Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 16 - Ultimate Team Trainer

Pawellek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardziej opłaca się Draft czy Turnieje ? :P chodzi mi tutaj o Coinsy :D jestem świeży bo fife dopiero co kupiłem.. :P

Wszystko zależy od szczescia ;) Możesz zarobić milion w jeden dzień, ale możesz też stracić :P Totolotek 

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Otworzyłem paczki świateczne za 3000 FP - Ribery i Konoplyanka ( IF ) więc nie jest źle.. na początek to dobre grajki, btw.. powiedzcie mi, kiedy pauzować mecz ? 5 minut po starcie czy kiedy ?

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

jak mozna zrobic klient na serwerze? :P

serwery ea po prostu nie monitoruja niektorych zachowan i nastepuje desynchronizacja = krasz

A w diablo 3 Pan grał ?:)

Opublikowano

Bardziej opłaca się Draft czy Turnieje ? :P chodzi mi tutaj o Coinsy :D jestem świeży bo fife dopiero co kupiłem.. :P

Potwierdzam że zależy wszystko od szczęścia. Sezony poleca się grać np na te 3 konta (dziennie około 400k zawsze na plus wtedy) 

Ja tam cały czas gram drafty i nie narzekam. Dzisiaj np trafiłem Bale'a, Konoplyanke Lahm Di Maria wszyscy IF. Więc na jednym koncie będę dzisiaj sporo na plusie. 

Gram ogólnie na 2 konta. 

Opublikowano

Mnie dzisiaj wywaliło z 7 razy, takie serwery nic nie poradzisz a że gram sezony to tylko czas tracę jak wywali :).

Robisz coś źle :P mnie nigdy nie wywala. Ostatnio mnie wywaliło moze z 2tygodnie temu

Opublikowano

Witam,

Słuchajcie mam taki problem a nie wiem czy to już się pojawiało, powiem szczerze że przeczytałem wszystkie strony praktycznie od 1-40, no ale czytanie drugie tyle jest dosyć uciążliwe.
Trainera używam od wczoraj zagrałem bodajże nie wiem 6,7 draftów, od godziny 10? Jakoś tak, wczoraj koło godziny 23.30 już nie dostawałem nagród ciągle byłem w drafcie w 2 meczu, zero coisnów nic. Więc po prostu wyłączyłem, bo wiedziałem że istnieje ten restart meczy. Wstałem rano, odpaliłem drafta, chciałem go dokończyć, a tu mnie wywaliło. I teraz pytanie, czy zrobiłem coś źle? Czy w trainerze istnieje jakaś opcja, której nie włączyłem( np. I restar my club FUT atleast once ??) proszę o wyrozumiałość i dosyć łopatologiczne wytłumaczenie co zrobiłem złego. Dodam że nie mam milionów na koncie,  i te 15k mnie dosyć zabolały stąd chciałem się od razu dowiedzieć o co halo.

Pozdrawiam użytkowników.

Opublikowano

Witam,

Słuchajcie mam taki problem a nie wiem czy to już się pojawiało, powiem szczerze że przeczytałem wszystkie strony praktycznie od 1-40, no ale czytanie drugie tyle jest dosyć uciążliwe.

Trainera używam od wczoraj zagrałem bodajże nie wiem 6,7 draftów, od godziny 10? Jakoś tak, wczoraj koło godziny 23.30 już nie dostawałem nagród ciągle byłem w drafcie w 2 meczu, zero coisnów nic. Więc po prostu wyłączyłem, bo wiedziałem że istnieje ten restart meczy. Wstałem rano, odpaliłem drafta, chciałem go dokończyć, a tu mnie wywaliło. I teraz pytanie, czy zrobiłem coś źle? Czy w trainerze istnieje jakaś opcja, której nie włączyłem( np. I restar my club FUT atleast once ??) proszę o wyrozumiałość i dosyć łopatologiczne wytłumaczenie co zrobiłem złego. Dodam że nie mam milionów na koncie,  i te 15k mnie dosyć zabolały stąd chciałem się od razu dowiedzieć o co halo.

Pozdrawiam użytkowników.

Dziennie możesz rozegrać 75 meczy(15 meczy na 1h) jak przekroczysz ten limit za mecze nie dostajesz coinsów i meczy nie zalicza dlatego cały czas byłeś w 2 meczu. 

Wczoraj granie draftów rozpocząłeś o godzinie 10:00, więc żeby limit się zrestartował to dzisiaj powinieneś zacząć grać mecze po tej 10:00 np od 10:20 i wtedy znowu możesz grać 75 meczy. Od pierwszego meczu w serii(75 meczy) w danym dniu trzeba odczekać 24h do następnego dnia żeby limit się zrestartował. 

W przypadku gdy przekroczysz limit 15 gier na 1h, to po zakończeniu meczu zostajesz rozłączony z FUTem i ten mecz zostanie uznany jako przegrany. 

Pozdrawiam

Opublikowano

Dziennie możesz rozegrać 75 meczy(15 meczy na 1h) jak przekroczysz ten limit za mecze nie dostajesz coinsów i meczy nie zalicza dlatego cały czas byłeś w 2 meczu. 

Wczoraj granie draftów rozpocząłeś o godzinie 10:00, więc żeby limit się zrestartował to dzisiaj powinieneś zacząć grać mecze po tej 10:00 np od 10:20 i wtedy znowu możesz grać 75 meczy. Od pierwszego meczu w serii(75 meczy) w danym dniu trzeba odczekać 24h do następnego dnia żeby limit się zrestartował. 

W przypadku gdy przekroczysz limit 15 gier na 1h, to po zakończeniu meczu zostajesz rozłączony z FUTem i ten mecz zostanie uznany jako przegrany. 

Pozdrawiam

I gdy przekrocze te 15 meczy, to tez 24h trzeba czekac?

Opublikowano

I gdy przekrocze te 15 meczy, to tez 24h trzeba czekac?

Naprawde? Nawet zacytowałeś odpowiedz"15 meczy na 1h".Ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano

Naprawde? Nawet zacytowałeś odpowiedz"15 meczy na 1h".Ludzie nauczcie się czytać ze zrozumieniem.

Doslownie :) nie wiem, nie znam sie. Przewertowalem 80 stron i kazdy co innego pisal. Jedni tak, drudzy tak i zglupialem. Jedni mogli juz po 1h zaczac grac jak przekroczyli te ilosc, inni inaczej, znow ja czekam juz od okolo 4 rano i dalej nic, dlatego pytam, a kto pyta nie bladzi. Pozdroweczki i bez cisnien

Opublikowano

Limit resetuje się o 1:00 w nocy, nie trzeba czekać do godziny rozegrania pierwszego meczu.

To akurat wiem, ale od razu po resecie, gdzies okolo godziny 2:00, rozegralem raptem jeden badz dwa mecze i koniec az do teraz ;p

Opublikowano

Te limity są zbugowane, kilka stron wcześniej pisałem o tym, 68 mecz jednego dnia i limit dzienny, innym razem 13 mecz w ciągu godziny i limit godzinny trwający 2h, rewelacja :D

Opublikowano

Robisz coś źle :P mnie nigdy nie wywala. Ostatnio mnie wywaliło moze z 2tygodnie temu

Masz inny net to cię nie wywala, na drugim kompie który ma wewnętrzne ip nigdy mnie nie wywaliło chyba że przekroczyłem limit. Na głównym moim publicznym nie mogę nawet w środku meczu dodać goli bo i tak mi  nie zaliczy i wywali z futa. Wkurza mnie to bo przez to nie mogę lagować i wygrywać na ps4 i trzepać dodatkowych monet, chyba wezmę kiedyś od kumpla lte i zobaczę czy na nim  będzie udp unicorn rozłączać jak należy a nie raz wywali a za drugim win.

Opublikowano

Rok temu była fala banów przed świętamy , teraz też może być? Jeśli dostałbym bana to miałbym zbanowane całe konto origin czy tylko Fife lub ut ?

Opublikowano

Rok temu była fala banów przed świętamy , teraz też może być? Jeśli dostałbym bana to miałbym zbanowane całe konto origin czy tylko Fife lub ut ?

http://lmgtfy.com/?q=fifa+16+ban

Pierwszy link z google:

https://help.ea.com/pl/article/fifa-16-ban-process/

Pierwsze przewinienie — trwała blokada funkcji online we  WSZYSTKICH grach EA.  

Co za leniwe stworzenia z was są.

Opublikowano

A widzisz nie do końca prawda, bo dostałem bana na 3 konta w 15 jeden w 16 i zawsze był tylko na sam tryb fut, reszta funkcji online w fifie działa bez problemów, konta opyliłem. Oni tylko straszą, nawet banować prawidłowo nie potrafią partacze.

Opublikowano

A widzisz nie do końca prawda, bo dostałem bana na 3 konta w 15 jeden w 16 i zawsze był tylko na sam tryb fut, reszta funkcji online w fifie działa bez problemów, konta opyliłem. Oni tylko straszą, nawet banować prawidłowo nie potrafią partacze.

Też dostałem bana w fifie 16 i faktycznie na początku wszystkie opcje online działały, tylko fut nie. Jednak po tygodniu/2 wszystkie opcje online przestały działać. 

Opublikowano

mam problem z trainerem

pierwszy draft wywaliło mnie po 2 wygranych myślę no spoko zdarza się, zacznę nowy.... zaczynam drugi od razu wywaliło mnie i 0 wygranych..

Dlaczego tak się dzieje? na pewno żadnego limitu nie wykorzystałem, bo to był pierwszy draft dzisiaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...