Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam jakiś dziwny problem z trainerem, tzn odpala się dość długo a gdy już się odpali i zaloguje się do niego wyskakuje komunikat ERROR:Connection timed out. ktoś wie może co jest przyczyną? 

Problem jest taki, ze hosting czasami nie wyrabia. A dlugo sie odpalal bo masz automatyczne aktualizacje wlaczone.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam z góry , że nie ten temat ale nie mogłem nigdzie usyskać pomocy :(

Witam , zaczne od tego iż kolega kupił sobie fife16 i poprosił mnie abym mu wszystko zainstalował itp . Zrobiłem to i zapisałem mu wszystkie dane do konta . Jednak wczoraj wpisał kilka razy zle odpowiedz na pytanie awaryjne i wyskoczyl mu konumikat o blokadzie konta ( dodam , że u siebie też logowałem sie na jego konto ) . Teraz pytanie jak można je odblokować ? Najchętniej nie chciałbym dzwonić na infolinie bo jeśli zapytają mnie o jakies jego dane i nie bd wiedział co powiedzieć to zrobie z siebie idiote . Ktoś miał podobny problem . Jeśli został mi tylko kontakt telefoniczny do EA to poprosiłbym o nr telefonu i mniej więcej o co tam pytają w takich sytuacjach . Dziękuje i pozdrawiam  :)

Opublikowano

Przepraszam z góry , że nie ten temat ale nie mogłem nigdzie usyskać pomocy :(

Witam , zaczne od tego iż kolega kupił sobie fife16 i poprosił mnie abym mu wszystko zainstalował itp . Zrobiłem to i zapisałem mu wszystkie dane do konta . Jednak wczoraj wpisał kilka razy zle odpowiedz na pytanie awaryjne i wyskoczyl mu konumikat o blokadzie konta ( dodam , że u siebie też logowałem sie na jego konto ) . Teraz pytanie jak można je odblokować ? Najchętniej nie chciałbym dzwonić na infolinie bo jeśli zapytają mnie o jakies jego dane i nie bd wiedział co powiedzieć to zrobie z siebie idiote . Ktoś miał podobny problem . Jeśli został mi tylko kontakt telefoniczny do EA to poprosiłbym o nr telefonu i mniej więcej o co tam pytają w takich sytuacjach . Dziękuje i pozdrawiam  :)

Możesz  spróbować zresetować hasło na urządzeniu, którym pierwszy raz uruchomiłeś fut 16.

http://help.ea.com/pl/article/how-to-reset-your-secret-question-in-fifa-ultimate-team/

Opublikowano

Siema. Nagle nie dostaje coinsow za mecze. 10 min temu trainerowalem na drafciei bylo ok, zostal finalowy mecz i teraz nie dostaje coinsow za zaden mecz. to ban czy o co chodzi?

Opublikowano

Siema. Nagle nie dostaje coinsow za mecze. 10 min temu trainerowalem na drafciei bylo ok, zostal finalowy mecz i teraz nie dostaje coinsow za zaden mecz. to ban czy o co chodzi?

Przeczytaj pierwszy post.

Opublikowano

Przeczytalem i nic nie ma o tym ze 0 coinsow za mecz

Jest.

Dzienny limit:

- 75 gier, po przekroczeniu tego limitu nie bedziesz dostawac zadnych nagrod za wygrany mecz. Reset limitu nastepuje po 24H od pierwszego meczu zagranego poprzedniego dnia.

Opublikowano

Mozna gdzies sprawdzic czy dalej jest ten ,,limit''? bo wywala mnie z meczy a wydaje mi sie ze limit powinien sie dawno skonczyc

Opublikowano

Przekroczyles limit i tyle, jak zejdzie to zejdzie. Im szybciej to zrozumiesz tym lepiej. Dostepu do serwerow EA nie mam wiec ja nic z tym nie zrobie.

Opublikowano

To też mnie wku*wia. Zagram 3 drafty, odczekam więcej jak 1h, gram mecz w turnieju, napie*dole przeciwnikowi 6 bramek i wywala z serwerów.. 

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

Może zmienili limity? To niepoważne, rozpisuje wszystko co gram, dokładnie 68 meczów na koncie dziś i limit dzienny, na finał draftu... 

Opublikowano

Może zmienili limity? To niepoważne, rozpisuje wszystko co gram, dokładnie 68 meczów na koncie dziś i limit dzienny, na finał draftu... 

Pomyślmy logicznie, limit dzienny to 75 meczy LUB 18 draftów wielkość czcionki została tutaj zwiększona celowo. 

Jeżeli pierwszy mecz jaki dzisiaj grałeś i był to finał draftu (nie pytaj skąd wiem, wróżbita Maciej mi powiedział), to jeden draft na dzień dzisiejszy masz już zaliczony, czyli zostało Ci do rozegrania 17 draftów.

17(draftów) x 4(ilość meczy które musisz rozegrać w drafcie) = 68 (ilość meczy do rozegrania)

Odpowiadając na Twoje pytanie: nie było żadnych zmian w limitach  ;)

Opublikowano

Pisałem w tym temacie już kilka razy że to po prostu powalony system limitów który się buguje i chociaż mineła godzina to on myśli że dalej masz limit

Nic z tym sie nie da zrobić :P jak ktos jest odważny to niech napisze do EA że to mu przeszkadza w trainerowaniu ^^

Opublikowano

Pomyślmy logicznie, limit dzienny to 75 meczy LUB 18 draftów wielkość czcionki została tutaj zwiększona celowo. 

Jeżeli pierwszy mecz jaki dzisiaj grałeś i był to finał draftu (nie pytaj skąd wiem, wróżbita Maciej mi powiedział), to jeden draft na dzień dzisiejszy masz już zaliczony, czyli zostało Ci do rozegrania 17 draftów.

17(draftów) x 4(ilość meczy które musisz rozegrać w drafcie) = 68 (ilość meczy do rozegrania)

Odpowiadając na Twoje pytanie: nie było żadnych zmian w limitach  ;)

Ciekawa teoria, tylko że tego dnia zagrałem draftów... 4, pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...