Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A, żeby kupic paypalem trzeba miec karte podlaczona? Czy starcza środki na paypal. I lepiej strona www czy aplikacja? bo mi jakis blad ciągle wywala ;/

Ja kupowałem w aplikacji i na koncie paypala miałem środki w euro więc z nich mi pobrało. 

Ale ogólnie kartę mam podpiętą do paypala.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Orientuje się ktoś czy da się zrobić żeby Fifa z letsfutem działała w tle na jednym monitorze a ma drugim mógłbym grać albo przeglądać internet? Bo okno fify musi być aktywne a wiadomo jak kliknie gdzieś indziej to nie będzie

Nie da się, jedyna opcja to drugi komputer lub maszyna wirualna z obsługą dx11 w aplikacjach 3d a taka nie istnieje jeszcze. Ten bot naśladuje ruchy myszki/klawy. Do tego drugi komp nie może być kalkulatorem.

Opublikowano

coinsy na mmoga po 1,98 euro za 100k xD chyba na swieta duzo osob kupilo fifke w promocji i jest pelno coinsow xD

Ja liczę że to dlatego że przed TOTY, a na TOTY cena wzrośnie. Jak nie to zawsze zostanie allegro, tam za 18/19zł 100k schodzi jak ciepłe bułeczki  B)

Opublikowano

czysto teoretycznie, czy ktoś z tego tematu byłby zainteresowany stałym sprzedawaniem swoich coinsów po cenie wyższej niż na mmoga? płatność przelewem bankowym czy też allegro? ;p 

Opublikowano

nie wiem czy wiecie ale nie ma limitu na mecze ja zagralem dzisiaj 100+ meczy

A godzinowy ?

To by też wyjaśniało czemu tak cena coinsów poleciała, bo nagle dużo więcej ich na rynku się pojawiło.

Opublikowano

Cena teraz tak spadła bo ludzie nie kupują coinów, zobaczcie że cena skupu spada wprost proporcjonalnie do ceny sprzedaży. Wystarczy poczekać do 12 stycznia :) 

Opublikowano

Jak nie kupują, nie nadążam z drukowaniem, już mi się skończyły na dzisiaj. A co do limitu to chyba jest tak jak było bo mi już nie nalicza monet  na jednym koncie.

Przecież są chyba znowu jakieś paczki za 100k i się rzucają.

Opublikowano

Czy jesli rozegram 18 draftow jednorazowo to nie dostane bana? Jest jakis limit na wygrywanie trofeow/turniejow ?

O co chodzi z tym 10mil transfers budget, tyczy sie to kariery?

Opublikowano

farmicie na drafcie czy sezony?

JEST TYLE TRAINEROWCÓW  w drafcie ze nie da sie tego draftu zrobic bo nie zalicza wygranej, kiedy pokazuje sie piłka jest juz 5:5 co robić? 

Opublikowano

Pany takie pytanie, sprzedawać teraz coinsy po smiesznych cenach ktore proponuje jedna z firm 0.90gr za 10k hehe czy poczekać ? ktos widze pisal cos zeby czekac do 12stycznia, wtedy cena wzrosnie ? a oprocz allegro ma ktos jakas inna firme ktora skupuje a nie jest to SC ktore proponuje wlasnie 0.90gr ? ;)

Taki prezencik od EA na nowy rok chyba :D

2elqkuu.jpg

Opublikowano

farmicie na drafcie czy sezony?

JEST TYLE TRAINEROWCÓW  w drafcie ze nie da sie tego draftu zrobic bo nie zalicza wygranej, kiedy pokazuje sie piłka jest juz 5:5 co robić? 

Nie odklikujesz F1/F2 po zakończeniu meczu i dlatego..

Opublikowano

coinsy na mmoga po 1,98 euro za 100k xD chyba na swieta duzo osob kupilo fifke w promocji i jest pelno coinsow xD

Na PC ? U mnie jest € 3,07 za 100k, chyba że chodziło o skup coinsów ?

,

PS: Nie chciałby ktoś sprzedać 300k i za ile ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...