło mnie z przeciwnikiem, dodałem sobie unlimited stamine i jemu zmęczenie i scrashowało. Potem dałem sobie tylko unlimited i też scrashowało.

Ale to i tak i tak nie bedzie dzialac online. ;)

Opublikowano

Zaraz zaraz... Gdy dodam sobie nawet 1 bramke, po jakimś czasie wywala mnie z ultimate team i .. tyle :>
Jakbym wyszedł z meczu :/

4anr.png

Opublikowano

@ChrissPOL Szukaj jedynie od osób pojedyńczych, mi ostatnio SuperCoinsy oferowali świetne oferty, sprzedałem im już ponad 2 mln, lecz teraz oferują mi 20 PSC za 200k, to jest śmieszne..

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

@ChrissPOL Szukaj jedynie od osób pojedyńczych, mi ostatnio SuperCoinsy oferowali świetne oferty, sprzedałem im już ponad 2 mln, lecz teraz oferują mi 20 PSC za 200k, to jest śmieszne..

Takie osoby ciężko znaleźć :/

Opublikowano

Śmieszna sprawa, odpaliłem sobie bota na sezony i tak sobie patrzę czy się znowu nie zbuguje i jak strzela te żałosne swojaki. Pada gol a na cieszynce Ronaldo, Benzema wogóle cały real, którego przecież nie mam, ja się pytam dafaq Ea co to za czary jakieś :). Gola strzelał przeciwnik widać też miał bota albo jechał sam.

Opublikowano

Przeciwnik nie widzi kiedy i ile bramek dodajesz. Po jego stronie sie ta zmiana nie wyswietla.

Ogolnie to:

1. Dodajesz bramki

2. Walisz samoboja 

i tyle, nie wiem dlaczego niektorzy na sile chca kombinowac.

Opublikowano

mam 90 min dodaje sobie 10 goli a wywala czemu tak jest ?

P.S poda mi ktos na pw albo tutaj Trainera do szybkiego wychodzenia z meczu ? bo tutaj dziala tylko na vip a ja nie mam vipa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...